GOTT NYTT ÅR!

Snart bär det av mot festligheter, det är flott, uppklätt, elegant och fullt med öss!!
2008 har varit ett helt okej år men 2009 ska bli ännu bättre:)

Jag är laddad hoppas ni också är det! Gott nytt år på er!



Em und Joe nyår 07/08. Tiden går så grymt fort..


No kamerasladd och no sleep..

Här går det inte bra på några fronter alls verkar det som. Joe the hoe förblir fattig och utan sladd. Jag blir tröttare och tröttare utan något större pluggresultat. Jag satt uppe hela natten och gjorde klart min hemtenta. Pest eller kolera? Nu är den i alla fall klar. Nu när jag är nyligen hemkommen från jobbet skall jag påbörja nattpluggningen dag två. Men efter rista rapporten är inne imorgon så smäller nyårsfesten igång! Hallelulja.


Gott nytt år på er allesammans!


Irreterad

just nu är jag inte lite irreterad.. den där jävla sladden till kameran vill ju inte fungera.. ´så igår köpte jag en ny, vill inte funka.. så idag köpte jag en ny.. och den vill inte heller funka..? Vad är problemet? De ser identiska ut som orginalkabeln.. gaah.. jag blir gaaalen och fattig!!

Hunk varning!

Jag vill ha en hunk, ge mig en hunk! Det bara skriker i mig efter hunk! Lite vodka vore inte heller helt fel:P


Porr på självaste nyårsafton!

Malutten har inte så lite brunstiga tankan angående nyårsafton. Små "hemliga" gåvor kommer delas ut under kvällen. Övernattning hemma är i alla fall ingen alternativ som Malutten har tänkt att folket ska ägna sig åt.

Nyårsmaten är nu inhandlad. Några få ingredienser fattas fortfarande, men äsch! Sådant löser sig alltid. Skitbra teamwork ikväll komittén.



Stinsens köpcentrum är fanimej det bästa någonsin. Kista, vällingby och stan - Släng er i väggen!!

Mooot Stinsen yao!

I år sker ett ihärdigt jagande av den perfekta nyårsklänningen. Kista, vällingby, jakan och stan är så utletade och uttjatade att jag nu beger mig mot stinsen! Håll tummarna för mig!

Jag hade inte varit lika desperet om det inte hade varit för att Josse, Malin o Jessa redan hittat sina perfekta klänningar. Jag vill ju inte kommer som värsta luffaren till nyårsmiddagen lixom.

Bruschetta är spikat som förrätt i alla fall. Vit chokladtårta som efterrätt. Någon som har förslag på någon mumsig huvudrätt?

Har bloggandet gått för långt?

På nyheterna säger dom ju att drygt varannan svensk tjej har en egen blogg. Andra siffror säger att omkring 28 %  av tjejer mellan 16 och 18 år bloggar (http://blogg.tkj.se/unga-kvinnor-bloggar/). Allvarligt talat så har jag inte ens tänkt på det. Men att dryt 18% av alla internetanvändare inte kan slita sig från datorn och upplever stora problem med det är ju helt sjukt alltså!

Hursomhelst.. Jag reagerade inte förän jag insåg hur många minderåriga tjejer som faktiskt sitter och bloggar. Som vi alla förstår är ju knappast 16 åringarna de yngsta blogganvändarna. Man lyckas faktiskt hitta relativt många bloggar i 12 - 15 års åldern. Och vissa innehåll vill jag inte påstå är någon vidare rolig läsning (för mig iaf.). Användandet av bloggar syftar tyvärr inte i alla fall med att bidra till rolig läsning, politik, mode.. eller vad det nu kan vara. Bloggar har tydligen nu börjat användas för att hota och kränka folk. Jag tycker det är sjukt egentligen att ingen kan kontrollera sådana saker?

Aja.. Ett litet seriöst inhopp i joe-the-hoe -och- emma-slemma-student-party-bloggen!!

Sho

Em une Joe the Hoe har ännu en gång varit ute och gjort byn..

En oslagbar kombination =
 


Mp har aldrig varit hetare.. någonsin!! Det hånglades i hörnen av de brunstiga systrarna, gammeldansk sveptes, tequila i överflöd, porr på dansgolvet, carola bugg, svettklibbiga kallhällsbor, tappande i toalettstotel (again), brunstig taxiresa hem. Härrejisses, vad hände inte egentligen? Joe the hoe får uppdatera såfort bilderna kommit upp på datorn. Tappert nog tog bruden sig ut och festade ikväll med. Dag 3 är inte nådigt tappert! Party on my biatch!

Smiski

Jävla crap-dag!

Idag är jag inte nådigt förbannad. Bakis och trött som ett djur måste man släpa sig till andra sidan stan för att sitta "barnvakt" åt en gammal senil farmor och sedan åka tillbaka. Tack farsan och brorsan... riktigt kul! Bra gjort!

Detta är en bra beskrivning av situationen:

hjälp!

hej, josefin heter jag och är jätte full.. mitt på dagen men ja.. jätte full!!
jag ska till min far och visa att jag är bland dem 2 som är misslyckade.. det vill säga jag och min syster yster.. de äldre syskonen sköter sig.. vad gick feel?
ialf jag är kan inte köra bil.. rattfylla.. katastrof.. OMG! hur ska vi ta oss dit?
HJÄLP!!!!

Ressssorb? vart är du?
ge mig nu!
fyllesvin!

vilken jul

jaa.. då var den julafton historia.. Bara fina minnen att fylla hjärnbanken med!
Fick riktigt fina klappar också.. behövliga samt fina saker!=)
Mamma och syrran var nöjda med sina saker också, så det var lyckat!

Sista timmarna av kvällen spenderades med galen tjejliga + lite annat folk.. det var öss och lite för många shoots. En lite underlig händelse på toaletten som ger ett riktigt gott skratt! Lite slitet idag men snart blir det lite julbord och magen mår bra igen!!!

men tack för igår allesammans, och tack för omtanken att jag kom hem ordentligt...

nu blir det deg framför mamma mia

The 'IT' day..

God Jul allesammans!

Tänk om en sådan här skulle banka på dörren?
Me like!



"To a lowsy christmas, and a crapy new year"

uppesittarkväll?

Somliga har tyligen uppesittarkväll framför bingolotto, fan att jag missat att köpa lott.. så det fick bli nått skit program på MTV istället..
Nått fel är det den här julen,  jag är så opepp. I vanliga fall brukar jag vara som ett barn.. varenda grejj är kul, nu är det mest jobbigt och stressigt... Förhoppningsvis blir det annat imorgon när man fått vila ut och bara har roliga saker att se fram emot=)

God natt!

Det var en bra kväll..






















hårfärgning

 Äntligen ska jag bli av med den dassiga färgen.. bring some color in!!=)







imorgon är det straigt till gymmet som gäller.. har fått sån tjockisångest senasteveckorn. Inte tränat ett dugg och snart kommer all julmat.. herreguud! Elina och jag har en pakt så nu kan jag inte bryta vadet, okej tjejen..magrutor till sommarn. JAPP!

She's baaaack!

Hon är här... Hetare än någonsin... Ni vet alla vem jag talar om.






Yeeeaaahhh maddafakkas!

Äntligen har jag träffat honom!

Honom med stort H!
Min bliviande man!! Och gissa vart? Jo på El-giganten! Han var sånn kung!
Grymt duktig kille!! Han lagade min kamera! jag är så otroligt glad!!jag till och med kallade honom underbar!! Tänk, det finns kanske hopp ändå? det kan finnas bra killar där ute?

22 December. Vart är julkänslan?

Jag har ingen julkänsla what so ever i år. Skumt nog. Är faktiskt mer pepp inför nyår. Hade jag inte varit tvungen att jobba på julafton hade det kanske känts bättre?

Snapshäftet inför nyår är i alla fall fixat o klart! Det kommer bli en dundrande fest (även om vi i nödens fall blir tvugna att vara i Maluttens lokal). IKEA-pynt here we come!


Julklapps inslagning

Ikväll har det slagits in julklappar =) Inte alla men några stycken..Och jag måste säga att jag är rätt stolt!







Söndag is the shit

Idag har det julhandlats, bakats och slappats. Nu återstår plugg och fixande av snapshäften.

Jag börjar bli inte så nådigt frustrerad över att behöva bo hemma. Jag är några minuter ifrån att få utbrott. Längtar till norrland har aldrig varit större... Ueeeeääääähhhh!!!

Upplysning!

Det har kommit fram att "anonyma personer" läser denna blogg! De följer blodtörstigt varenda ord med största entusiasm.
Vi är mycket tacksamma att ni intresserar er i våra liv men vi skulle tycka om att höra era reaktioner då och då! Så våga stå för att ni är stolta bloggläsare till Em und Joe!


Lite smått..

Lite smått o gott från gårdagen:



Tack för en skön kväll tjejer!

Sicken gårdag brudar..

Vad hände lixom? Alla i maffia-trion splittrades. En fick pök med zlatan, en fick vip och en fick en bussresa hem med jenny. Härrejisses.

Nu angående gårdagens shopping. Julklappar? HAH?! Not so much korre 2. Men fett fräsha klänningar blev det minsann. Jag gillaré.

Och nu gäller det bara att ladda om inför kvällen. Bakfyllan sitter i hårt, men med lite resorb ska det nog lösa sig. Problemet återstår dock vart vi ska ta vägen ikväll. Mueäh..

Mot stan!

Em und Joe har äntligen setts.... över en vecka har gått och nu äntligen fick vi tid! Brudsen befinner sig i en villa i viksjö men ska snart bege sig mot stan på äventyr! Det kommer bli galet! Kläder inför helgen ska införskaffas samt julklappar!
NU KÖR VI!
Fullfräs!

Söt tjej!

Så jävla söt tjej i snyggmössan jag måste ha!


Mys tös!

Neheruh..

Ännu en jobbdag har gått. Men nu är det nya bullar som smäller. Är nämligen ledig fredag, lördag och söndag. Hörde jag ett hallelulja?!

Tänkte även hälsa på min kära vän Joe the Hoe idag efter jobbet. Men kvinnan svarade dumt nog inte på sina sms, så en ensam ems fick lämna ynglingavägen ensam och tomhänt.

En sådan här vacken syn var hela 3 månader sedan världen fick skåda tillsammans:


Men på lördag då jävlar..

En sånn kväll!

Ännu en lyckad ute kväll tack vare Kenneth, vilken grabb alltså! Är inte nådigt bakis ida, antar att det är Champangen... det bara skumpar runt uppe i skallen!
Hade riktigt kul hela kvällen igenom trots att kameran kan vara paj:(
Aldrig har jag inte sett en så taggad förfest! Diskolamor, blixtljus och rökmaskin i en liten etta! Men grymt var det!
Kan man kalla ett riktigt tenta röjj!

Nu blir det Tvn och sedan läggdags måste ladda för imorrn.. då väntar ny utgång:)

Malutten tar saken i egna händer!

Malutten is here!

Eftersom att Em und Joe aldrig får tummen ur och skriver något får jag ta saken i egna händer (som alltid). Ikväll skall vi ut och svira. Det kommer bli galet nice. Vi skall dansa på baren och leva rövare.



/M

3:e advent



3:e advent, herrgud, vad hände med tiden? inte långt kvar nu! Paniken börja komma.. JULKLAPPAR?? Har en färdig men måste ha fler.. och har inget liv förän på onsdag eftermiddag, helvettes tentan är över då.. Så på onsdag eftermiddag då jäklar är det shopping på högsta nivå.. Nån som vill haka på??
Har ätit min första lussekatt idag också=) hade avslutning med tjejerna, vi åt massa bullar och pepparkakor! presentutdelning, även ni ledare fick presenter, jätte fina armband! Me like alot!

Nu ska jag snabbt räkna igenom kassaflödesanalyser och sedan kanske sätta på lite gevalia, har en känsla av att jag kan få oväntat besök ikväll? haha

Ostjobb..

Ja .. ni hörde rätt. Ost!

Idag har det inte hänt något speciellt. Kom precis hem från 10 timmarspasset och ska börja plugga. Same old, same old...
Dagens ståfräs går till eve och malutten för dagens insats. Dom kom och räddade mig från jakan stationen idag när inte bussarna gick. Istället för att stå och vänta i kylan i 50 min så fick jag skjutss hem. Biffan blev fixad helt enkelt.

Hard slit, slit!

Nu är det "morgon" igen. Ända tiden på dagen man verkligen kan chilla och ta det lugnt för sig själv. Det, och påvög till och från jobbet. Riktig hallelulja moment alltså!
Om någon råkar befinna sig i kista gallerian måste ni komma in och underhålla mig!!


Und Joe.. Fler julklappsförslag TACK!

Första jobbdagen avklarad!

"Today was the furst day of the rest of my month"... Låt mig uttrycka mig såhär: Jag är kapish, finito, hulabalula! Från och med nu har jag ingen fritid what so ever. Allt jag kommer ägna mig åt den närmasta månaden är hårt slit, hjärntvättning och psykbryt. FÖRUTOM den efterlängtade julafton-juldagen-festen på pg-mp. Och nu så ni inte missförstår mig, måste jag nämna den efterlängtade, beryktade, planerade och sist men inte minst den asballa nyårsafton!! Kan nån av festkomittén komma med lite förslag? Helluu people? Vad hände yao?

Och för att tillägga: Rullstolsrejs på IKEA imorgon omkring 19.00 för er som vill ha er ett skjut! Müä!



Slickis

Ki box!

Ikväll kommer det smälla hårt! Ska köra ki box med Lollo. Ska bli så sjukt roligt! Inte kört på säkert några år nu men jag antar att det kommer komma tillbaka!

Hela dan har jag suttit med den förbannade redovsing och beskattnings tenta plugget. Och inte fan är jag så mycket smartare, jag börjar få tillbaka tänket och gör bra uträkningar men alla svar blir inte rätt!!!!! Jag blir tokig! Dessutom kom biblioteksragget förbi, han slog sig ned som vanligt och snackade på! Skjut mig! men han fattade mina pikar idag och försvann ett tag.
Men ärligt talat fattar inte jag vad han gör på bibblan? Vem hänger på ett bibliotek utan att läsa eller plugga? Bara desperata som inte kan få brudar eller?

Em is BACK BIATCH!

Ska passa på att be om ursäkt till korre 2 plus malutten. Har ringt som en gris och beklagat mig hela dan över hur deprimerad jag är över att vare tillbaka. Men nu är allt är uppapackat och en hel den plugg blivit gjort idag känns det lite bättre. Klart vi ska hinna festa som as tjejer! Och vem vet.. kanske en viss mr rullstol joinar? ;)

Fett snygg blogg förresten. Jag diggaré!


Alla knäppa bloggläsare är även varmt välkomna med att ge mig julklappsförslag till olika folk. Är helt pank på idéer!

Glögg!

Har på något underligt vis fått smeknamnet "glöggbruden" från en anonym källa. Därför tänkte jag liva upp detta med lite mysigt glögg drickande till Prisionbreak. Det ändå som fanns hemma var starkvinsglögg men tackar inte nej till det minsann.... 








Julstämningen börjar komma allt närmare, nu har vi börjat få upp pyntet också;)


 






Lyft!

Måste säga att jag börjar tycka bloggen ser riktigt tjusig ut nu;) Den verkar inte alltid vilja visa allt men när allt väl syns så!
Har precis kommit hem från spinning/ gym.. NICE! Förra veckan var det lite väl mycket latmask, så denna vecka ska det bli andra bullar!
Mitt rullstolsragg har börjat höra av sig hej vilt.. Inte för att jag kan svara på varför han fick mitt nummer men antar att det var sympati?! Så grabbar, skaffa rullstol det funkar tydligen!

Empan kommer hem imorrn, halleluja moment. Synd bara att bruden kommer vara så upptagen att man knappt kommer kunna se henne, lifes a bitch! Men jag har en känsla av att det kommer att utövas en hel del lyft! Och kanske även premiär lyft?






Helgen!

En helg lugn på fest fronten men ändå vrakigare brud än nånsin?! Hur nu det gick till..

Fredag
kväll/ natt tillbringades med att fixa ledarnas t-shirtar till Tjejernas juluppvisning, från 20 - 03!  Roligare Fredagaskvällar har man upplevt.

Lördag
var uppvisning, resturang med mamma och svettiga grabbar hysteriskt springandes efter en boll ( sk hunkspaning) måste säga att vissa var riktigt roliga... Somliga hade schitzo strumpor som drogs upp och ned, en annan hade pygmé ben, vissa satt på avbytar bänken större delen av matchen, en annan hade rikitgt fula byxor, vissa fick fuckfaces vid närkamp.. ja, det var värt att se! Ett bevis på att männskligheten kommer allt närmare apsläktet!

Söndag
har det jobbats, lunch/fik med Malin samt djupa diskutioner som vanligt.... Och ikväll blir det mys med mamma och Wallander... yeah!



mitaslep

Träffade tjejerna från klassen för någon dag sen. Vi shoppade, lunchade och bowlade. Riktigt kul!


Tasnuba fick ny kompis;)










En sånn stajl tasnuTa, hahaha



Me & Tasnuba!

Kyss

Ömt, bestämt, lagom fukt, passion, rythm, tryck,samspel. Hela magen kittlar och hjärnan endast producera endorfiner.. Kanske en hand genom håret? Kanske stannar upp för återhämtning och får djup ögonkontakt som snabbt slits bort av lust för mer.....


När man får uppleva den.... den perfekta! Då kan inget stoppa en från att ta mer..
Åhh dra mig baklänges!



Jag vill hångla!

YOU!



You change your mind like a girl changes clothes
Yeah you, PMS like a bitch I would know
And you always think, always speak cryptically
I should know that your no good for me


We used to be just like twins, so in sync
The same energy, now a dead battery
Used to laugh, bout' nothing
now you're plain boring
I should know that you're not gonna change


We fight we break up, we kiss we make up
You! you don't really wanna stay no, but you don't really wanna go-oh


Someone call a doctor
Got a case of a love bi-polar
Stuck on a roller-coaster, can't get of this ride
You change your mind, like a girl changes clothes


Cause' you're hot then you're cold
You're yes then you're no
You're in then you're out
You're up and you're down
You're wrong when it's right
It's black and it's white

Nyår

Planerna inför nyår har börjat, tydligen kommer detta nyår smälla högre än tidigare. Em är övertaggad ,och hå,ller i ställningarna än så länge. En festkomitté är skapad för att få ut det bästa av vad nyår heter... I denna komitté sitter självklart vetteraner när det gäller Vett och etikett, Matspecialiseter och självklart partyprissar som vet hur man bär sig åt för en lyckad kväll!
Detta nyår kan inte bli mer än lyckat!!

Tisdag

Då var det tisdag igen, december och bara 22 dagar kvar till jul=)

1 december firades med att sova halva dagen, kolla på desperate housweives, gossip girl, top modell, träna och födelsedagsfirande på Gröna jägaren på söder =)

Idag har det dansats framför spegeln:P ( nöörd) Käkat frulla och inte så mycket mer:P
Ska snart iväg med mamma  och leta julklappar följt av träning med tjejerna och dansen!
Juluppvisning på lördag kl 11 och 15, Jakobsberg sporthall.. bara att komma!

RSS 2.0