My day with Kenneth!

Det var riktigt nice att träffa Kenneth igen! Vi hade en heldag ihop, mycket råa skämt, skratt och annat!
Här är våran dag:P haha

VI åkte till Ica, handlade käk!



Kenneth präktigare än nånsin. Vuxenpoäng!



Sedan bar det iväg mot kista galleria, vi åt sushi, Kollade på bio(Bruno) och hälsade på Emma.







Vilken toppen fösäljare, henne vill man bara bita tag i!

Efter det var dagen ännu inte slut, vi åkte hem till kenneth för grillning. Den där Kenneth är en riktig kung när det kommer till grillar!




Det var en riktigt toppen dag! I'm so happy!





Hej, jag heter bengt

Bengt gör comeback igen till helgen. Joe tje hoe laddar bengt imorgon medan jag laddar bengt på lördag. Kiruna har åkt hem, malmö har åkt hem. In kommer västkusten. Att hinna eller att inte hinna träffa... DET är frågan!






Jag drar för övrigt till kiruna om 2 veckor. Nordligare flygresa har världen aldrig skådat. Kebnekaise, here i come. Jag skall sätta min flagga på toppen!

Guess whos back?

Allas vår favorit är tillbaka! ÄNTLIGEN! säger vi bara!

Fick samtal imorse och haleluja, redan smids det många planer! jag gillar det! Det märks att du är tillbaka!
Vi har mycket att prata om så nu har jag inte tid att sitta här längre!



Välkommen hem!


Nu jäävlar!



Jag hatar förkylning!

Näsan rinner, huvudet dunkar, slem hostas upp i klumpar och man kan aldrig nånsin vara mer ofräsch! Och just där befinner jag mig! Skjut mig tack!

Dagens att göra no.1 blir helt klart apoteket! NÄSSPRAY!!
Har pumpat i mig massor av alvedon och echinagard, ikväll blir det även en hokus pokus kur alá Joe! Rekomenderas starkt!



Em i bildrama

Hujedamig, nu har Emma varit i farten. Men det kan ju knappast nån ha missat med tanke på hur det lät. Bruden var påväg hem från systemet när hela avgasröret  på bilen ramlade av, värre gnissel har aldrig nånsin tidigare utspelats i den lilla förorten.
Skamsen fick hon sitta utpekad i bilen innan undsättning kom. Vad skulle man göra utan brorsan? Dessutom jagar hon ut en stackars Joe i spöregnet för att dela skämheten med henne.
Med avgasröret hängandes på halvsvag körde hon slutligen hem med en riktigt butter bil som morrade mer än gargamel utan löständer.

Ja, vad ska man säga? Det var nog ganska värt att bli rejält blöt för att få uppleva denna syn.






!




Besök från alla håll och kanter

Kiruna har precis lämnat hufvudstaden och in flyger malmö. Helgen kommer sluta i ett galet partaj.


Födelsedagsbarn!



STORT GARTTIS PÅ FÖDELSEDAGEN!

Lovley summerdays.!

Måste säga att sommaren är det bästa som finns, en helt magisk årstid. Det är så vackert! Och blommor och allt möjligt=)

Har idag spendera min dag med att glassa en stund i solen, varit med om stunt tricks från balkongen, räddat en tvesjärt från att dö i en ljusstake, promenerat runt görväls kyrkogård  och bestigit bruket! Det Ni! Inte illa, rikitgt nöjd med min lediga dag=) Nu ska jag strax iväg igen, inte mycket man är hemma:P






Så nöjd tjej!

sämst!

Vi är helt klart sämst på att uppdatera, men det är somar och vi har annat för oss. That's it!
Idag var det vaccinationsdags igen, så vi var uppe med tuppen och inne i stan redan 09.30. Dock blev det ingen vaccination utan glass på donken och väskspaning. Vi har sätt ut en väska vi tror kan vara bra=) Den var inte allt för dyr heller vilket känns toppen!






Nu blir det att passa på att glassa i solen innan jobbet:D ha det fint!

Det går segt

Vi har inte varit särskilt aktiva de senaste veckorna. Men inom kort kommer bildförklaringen till varför.
Igår blev det fridays i kungsträdgården med världens bästa michis! Oslobesöket m. vänner plus gamla viksjöbrudarna var självklart även på plats. För vår del slutade kvällen relativt tidigt och vi var hemma runt 02.30 (p.g.a. dryg nattbuss full av pundare). Lagom tid med tanke på att kvällens drama precis börjat arta sig. Men det blev en riktigt mysig kväll. Nu åker michis till australien på torsdag. Hoppas du får det grymt bra honey!

Stay tuned för flummiga partybilder..


.

Tack Madga och MIchis för en jätte trevlig kväll igår!! Inte visst ejag att tjejer kunde var sånna höjdare på guitar hero! Heregud! Hur många timmar spelade vi inte? Men vilka höjdare vi är nu!

Jag har en glad nyhet! MIn sko är återfunnen! Den låg tydligen i en sandlåda.

Fredags var för övrigt en riktigt rolig kväll! Det började med förkrök på min gård, vi pratade om allt snuksigt och jag har aldrig, mycket dirty secrets. Sedan bar det av mot det berödma stammis haket! Där röjde vi satan till sena timmar och träffad ett och annat känt ansikte! Även nya ansikten vilket var blandade känslor!

NU bär det va mot jobbet insåg att tiden rinner iväg!

chao caho

Sorry för dålig update..

Har inte hänt så mkt spännande den senaste veckan. Har mest smidits planer för kommande helg. Fest med gamla spöken ur garderoben står högt på listan. Grillfesten hos vår kära norrman är även efterlängtad. Utöver festligheterna till helgen så väntar återfinnande av sko, husbilssemester, kubbrevange med gamla surikater plus djävulsskägg, samt maltareunion. Joe the hoe återkommer med mer info från helgen (juicy gossip från mp finns). Broschan är för övrigt ny äktenskapsmäklare.

Sho

RSS 2.0