Djurisk

Djurisk som jag är har jag köpt nya underkläder i mitt härliga temprament=P
Efter att ha pluggat en heldag kände jag den djuriska delen i mig som bara skrek efter dessa...


Nu gäller det bara att planera helgen;) hahaha

härfärgning pågår

Alltid lika nervöst, brukar alltid lyckas med att det blir för mörk och jag tror att det blir det även denna gång.. hmmpff?
Ändå tog jag frägen där det stog ljusblond och tjejen på bilden hade lite cendre färg, ändå är jag svart i skallen?? har inte tvättat ut det än men vi fårse..
Värsta är ju att man ser ju ut som en häxa, svart hår, vit hy! Men det passar ju till  Halloween, Anpassa sig till högtiderna är viktigt!



Nostalgi

hahaha, hittade gammla album på datan och en heldel minnen dök upp minsann...



och det finns så mycket mer, men det där får räcka....

Moorining moorning..


Satte klockan på 8.00 som vanligt, snoozade till 8.30, kollade sedan på the voice, top modell och sen gick jag upp.. Ätit mina mackor och dricker Grönt te med mint smak=) Lite annorlunda måste jag säga..

Var på skivstångspasset igår, och damn, kan knappt röra armarna=) Riktigt bra pass!
Ikväll blir det nog spinning och jympa... Måste få bort fettet! haha Jag har övervägt lite att gå dit, men kommit underfund med att jag ska skita i det där och gå vidare!

Men först blir det en heldag i biblioteket med Patchariee, plugg.plugg,plugg.. Kanske köper lite färg till håret också, det börjar bli riktigt dassig färg.. Mjääkigt!

Pinsamheter.

Jag förstår inte hur jag lyckas jämt? Alltid ska jag råka ut får nått jäävligt pinsamt.. och nu hände det igen! Eller det var igår på spinningen, jag körde på som faaan kämpade livet ur mig när jag känner något obehagligt välbekant. Jag tänker Åh nej inte nu, det kan inte vara nu, det är om några dagar. Jag svettas som en gnu så jag tänker det är säkert svett, ofräscht I know...

Tanken slår sedan mig, jag har ljusa mjukisbyxor, jag har cyckel på 2:a raden och det är en person bakom mig... Men vem fan stirrar in i nåns arsle? Men samtidigt, sånt händer...
Ändå tänker jag att vafan, jag kan ändå inte göra nått åt saken och det syns säkert inget, kan inte vara så mycket. Så jag kör på!!

Efter passet är jag bara tvungen att springa in på toa. Som fan att jävulen hade varit i farten! En röd jävla fläck, den kunde man knappast missa... Hade tänkt gymma efter passet men pinsam som jag är smet jag därfrån illa kvickt.. Tveksamt om jag kan spinna på ett tag??

As-Graber

Till er som inte förstått vem denna as graber är så har vi här ett bild bevis;O) Denna är då något rumsren... He can go Wild!



Gooood moorning people!


Hurtbulle som jag är har jag redan ätit frukost, duschat och fixat mig och varit ute och sprungigt! Kallar jag stabiiilt! Dock är jag sjukt förbannad ´på min kassa mobil som inte nog med att den inte går att ringa till inte längre spelar musik... den kan bara spela typ 1 låt i taget ( måste starta om den om man vill byta) och bara halva låten innan meddelandet misslyckades kommer upp! Så fick springa till fågelkvitter, om ens det, de flesta fåglarna flyr ju landet nu!

Dagen idag: seminarie redovisning om sjukvårdsorganisationen i olika EU länder, där min grupp har Tyskland. Määpp!
Sedan hemgång och spinning=)!
Gosar nog upp mig i soffan till lite Prision Break senare också!! Om nån vill göra sällskap så är jag oerhört hängiven att ni hör av er, helst då kött!


.

SLUTUUUA PLÅGA MIG!! Jag vill också DEJTA... Vad är felet?? Jag vill ha Kött! Blodigt mört bitbart kött!!!! GE MIG!!! Gaaahh!

Det är ju för fan savann här... så jävla torrt..Torkar sönder..

Mer munskölj åt folket, fast INTE till autistiska!

Jag tänkte på min kära kilt för bara någon dag sedan och jag skojar INTE! Sjukt läskigt att du tog upp kilten alltså. Detta innebär ju helt enkelt att jag måste gå klädd i kilt under årets valjakt. Som snart borde inledas btw?! Har du även koll på datum o shit?

Nu till min helg: Munskölj har varit temat. I fredags var det sängmontering (120 lixom), jag är pimpigaste studenten i luleå. Sedan blev det vindrickande hemma hos en allt annat än nykter Jessica. Och  igår (lördags) var det skräckfilmskväll hemma hos ass-graber med psyk-noll gänget. Shutter och rose red (rekomenderar shutter för er som VILL TA LIVET AV ER!)
Munsköljet har flödat. Asså jag menar, varför inte? Munskölj är fräsht, bra för tänderna och luktar fräsht. Varför ska man då inte kunna använda det i normala doser? Jag har för vana att ha munsköljet i munnen medans jag går ut för porten, så att jag sedan kan spotta ut det utomhus (har man brottom, så har man yao). Men nu de två senaste gångerna har jag råkat stöta på min FETT snygga granne. Hur pinsamt är det inte att mumla: 'mggppf' till svar när han hejjar?
Dessutom råkade jag ha munskölj i munnen när jag skulle ringa ett samtal. Inte fan tänkte jag på det lixom? Brottom och osmart som man är. Tog väll en sådär ½ min innan jag kom på att jag kanske skulle prata med personen som jag ringde upp också, istället fär att änn en gång mumla: 'mmggppffrrrttt'..

Nu idag har jag suttit och skrivit ett långt arbete om autism och Aspergers syndrom. Och efter gårdagens skräckfilm "rose red" är jag sjukr rädd för dessa människor. Fatta en människa som kan sitta och banka in sitt huvud i väggen i flera timmar och typ upprepa ett o samma ord i flera år?! Usch..

Nu ska jag iväg och DEJTA! suckers....

Nyp

trött..

Är helt slut i hela kroppen, jises vilken dag.. gissar på att vi haft runt 13000- 14000 människor i varuhuset idag, man kunde inte komma fram.... Folk kom tidigare än vanligt också men det beror någ på vintertiden..
Vill helst glida ner i soffan och se nån skön rulle men måste göra en idiotisk skoluppgift, skjut mig!


Kvällen igår var skojj, svingade runt med Pärham,  inte visste jag att han va sånn danskung! Han levde rövare på dansgolvet! sjukt kul att träffa honom igen=)
Tråkigt för Jennie som inte fick träffa sin Baron. ( En kille som tydligen köpt en Barontitel för några 100 tusen..över nån ö i England som militärer använder som skjutbana?) Besvikelsen var stor... Men hon lyckades hålla sig samman, antar att det var för att hon hade Jockes underkläder på sig!!! Dock var det nära att Miss Jennie skulle få dela taxi med en annan men tackade artigt nej.

mäpp mäpp...





fik

Fatta att jag var uppe till halv 3 för att montera en jävla möbel, helt sinners, roligare fredgar har man varit med om..
Ikväll blir det andra bullar, ska nämligen till KTH och tentapub. Kommer tydligen vara gaalet på alla sektioner=)
Premiär för den svarta klänningen också... yeeaah!

Nu lite refresch fik, sen 1½ timme jobb kvar....

wiiihoo

Löningsfredag

Löningsfredag och folk är i gasen, hej hopp! Själv är man sliten, dundrande huvudvärk ont i benen :(

Varför har inte jag nån dejt? Överallt finns dejt?? Men inte till mig? Vad hände?
På jobbet dejtas det, i skolan dejtas det..annan bekantskap dejtas det, men här då??Hel dött!

Istället för att spendera en löningsfredag som alla lyckliga dejtande människor med restaurang, bio, promenader eller vad man nu hittar på, får jag leka handy man som vanligt... Montera ihop ännu mer möbler.. kanske där felet ligger? Jag är för manlig för att dejta, och vems är felet?? Ja, kanske var det de där manliga hormonerna jag blev tvingad att svälja som barn?

eko


eko


eko

.............


Helt dött!


:oP

Hörrö din flugfena, jag tycker det låter som en mycket bra ide.. ta med kilten också så kan vi öva vem som gör störst helikopter....

Nä back to work!

Oh my god..

Bruden batlar mig i same-kunskap. Det är något som sent ska glömmas. Den knöliga brädan var min favorit! Jag tycker vi ska klä ut oss till samer och leva en hel vecka som en same. Snacka om compact living in the skog. Vad sägs?

Till palsternackan!

Tamponger är i dagens samhälle inte det lättaste att få tag på, framförallt inte på ett möbelvaruhus där man bara har 30 min lunch och vill hinna äta:P

Till svar på hur samar tvättar kläder, I bäcken på en sånn där knölig bräda! De sitter på knä och knådar kläderna mot brädan, old faschion style! Så samarna på Grönland har problem, de kan inte tvätta i havet, det måste vara sötvatten. Men det är därför Samar lever i flock, de bor där det finns sötvatten! Och Grönland har inte så stor bo-yta, så det är compact living som gäller.. När valfetsen drar igång samlas hela Same invånarna på ett ställe, eller valen tar upp hela boende-ytan så hela befolkningen kan ta del av valen!

Hoppas du kan sova bättre nu;)

Palsternacka

Kaxig katt, brist på tampong och otajmad lunch. Asså jag säger bara EN sak. varför går du inte och köper en tampong? Något att fundera på..

Ibland önskar jag att jag fötts som en same. Ha en ren på tomten, bo i indiantält, fånga val, ha en jävulskt tuff dräkt på sig. Undra för övrigt hur dom tvättar sina kläder? Detta är något som jag lagt ner mycket tänk på (som ni kanske märker). Om någon same läser detta får du gärna höra av dig..

Imorgon är det fredag. Det innebär tenta för somliga (loosers) men för oss coola så innebär det en NY SÄNG! 120 till och med. Snacka om att jag ska sova som en fruktgud framöver.

Jag har godis, muffins och OBOY. Sug på den era suckers!

Stolta, fula ägare av the blogg:
                

Tampong

Kan nån jävel ge mig en tamponG? eller ska man gå hela dagen och förblöda??
Är jag den enda kvinna i världen som går igenom detta just nu? helt otroligt..



Kom på en sak..

Om man inte kan tajma en lunch, hur ksa man då kunna tajma i sängen. Redan där är det kört... lika bra att lägga ner.. finns inget hopp!

Kaxig katt!

Det blir en jobbdag idag följt av ledarmöte:P

Innan jag drar vill jag bara skryta (igen) om de två guldmedaljerna vi tog i helgen, så här är en bild..så att ni inte tror att jag ljuger =P + min kaxiga katt!



Han var stoltast av alla!

Tassen om bakfoten?

Nu har vi fått in klagomål, IGEN. Dags att uppdatera bloggen helt enkelt.

Eftersom väldigt många varit nyfikna på mitt dejtande senaste tiden skall jag passa på att stilla er nyfikenhet. Och etisk, som jag är, så nämns här inga namn. Vi kallar härmed personen för mr ass-grabber, för det råkar vara exakt vad han är.
Jag och mr ass-grabber var på vår senaste dejt i måndags. Den bestod av matlagnings tillsammans: (http://www.coop.se/includefiles/MODULER/CCMS/show_page.asp?iMappeID=180&sSideNavn=Recept+kort&iOpskrift=31627) Det blev fett gott. Jag rekomenderar verkligen. Efter matlagningen blev det filmtittande. Knocked up. Rekomenderar den med. So thats it folks! Jag återkommer med mer info senare.

Men nu är det slut på det roliga. Min nästa kurs börjar nästa vecka och DÅ jävlar blir det slaveri, från tidig morgon till sen kväll. Tre sjukt krävande kurser på lp 2, vilket blir 7,5p för mycket. Osmidig och paltskalle som man är har jag ju levt semesterlivet fram tills nu, då smällen kommer (sjukt olägligt) när dejtanden rullar på och allt.

Nej nu är det hög tid för duschen. Svettlana, nyhemkommen från gymmet, ska ta sig i kragen och krypa till duschen.. men först:

ÅRETS BILD:



Akta er så inte denna står utanför fönstret när ni drar upp persiennen på morgonen.


Smisk och nyp / Slemma

GULD!

Vi vann igår!
Fatta att vi vann! Mina tjejer tog GULD, trodde jag skulle göra översvämning i hallen så mycket som jag grät!!
Och inte nog med det, vi hade ju 6 tjejer i Cupen också..... GULD där med!
2 GULD! Helt otroligt!

Vrak!

känner mig som ett vrak!
Mår illa till tusen, inte sovit så bra, vaknade först vid 04.30 och mådde pyton, kunde inte somna om,.efter nån halvtimme gick det och sen ringde klockan vid 06.00. Mår fortfarande pyton, skyller på sömnbrist för jag vet att jag kan må såhär om jag sovit för lite... + nervösitet:P

Blir en lång dag nu! Men jag hoppas allt går bra på tävlingen! Måste hinna göra mig elt klar nu, blir hämtat 07.10!

Håll tummarna!

Tävlings dags!

Imorgon gäller det!
Södra Hoppet=) jag är så grymt laddad. En helt ny tävling så det ska bli spännande... Och jag hoppas verkligen tjejerna visar hur duktiga dom egentligen är imorrn=) För jag vet att dem kan! Gör dem som på förträningen i söndags, då kan vi ha goda möjligheter att nå prispallen. Men allt kan hända..

Ikväll blir det fixa tävlingsmusik, läsa igenom alla startider, läsa på bedömning ( eftersom jag är domare imorgon också). Och försöka att sova tidigt! 

Hoppas ni får en trevlig kväll!
 

Fredag igen

Då var det fredag igen och ännu en skolvecka över... Redovisningen imorse gick fin fint=) Enligt mig ialf hahaa.. Vår grupp ägde helt, vi var de ända som hade egna idér! I like that!

Höjdpunkten på dagen var helt klart Tasnuba..=) 
Hon har nyligen kommit hem från London och gissa vad... Hon hade en present med sig till mig! Hur gulligt som helst! En jätte fin schal=) AWSOME! Thank You Honey!


                    

Hmpft..

Eftersom Joe the Hoe bestämt sig för att leka fruktig nagel, så skall jag ta och uppdatera alla vad JAG haft för mig ...

De senaste veckorna har faktiskt betått av pluggeri, hejdlöst supande och ångestladdade bakfyllor. Men nu är det slut på tramset. Jag har börjat träna som en tok också. Cred till mig tack!
Kriminologiuppsats 2 blev precis klar. Och jag har köpt mig en fet chipspåse och ska krypa upp i soffan och kolla gossip girl. Men så är det ju också torsdag.. Men imorgon däremot.. Härre fruktgud vad najs det kommer blir..
En chillig kväll på stuk med mr "pöka med mig tack" i trubadurlaget. Jessas Linda kommer på besök. Lördagen kommer bestå av galen födelsedagsfest, och avslutas sedan på stuk där 80 tals temat körs igång för.. ehm ... 100ade gången denna termin.
 Helgen kommer bli: Aaaaa..... (wait for it)....... maaaaizing

E-day

Idag är det e day i skolan, economics day... Nirlep var het på göten och frågade alla hon kom i kontakt med. Mitra och jag nöjde oss mest med att flirta med allt potential och snatta godis från alla stånd. Dock försvann dagens hetaste span spårlöst..

För att inte bli helt deprimerade kom fruktbudet, han noterade starkt naglarna och var sjukt party sugen, bilens dunkande hördes längst hela alfred nobelsallé. Aldrig nånsin har fruktbarhetens gud varit så nära att släppa alla hämningar!

NU kom Nirlep med stooort leende och vill plugga, undra vad det egentligen är fråga om??

School..

Vart i skolan idag och gjort grupparbete, Tobak missbruk... Ingen rolig historia inte..
Efter det lekte vi lite Peter Pan till tåget, eller Mitra gjorde ialf;) 


                



Mina vänner, jag vågade.. det tog ett tag men sen vågade jag.. Nu inleds den nya fasen!
Step 1 = Klart
Step 2 = Here we go!
Men allt har sin tid och tålamod! Synd bara att jag har minst tålamod.. gaaahhH!

matplatsen

matplatsen är nästan klar men tänkte visa lite för och efter bilder...



före..
    

efter...
    

min favorit är helt klart tapeten=).

Tapetsering klart!

Nu har vi tapetserat matplatsen också, blev grymt snyggt! Båda tapeterna på plats. Imorgon får vi matbordet + stolar=)
och förhoppningsvis kommeer soffan nästa vecka.. då kan man äntligen få börja leva normalt igen..
jag lovar lägger upp bilder imorrn ialf på matplatsen eftersom den är nästan klar då!
Det kommer bli Awsome!



Fröken duktig!

jag ska bli så sjukt duktig!
Har köpt gymkort, woohoo! Men det är med gruppträning också:P Fitness here I come! Så ikväll blir det spinning och Ki- balans( som pilates, i guess).
Jag har också börjat med min bra utrensning, vilket ska rensa bort allt skit i kroppen, så jag kommer bli sjukt fräsch.. men det krävs lite jobb. Ingen alkohol, koffein, sötsaker, rött kött på minst 2 veckor..

Började en ny kurs idag medicin och ekonomi, lite tråkigt att dte är sista kursen jag läser med klassen innan jag måste ta igen all min rest.. så lite vemod måste jag säga.

Mne nu ska jag byta om och göra mig iordning för spinning:P

chao....


(föresten om det är nån som vet nån bra låt som passar på en hopp tävling i gymnastik är jag tacksam för svar.. Vi ska nämligen tävla 19 oktober och jag behöver grym musik.



Shit vilken kväll!!

Jäklar säger jag bara. Sthlm live i vip rummet på STUK. Haha, ja ni hörde rätt: STUK! Knäppare situation får man fasen leta efter.
Kvällen började med förfest hos sara och fortsatte inne på stuk. När klockan blev 1 så dök grabbarna upp och festen blev till dunderfylla. När stuk stängde klockan 2 så drog vi hem till sara på efterfest, där massor av vodka serverades.
Men shit vad förvånad jag blev över hur TREVLIGA dom var. Speciellt björn gustavsson. Fett trevlig altså. Jävligt synd bara att vissa drog tidigt från efterefesten p.g.a. vissa jävligt ONÖDIGA incidenter.

Ja joe, OM du missade något!! Fler uppdateringar kommer inom kort!

Dagens låtval: The Shins - Turn on me


Härre Jävlar!

Nu var det allt ett bra tag sedan man skrev nått här. Ni trodde säkert att jag gått och dött.. men ICKE!
Jag har hållt mig busy uppe i Luleå. Ett litet snabbt besök på Mraz konserten blev undantaget, men oj så värt det! För övrigt har jag uppehållit mig med plugg, shopping, pök, biobesök och bakning.

För er som inte visste det så är det KANELBULLENS DAG nu på lördag. Inte missa det!

Pokk o nyp

Dagens låtval: Pulp - Sorted for E´s and whizz
(Skön)

hej

Måste säga att hela min dag blev lyckad efter en liten hälsning till mig häromdagen på jobbet.. Kännde mig grymt uppskattad sådär 7 på morgonen... inte alltid det händer.. 
Jag packar upp varor och mitt bland alla pallar hittar jag den här=) Blev sjukt glad..


Så nu har jag en beundrare också, vem nu det kan vara?
haha

RSS 2.0