Apstadiet!

En ny studie har fått dess upprättelse!
Männskligheten är snart över! Människornas tid är förbi, vi har nått vår topp. Nu dalar det, och det dalar jäävligt fort ska ni veta.... Tillbaka till apstadiet!

Vi kan lätt se denna utvecklig på våra sk män. Titta på deras bringa, massa hår, håret är tillbaka. De sägs att det kallas mode, men när vill man mysa med en lurv?
Vi klär oss mer bekvämt för att kunna gå vår avslappnande apgång. Inga korsetter längre, nej nej, här ska hela fläsket visas.. Den som har mest är bäst! Se och lär av Amerikanarna, de riktiga gorillorna.
 
Barnen idag är svårroade, det krävs mer avancerade leksaker för att få dem tillfredsställda, glo rakt fram på en skärm och trycka ned tangenter,  läskigt att det är ruskigt likt apornas betende att plocka loppor från varandra. Detta görs i timmar, dagar och nätter!

Parningsropen har slutat komma i fina små komplimanger utan är bara nu massa grymtanden. Själva akten, jo den ska gå snabbt minsann, helst pang på direkt. Inget förspel här inte. När ungen väll är född, jo vad händer? FARSAN DRAR, nejmen så oväntat? Där sitter miss mammaapa kvar med en massa ungar som tävlar om att dra i lijanen....

Mänsklighetens undergång närmar sig eller rättare sagt den är redan här.

Kommentarer
Postat av: M

Haha!

2008-02-12 @ 07:00:21
URL: http://annamalincaroline.blogg.se
Postat av: Ems

Du är kung Bruuuchan!

2008-02-12 @ 09:23:32
Postat av: Blyko

BÄSTA nånsin!

2008-02-13 @ 19:06:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0