Inkommet

denna kommentar har inkommit angående Biljardkvällen igår!

Postat av: Lögner lögner

Fan vad massa lönger denna blogg börjar ha jag var ett vittne som såg kenneth vinna hela tiden.

Mvh, Åskådare

Härligt måste jag säga!! Men alla vittnen som var där VET att jag vann! Nu får du svälja stoltheten!


Let's dance

Ikväll blir det lugn kväll.. Let's dance, plugg och färga håret!
Imorgon blir det tenta och röj röj röj!



Godmorgon

Vilken morgon.. Precis ätit frukost, var innan det på ungdomsmottagningen..
Hade en jobbig natt, vakndade vid 5 kunde inte somna om och sen riktigt sjuk dröm..

Kvällen igår var nice.. jag spöade Kenneth i Biljard IGEN! haha denna gång med 3-2=) Jag är så brilliant! Efter biljarden käkade vi oss feta med pizza och viking macka.. Malin tittade förbi och vi snckade massa skit.

Imorgon är det tenta och med det innebär tenta röjj! det kommer bli så gaalet med röjj! Så ni som är på är så välkommna att join us!

Have a nice day!

Månadens läsare!

Kenneth du är kung! Utav säkra källor har vi fått reda på att kenneth just nu är vårt mest uppdaterade läsare. We love you!



/Emmutt

Torsdag, vart tog veckan vägen?

För tillfället sitter jag i datasalen i skolan. Vi blev precis klara med vårt projektarbetet i arbetspsykologi. Sjukt skönt. Detta innebär bara en sak: Sovmorgon imrogon! Sjukt behövligt just nu.

Hands up för årets blogg (luleå-sara-the-man):

http://spanain.blogg.se/

Film

Medan somliga stoffar runt på ålandshav hela natten har jag klämt i mig en feet chips påse, massa godis..Jag bara gääser. Och jag som redan hade ångest!




Har spenderat min onsdagskväll med att kolla på filmen " Maria Larssons eviga ögonblick". Trotts att den fick många guldbagge statyetter tyckte jag nog inte den var överdrivet bra. Den var helt okej! Hade varit trevligt med sällskap men lika bra det, så ingen fick vittna till min svulstighet.

Duktigare går det inte att bli idag, ska sova nu! Och jag som skulle gå och lägga mig tidigt:P Blir ialf nån timme tidigare än vanligt!=)

090225

LÖNING! Woohoo! 
Hur undebart är det inte? I just love it! Dock inte bästa lönen, men svårt att få jobbpass i dessa tider .. I hate it!

känner mig som dåligaste människan idag.. skippade träningen igår och idag! Whats wrong?! Jag som vanligtvis klättrar på väggarna.. Jag trodde beach 2009 var nära men tydligen inte.. Dessutom har jag nånstans i bakhuvet planerat en liten filmkväll.. Och antagligen innebär det en hel del snacks... Oh my!

Em, ring mig snart! jag hade ju skvaller.. saftigt! Så om du vill veta CALL ME!

Föresten nån mer än mig som såg det rätta för Rosing igår? Hahah så kul, en kille från frusna män söker kärlek var med men blev ingen finalist.. Känndes lite konstigt att det var så månag unga killar med.. 19 åringar.. De kan ju knappast ha mycket gemensamt...



Tisdag

Förstår inte hur man kan vara så trött. känner mig helt veck.. Tenta på lördag så måste komma igen nu:P Stackars Tasnuba som måste lida med mig hela dagen:P

Kronprinsessan och Daniel har tydligen kommit ut med deras förlovning, men det visste vi väll redan?! Kul ialf.. Hoppas det blir ett pampigt bröllopp!

         Grattis till Lollo som fyller år idag=) Hoppas du får en toppen dag!


Hemma

Hemma I sverige nu, trött efter nattens resande men måste säga att jag fredrar nattbussen framför dagståget.. man sov ju bort halva resan! Dock ont i hela roppen.
Jag har verkligen haft jätte roligt och kommer absolut tillbaka igen!

Vi använde mest Jessis kamera men här är några bilder...


Sightseeing!


Michelin gubbe!


Jesscia!


Slottet!





Ända plogen i hela Oslo!


Akker brygga


akker brygga




Fest!


En viss tjockisdag närmar sig..

Förberedelsen inför tjockis-tisdagen är i full fart..





Emmutts hembakade semlor is the shit.



Gårdagens B.E.A.T på stuk blev över förväntan faktiskt. Knäpp förfest, tequila, sentimentala sms till korre 1, grymt mycket skönt partyfolk, möten med gamla otippade männsikor, blandad musik, osv. Riktigt stekhett.

Att plugga i bakfyllan är inte min starta sida, så nu har det blivit hög dags för nattplugg igen.. Att skriva abstract råkar inte heller vara min starka sida, så om nån grym jävel på engelska läser detta... hjälp mig tack!

Puss och smisk

Dagens låtval: Pulp - Little Girl (With Blue Eyes)

kæmpe go

kæmpe gøj kvæll..
vi var på tempest sen backstage bar.. har haft kæmpe gøj. nu blir det chips, massa snack och annat mys..
hyggle!

Framme

Æntligen framme, och vi har precis bestællt sushi=)
Norge ær ett vældigt fint landskap, mycket berg och kæmpe goa mænniskor, I like this!  Jessica blev glad med sin present också! Nice...

var føresten roligaste normannen på tåget som rest i 10 dagar från filipinerna før hans mamma var sjuk, varfør åka førbi sverige då? Och han gick dessutom av i Arvika?! Hmm aja..


NU sushi Och vin

Norway!



Väskan är packad och har laddat med rejäl frukost! Jag är så redo! Kanske packat lite väl mycket men what the fuck!? NU kommer jaaag!=)




 


God morgon!

Så var det dagen D!
Jäkligt nyvaken, ska snart äta frukost fixa till mig och sen bär det av... yeah!

Har haft de stördaste drömmarna inatt, eller vi skulle på brakfest i Ungern? Och fyllde ett helt jet plan som  flög oss dit. Och alla var där, sjukt rolig dröm men ändå konstig. Sen har jag drömt en massa andra konstigheter också men det är lite för undligt att skriva ner här:P

NU blir det frukost Med favorit yoghurt!


Oslo snart!

Imorrn bär det av destination OSLO!
Ska bli så kuuuuul! Ser faktiskt fram emot tågresan också.. jag har laddat ner massa ny musik, korsordstidning, bok, skvaller tidning och plugg!
Ska bli så nice att få känna på min rötter! Norrmanen inom mig kommer fram! Har inte fått tag på Thor, så jag hoppas att inget har hänt. Skulle vara kul att få träffa dem, och kanske till och med kusinerna också. Í vilket fall som helst så kommer jag få umgås massa med Jessica och det gör mig super lycklig!

Nu blir det kattbad!

Fix fix och mer fix

Idag har mr pappa varit här och hjälpt till med storhandling m.m. Verkligen skönt att ha en fullproppad kyl för en gångs skull. Imorgon är det IKEA som gäller. Det kommer bli en nypimpad lya med andra ord. Me likey!

Nu ikväll gäller det bara att sätta sig och ta tag i seminarieuppgifter och projektarbete som inte kunde ha kännts tråkigare just nu. Är så sjukt omotiverad. Eftersom jag läser motivationspsykologi just nu kan man ju tycka att det borde bli ändring på den saken.. men nej nej...





Dagens låtval: Bob Dylan - You Angel You

Biljard

Intervjuvn tidigare idag gick sådär, vill inte säga att den gick as bra men inge vidare dåligt heller..Så vi får vänta på resultat helt enkelt, kan ju alltid vara folk som är  bättre lämpade än mig!

Har ikväll varit på en biljardkväll med Kenneth, han vill inte erkänna men jag vann 2 av 3 ggr. Frågar ni honom var det 1-1.. men han vill bara inte erkänna att han förlorar mot en tjej,.. galen som han är beställer han in shooots, drinkar och massa annat.. kanske ett knep att vinna? Eller? Det gick ju rakt utför grabben! Haha.






big lips VS tiny lips..

God Morgon

Today is the day, nästan.. men har min intervjuv senare idag! Faktiskt inte så nervös, inte som jag brukar men det kommer väll senare.
Hur som helst! Kom precis hem från spinningpass, rätt skönt att spinna så tidigt på morgonen. Man piggnar ialf till men fy så hungrig man blir så nu ska jag käka monster frukost! Sedan bär det av mot skolan och humanfysik plugg! BÄÄ!

Det gick snett..

Heta bilder Joe! Verkar va varit en riktig kabrakresa om jag får säga det själv. 1 brud och 4 grabbar lixom. Då kan det knappast gå annat än bra.
Själv låg man lagom bakis i sängen i mjukisar hela lördagen och kollade film.. Åt ioförsej lite mysig middag med mr ass grabber också,så jag ska väll knappast klaga.
Fredagen däremot.. oj oj oj. Det var trubadurbattle mot dj-laget på stuk. Skev tävling! Här är lite samlade bilder från sne-fylle-kvällen:

  
  
  
  

Är nådigt tacksam att kameran glömdes bort efter ett antal vinflaskor var uppdruckna och shotarna började svepas..



Dagens låtval: Bob Dylan & The Band - Never Say Goodbye


galaxy

Nu blir det jätte många bilder, men jag har lovat Malin:P haha Dessutom att de skulle vara stora:P



Båten


Jag överlycklig för att jag trodde spegeln var ett fönster, hysteriskt!


Nice middag


Killen som är svår att fånga på bild


Förfesten drar igång


Fakke visar vad han kan


Kenneth hade inga hämningar


Det var ös!


Linda bengtzing uppträdde


Slap it!


Chill i opera baren


Jag och Kim


Dansgolvet drog igång och vi var på topp!


Christoffer utser kvällens dancequeen


In i dimman bara...


...och upp från dimman!


Jag hittade Limbo-mannen..





Fakkes schyssta rivsår..


Maffian!


Fakke börjar tröttna, jag väldigt mystisk och Christoffer gör vad han kan.


En till mystisk


Sliten morgon


Dräggigaste hytten


Schysst lunch!


Ostron..


Hummer


Sliten


Full igen..

slitet

oh fyy fan vad roligt jag har haft det! Så sjukt rolig kryssning, det var riktigt spontant och impulsivt men det är väll så det är roligast?! Men vi hade så jäkla kul, efter 2 dagaars festande är jag rätt möt och somnade nyss i soffan så ska gå och lägga mig.. Bilder kommer imorgon!

Tack
Kenneth, Fakke,Kím & Christoffer

Konstigt!

KOnstig dag det här nu ska jag tydligen iväg på kryssning! Jag och massa grabbar me like=) hahahaha


ey?

Jag slant undan oturen igår.. Bra det!
Jobbet gick bra på den nya avdelningen, inte så svårt.. Mycket plock bland alla tallrikar. Efter jobbet blev det en liten runda till stan eftersom jag behövde nya dans skor. Har dock förälskat mig i en bikniki också så det fick bli den med=)!



Jag körde på foto i provrum, kanske inte mitt stoltaste ögonblick men man måste ju veta hur det kommer se ut på stranden så man inte skämmer ut sig helt..

Sedan mötte jag upp Kenneth för en Afterwork på galaway's. Sjukt snygg bartender, me like! Fick en liten Alla hjärtansdagpresent också. Så Gulligt.. har jag nått att gotta mig med när jag sitter hemma och avundas alla kära par.


Sedan åkte vi hem till Kenneth, käkade lite och kollade på bästa filmen nånsin. "Mamma Mia".



Nu blire frulla!


Fredag 13onde och fest

Ont i halsen och lite lätt feber, men äsch. Inget har väll stoppat mig från att gå till stuk förr heller.. Man kan ju dessutom inte bara sitta hemma och dega på fredag den 13onde.

Här har ni lite smått o gott från vinterfestivalen igår:

(25 minusgrader och hundspannsåkning, inte så lite konstigt att man är sjuk idag)

   
  
   
  



Dagens låtval: Big Mountain - Baby I Love Your Way
(Tillägnat alla hjärtans dag)

Fredag 13

Godmorgon!

Ska snart iväg till jobbet och vara på husgeråd för första gången=) ska bli riktigt kul med ny avdelning!

Trots att det är oturs dag hoppas jag att denna blir bättre än igår.. Hela kvällen var mysko.. Dansen gick hur bra som helst men resten av kvällen var upp och ner.

Hur som helst!
Ha en bra dag!

Titta=)

Titta vad som slank ner till mig idag=)





Blusen är helt underbar och jag är så tvungen att ha den idag. Älskar även min glassiga paljett bikini=) Nu saknas bara lite sol, brun hud och segelbåt!
Nu bär det av mot skolan for some plugg! Ha det så bra idag!

Vinterfestivalen

Idag drar vinterfestivalen igång på LTU. Åka hund och släde, ragga samer och klättra berg är exempel på flummiga aktiviteter som vi ska ägna oss åt idag. Kameran åker med, så uppdateringarna kommer senare. Hålla hårt i hatten people!

Kina buffé

Herre J vad jag har ont i vaderna sen igår, damn all balett tenik tar död på mina stakars muskler och gladare  bilr jag när dem växer:) hahaha
Dagen började med spinningpass kl 7 imorse=) Känner mig otorligt stolt! Träffade sedan Tasnuba i skolan och pluggade en hel del humanfysik. Efter 3 timmar gav vi upp, helt slut i huvet så vi gick till kinan och svulstade i buffé och sedan vidare till stan, Tasnuba skulle köpa jeans och jag ville väll köpa allt möjligt=) Men så blev det icke denna gång!
Haft träning med tjejerna idag också och en av mina fantastiska gymnaster skruvade så sjukt snygga skruvar, efter bara några försök! Vi provade även på massa salto. Kanon kul!


Jag lyckas alltid få berg av mat när det är buffé time!


Tasnuba helt inne i maten!


Jag med nya väskan + schal.


Glad tjej på stan!


 


day in the city!

Blev en bra dag på stan idag, den började med att jag fick en såå otorligt fin present av Linnda, som hon by the way gjort herself! hahaha! Den ska så ramas in och pussas på varje kväll!


Riktig hunk!

Det blev lite shopping också.. En väska, schal och en t-shirt.. inte så speciell men den var sjukt billig och den duger till att dansa i!


Dagens kändis spotting:
Johan Palm från Idol, Köpte en pommes och läsk på Donken vid hötorget! Haha

Äntligen över..

Efter ett långt uppehåll från bloggandet har jag nu återvänt. Joe the hoe har ju hållt ställningarna beundransvärt måste jag säga. Statistiken är högre än någonsin.

Min seminarieuppgift lämnades in imorse och vinterbalen gick i stapeln i lördags. Nu skall det förhoppningsvis gå bra att andas ut. Här är lite heta bilder från lördagen. Enjoy:

   
   
   
   
   
   

Balen började med fördrink på brandstationen. Mingel, fördrink och ihopparande av bordsdam-bordsherre.
Sedan åkte vi vidare mot kronan för att äta middag. Riktigt god mat. En sjukt trevlig bordsherre gjorde ju det helt ännu bättre såklart!
Kvällen avslutades ute i svartöstan med lite vals och buggdans.

Sjukt rolig kväll!

090210

Tog en lååång sovmorgon=). Ska snart iväg till tåget mot stan och möta Linnda på hennes lunch.. Kolla lite i butiker.

MONDAY

En otroligt vacker strålande måndag. ska strax bege mig mot jobbet, lite spännande ska vara på husgeråd eller gröna rummet idag, aldrig varit där tidigare förutom att packa upp men detta ska bli spännande=)

Har precis ätit favorit yoghurten till lunch, muums och Apelsin=) Även hunnit känns mig lite gammal då pensionskuvertet kom hem...

MIn absoluta favorit låg och gäste sig i solen!



en efterlängtad julklapp!

Idag fick jag äntligen min julklapp från järfällagymnasterna! Tröjan är stor som ett hus och byxorna något tajta.. Haha men jag måste säga att den va riktigt snygg och jag känner stolthet! ´
Fick även en liten mini julklapp till av Åsa, hon har bränt en skiva med allt från mini UT kvalet som jag ska titta på strax. Tack snälla söta Åsa!


Erkänn, ni känner också stolthet?

Nu bär det av!

1 chipspåse och 1 godispåse senare är jag redo att dra till stan=)
Kommer bli så grymt! Ska möta uppKenneth och hans hunkar, min hunkradar går på max!
Nu bär det av!



Gör mig aldrig bra på bild, men det här får duga! See ya on the dance floor!

saturday night!

Kom hem för en liten stund sedan efter en trevlig sushi lunch med Kenneth, dock  ganska sen lunch. Alltid trevligt!

Ikväll är det melodifestivalen som står på schemat=) Kommer sakna min Björn iår.. 

Artisterna ikväll är:
 Nina Söderquick - Tick tock
Jonathan Fagerlund - Welcome to my life
Shirley Clamp - Med hjärtat fyllt av ljus
Scotts - Jag tror på oss
Emilia - You`re my world
Alcazar - Stay the night
Caroline af Ugglas - Snälla snälla
Marie Serneholt - Disconnect me

Jag tror på Alcazar, OFCORSE! Och marie Serneholt!


Är även bjuden till party med Kenneths fotbollslag, ryktesväg säger att det finns fräscha hunkar! Låter mycket lockande så möjligheten finns att jag har mina vägar förbi?! ;)

Intervjuv

Jag är så glad, men nervös.. Cv jag skickade in i veckan har jag fått svar på och ska på intervjuv om ca 2 veckor.. jag hoppas, hoppas, hoppas verkligen att den går bra=) skulle vara så grymt kul! 
Nuu är jag så uppe i varv att jag måste lugna ner mig lite!

Fredag!

Snacka om att vara sen i starten, vaknade runt 12.. och ännu en natt har jag drömt störda drömmar om samma sak. Skulle behöva en sånn där typ drömmar bok!

Idag blir det en lugn fredag, jobbar 17-20, glidar pass.. men vad gör man inte? Sen antagligen let's dance..Mer än så händer väll inet just nu:P

Nostalgi

Titta och njut!


MP slår på stort!

Kunde inte sluta garva när jag för en liten stund sedan hörde reklam om riddarjakob aka MP på radio, 107.5 av alla radio stationer. Yeah! Jakan slår på stort. Till och med att de har gratis entré innan  23.
Dessutom har dem börjat med onsdagsöppet, fram till 01.00.

Nu blir det dags för sängen, helt slut.  Imorgon är det dans igen=) och mina stackars fötter måste vila lite.

Godnatt!


Benjamin Button

Har du inte sätt den, se den! Har du sätt den, se den igen! DEn är verkligen fantastisk! Jag är berörd och mår illa efter alla popcorn men den var verkligen bra!

Tack Jennie för en jätte trevlig kväll!







Brad är en riktig hunk och Cate är en riktig skönhet, och vilka ben! 

Galen

Har skrivar problem, finns det nått värre??
Blir galen, helt gaaaalen. Och jag måset ha det nu nu nu nu nu. Panik med tid måste ta tåget in mot stan och möta upp Jennie för bio strax också.. HELP! I'm in deep problem!


inflation?

Hello folks,

Nu är det Hoes in flemmingberg som rules. Brudarna var bara 1,5 poäng ifrån på redovisningen, suuurt! Ingen försäljning råder under närmaste dagarna! Nu blir det djup inflation och en inflation leder till låg konjuktur.
Vårt lilla tenta-ragg var uppe med tuppen imorse, väldigt aktiv var han också med många intelligenta frågor till magistern. Hans toppluva blockerade dock halva min syn från magisterns nya märkes skjorta;)

Nu bär det snart av hemmåt, kanske lite ostron och skumpa? Det är ju trots allt lill lördag!
Är det inte så vi vill ha det på onsdagar Malin? Ta på dig den lilla svarta och shaka loss, boysen kommer med oss!

Vakna med the voice

Ingen morgon utan vakna med the voice gänget! På något sätt får de mig att komma upp ur sängen!
Just nu gästas dem av Olle Waller, alltid lika angenämt!



Fortfarande stört ont i örat, eller vad det nu är? jätte konstigt.
Även lyckats få ont under fotsulorna igen, men inga sår den här gången.. Alltid nått!

Nej nu är det snart dags att rusa!

Godnatt..

      Nu är det dags att stänga butiken för ikväll, blir en lång dag imorgon.
      Till  skolan tidigt för tenta genomgång, sedan bio med Jennie.

       Men innan sängen blir det lite 2½ män och smarrigt nattkäk.
      Yoggi  saoma, helt klart godaste yoghurten! rekomenderar den stenhårt!!



Personligt brev

Är inte det det svåraste att skriva? Jag fastnar varje gång..
Man ska få sig själv att framstå så bra men i själva verket låter man hur löjlig som helst. Riktigt självförnedrande måste jag säga.. Det ska vara  kort, innehålla bara viktiga saker som samtidigt ska locka läsaren och man ska framstå som guds bästa barn.. Jag menar ska jag beskriva mig själv behöver jag skriva en hel bok ju!

Fika

Nu blir det en fika med Jessi, kul att hinna träffa henne igen innan hon åker hem.=)

Res sugen?

Jag är så res sugen, tanken har även slagit mig att jag har nu ta mig fan tid att resa!  jag har suttit ett tag nu och kollat en massa resor, flyg till london för 98 kr. Mallorca 800kr och mer billigt finns det. Dubai för 1700. hahah så om nån är intresserad let me know.. jag söker nämligen resesällskap!

    

Addicted

Jag har blvit så beroende.. men finns det nått bättre? Nää skulle inte tro det..

It's fresch..


Måndag morgon..

Nu sitter jag här och surplar mitt te. Snacka om att helgen tagit hårt. Jag är inte nådigt sliten efter den skeva födelsedagsfesten i lördags (bilder kommer inom kort).

Igår kväll kl 23.50 skickade jag in min ansökan om utlandsstudier. 1 = Singapore, 2 = Korea, 3 = USA. Nu är det bara att gå och vänta på svarsbeskedet. Kommer bli dryga och långa månaders väntan..

På lördag är det vinterbal. Dags att börja sola solarium den här veckan. Muähä..

Minus 10 grader ute. Buurrrrrrr!


Puss på er

Morgonens låtval: Coldplay - Viva La Vida

Bowling, pg, Mp

Igår blev en riktig helkväll, tack söta Eva & Malin för min födelsedagspresent. Jag hade verkligen jätte kul!!=)


RSS 2.0