Chill..

Idag är det en riktig chill dag... Återhämtning från helgen...  Måste få tillbaka alla krafter nu flr på torsdag smäller det!!! ROADTRIP! Skövde, gbg, jönköping, vi kommer så watch out!

Daniel är kung som lånar ut bil till oss.. Micke är Sultan som låter oss bo hos honom!

Det kommer gå vilt till på gretas ojojoj;)

Snart blir det en liten sväng till solariet, och en liten shopping tur!

Härrejävlar!!!

Nu har statistiken på bloggen gått ner rejält! Kanske inte så konstigt med tanke på att INGEN någonsin bloggar i det här jävla fanskapet (pik till broschan)!!

Igår fick i alla fall hela västra jakobsberg sig en live version på skönsången och jag och Joe the Hoe tänkt släppa på skriva. Vi kör covrar på bla: whitney houston, patrik isaksson, magnus uggla och robyn! Bästa låten av dom alla är när vi sjungen: "Greatest love of all" med whittan! Hallelulja säger jag bara!

I övrigt så festas det på som vanligt. Pg - Mp igår. Korre 1 drog kl 2 i sällskap med en militär till nattbussen. Korre 2 stannade i hög förväntan om att bli uppbjuden på dansgolvet!

Och ikväll väntas dejt med halva VB. Blyko, M und Slemma! Ingen går säker ikväll!

Solning

Idag har jag och Joe the Hoe solat. Dagen började med en lång färd till kallhällsbadet. Där mötte vi helvetet! Stormen var enorm! Och när vi trott oss hitta ett läge i lä så visar det sig vara haffat. Inte minst av dom flummiga retardsen (som joe var grymt sugen på att adoptera).
Dagen fortsatte med att vi tog tåget tillbaka till jakan och haffade en park, som visade sig vara fet-najs! Trots detta najsa så förlorade broschan busskortet. Hur nu detta gick till?! Jaja, hur som hellst så käkade vi kebab vs. nuggets och sedan gittade vi hem. Nu sitter jag här och skriver!
Snart blir det powerwalk och solarium med malutten!

Håll hårt i hatten!

Självinsikt? nej nej...

Jag har börjat komma över tragedin (med att jag inte kommer se Jason Mraz på torsdag). Jag har nämligen kommit till insikt: Jag kommer aldrig gifta mig med honom! Darn it!!
Temat för mig denna vecka har automatiskt blivit självinsikt! Detta i sin tur har lett till intensiv träning av ölmagen och ett sluta röka projekt. Jag har även utifrån en viss skvallertidning (för klimakterietanter) lärt mig hur jag ska bli mindre sårbar i "nya förhållanden", HAHAHA! Jag är hetare än någonsin, PG watch out på fredag!

Tanken var också att Sthlms VB (jag, M och surkuk) skulle träffa Rikard inne på fridays denna vecka. VB verkar hur som hellst ha en tass om bakfoten! Rikard, aka. redbull mannen, får helt enkelt vänta några dagar.

Brunstigt läge!

Dagens låtval: James morrison - Wonderful World
(han ska man bannemej gifta mig med däremot)

Depression..

Det är en tragedi! Peace and love drar igång till veckan och jag fick reda på att Jason spelar på torsdag. Typiskt nog finns det inga biljetter kvar!! Och min chef har ju gett mig ETT ENDA fucking jävla pass på hela sommaren typ, och det råkar vara just på torsdag! Vad fan ska jag göra? Mitt liv kommer gå under!! Ni förstår inte hur mycket jag är villig att göra för att se Jason spela. Skjuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuut miiiiiiiiiiiiiiiiiiiig nuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!

Supning on the golfbana!

Här är bildbevis från haffad cykel och sup på golfbanan:



Smisk!

Hallelulja

Då hade ännu en dag gått..
Tisdagen (vilket jag från början trodde var den aktuella fotbollsdagen) slösades bort med: bakfylla, sömn, solning och en kort prommis med malin. Men imorgon är det bannemej fotboll som gäller.

Planerna för morgondagen är: systemetinhandling med Joe the Hoe, solning, ev träning och sen är det fest som gäller. Hemma hos den brunstiga Daniel. Vattenpipan ska med! Fotbollströjan och ansiktmålning är ett måste!

Ojoj..

Busningen hemma hos Joe the hoe slutade i kaos. Stolen pajja ocfh godispåsen blev äten. Men tydligen så har morsan inte misstänkt något i form av fest. Snacka om röta!

Ikväll är en situation # 2. Ingen stans att ta vägen med andra ord. Så Joe the hoe tänkte såhär: Why not sitta på golfbanan och festa? Ja för fan, tänkte jag. Mitt i bunkern! Problemet här är ju att folk spelar golf rätt sent på kvällen. Så vi tänker ställa upp ett tält (för att undvika att få bollar i huvudet dårå) plus att dra dit rätt sent. Typ 10. Vattenpipan ska med! Brunstigt!

Ciao..

Bus på HÖG nivå!

Ikväll smäller det. Busning hemma hos joe the hoe. Jag måste börja med att inleda det svek hon utsatt mig för (för att få busen att värka så mycket mildare):
Broschan ringer en dag innan den planerade avresan till turkiet. Under detta samtal ber hon mig: vattna broschans blommor (3 dagar) PLUS hämta broschan och broschans morsa (den brunstiga inga-görd) på arlanda tidigt som fan lördagen därpå. Här blir jag helt ställd! Broschan lämnar mig, när hon istället borde kommit och mött mig på arlanda med champange och trumpeter. Och DESSUTOM ställa massa krav. Detta svek kommer hon inte undan ostraffat med!
Här kunde ju jag stannat kvar en hel extra vecka i Luleå lixom, men nej nej!?!

Hur som hellst. Nu ska jag komma till sak:
Här har jag Broschans nycklar till lägenheten. Vi är 4 brunstiga brudar med alkohol på handen och ingen stans att ta vägen en fredagkväll som denna (fattiga som få, har vi inte råd att gå ut på krogen). Jag ser bara EN ENDASTE lösning! Crasha!

"Men det var väll inte så farligt" tänker ni säker nu. Men ojoj! Ni anar inte hur det brunstiga inga-görd petar med sin lägenhet. Minsta lilla glas på annan plats, och helvetet smäller lös!


Håll er uppdaterade om fortsättningen gott folk...

Kapisssshhhh..

Hurtdag # 2!

Idag är det joggingtur som gäller. 2,5 * 2 km. Och för att inte tala om det långa vägen som det tar att jogga till spåret. Jag skulle bannemej tippa på 10 km allt som allt. Hallelulja! Chips, tacos och alkohol fettet ska bort!

Efter denna hurttur är det kista som gäller. Måste in och snacka till mig lite tider av chefen! Efter detta ska den förbannade bröllopspresenten hittas. Med malutten som guide så ska det nog bli enkelt!

Tajm to eat!


Nyp!

Malutten vecka

Denna vecka blir malutten vs emmutts! Kommer bli massvis med joggingturer, långprommisar, festande och en hel del smokich. Inte bra, inte bra! Plus minus noll!

Sanne panne ringde i alla fall idag. Lutar åt en luleå reunion på fredag. Kommer bli grymt mysigt! Måste ringa Maryam och styra upp.

Keep in touch folks..

P.s. nån som har ett bra förslag på en bröllopspresent?

Smockigaste tjocksmockläget nånsin!?!

Jag är nyligen hemkommen. Men det här känns inte helt okej asså.. Jag vill för fasen tillbaka! Hoppas bannemej att jag vänjer mig annars kommer jag gå och vantrivas en hel sommar. Tjock joe kommer iaf hem på lördag. Jag har fått den stora äran att vattna broschans blommor och hämta pöken på arlanda. Shit jag har inte kört bil på ett halvår, hur ska detta gå? HAHA!

Nu väntar en långprommis med Malutten. Ska bli skönt att gå ut och gå efter att ha sovit bort ännu en hel dag. Ka bom bom tjing (tillägnat jojo)

Smisk!

Alanya!

Ímorgon drar jag=)

en vecka med sol bad och bara avkoppling, kommer bli så sköönt!


Precis kommit hem från mats mottagning, var hur kul som helst, lite tråkigt att jag behövde dra så tidigt =( var jätte kul att få se alla kära ansikten!

Nu måste kjag packa det sista, nyktra till och sova:P ska vara på arlanda 8.00!
=)

Vi hörs om en vecka !

puss


Sommarlov!

Äntligen, så sköönt!
Tentan gick helt åt skogen men vad fasen, det är sommar nu.. Alla bekymer försvinner!

Det är nu man  får utlopp för alla hormoner man gått och gömt heeela året, Såå NICE!

Dock har jag en mycket tråkig nyhet, Bjön är utbränd:( han tar ledigt hela sommaren, visst jag kan förstå men just ikväll??? jag som hade laddat till tusen, det var ju ikväll jag skulle göra min debut för honom.. Vad ska jag nu göra? Behöva vänta ända till i höst??? Har jag tur lyckas jag stöta på honom i sommar  och då jääklar blir det farligt....

Ska snart börja packa resväskan, woohoo! Känns lite sorgligt att åka iväg när det är så fint väder hemma... Så kommer det säkert regna resten av sommarn sen:( Men det är miljöombyte! Vilket är grymt..


Haha Samin, du är största tjuvläsaren..... Erkänn nu;)


The ohflow vänder...

Är det sant?? Min Oh Flow verkar vända! Halleluja moment! hahaha
Lyckats ta körkortet woohoo!
åker till Alanya på lördag yeeaahhh!
Fick godkänt att det är okej att vi åker till wisbycupen med tjejerna 4 oktober:D

+ att det snart är sommar och gbg och sol och party och wiiiee!!!

det ända dåliga just nu är väll att tentan imorrn kommer gå rätt åt pipan, men men ibland går det bara inte!

Och jag höll på att glömma det viktiga! Imorrn är det norra brunn och jag ska få se min lilla älskling på scen! Björn I love you!

Nu ska jag börja göra mig iordning och dra iväg till kusinens mottagning!

Jössös!

Aldrig i hela mitt liv har jag varit så bakis, eller jo kanske.. men aldrig jobbat på det viset!
2 hela dagar har gått för att återställa mig och än är jag inte helt okej.
Var på avskedsfest hos jessi i fredags, drack inte så mycket, tog det lungt. Skulle ju jobba 8 morgonen efter.. men nånstans på bussen och entren på MP slog det bara slint..

Efter 20 min på MP gick jag hem. Minns att jag spydde och ringde grymt patetiska samtal om hjälp! Deckade på toaletten...Jag minns att jag frös.. 
Vaknade upp med ett ryck och tänkte varfan är jag? jag ser att det är mitt badrum, men vafan gör mitt täcke och kudde där? Kollar på klockan 08.03.. Hmmm... Spydde lite till och på nått jäävla mäkligt sätt så kom jag till jobbet, visserligen 1 timme försent. Men det var det värsta mardrömspasset i mitt liv! Men jag klarade det!  Fast jag undrar fortfarande hurfan mitt täcke och kudde kom in i badrummet? 

Resten av helgen har vart lugn, varit något sliten men blir bättre nu!

Helvettes vecka börjar nu, tenta på torsdag, inte ens börjart plugga:S Avslutning med tjejerna på tisdag, måste köpa in massa fika:P och student mottagning på onsdag.. Hmm 1 plugg dag! Verkligen stabilt! Jag är såå kööörd! 


 

RSS 2.0