Shopping / Julmarknad

Vart en heldag med Jennie på stan igår.. först såg vi ut lite klänningar till henne. Alla var jätte fina, blev kär i allihop!
Sedan kollade vi in NKs julskyltning samt sergelstorgs lilla julmarknad... Vi avslutade dagen med en fika och massa skvaller=)



vinnar klänningen;)
Verkligen hur fin som helst! Du kommer göra succé!



 
Sightseeing på stan och massa bus!

                       
NKs julskyltning..




Tuffaste mössan, jag bara måste ha!




    
Förfriskning med korv och glögg!




Ambulansen rykte in!





Galen brud går lös!






Grymt go paj!




Tack för en jätte trevlig dag gumman!




Katastrof!

Kom hem för ca 30 min sen, försökte sova gick inte.. nu ska jag behge mig ut i kylan och lååång avägen till jobbet = Katastorf!!! Helt vrakig brud!
Men kvällen var kul, middag på libanezen i sumpan sen vidare till ambassadeur, herregud vilket drag!  Rullstolsragg, VIP ragg och allmänt knas.. 
Bråk på nattbussen så den blev grymt försenad, that's life! Nu börjar jag jobba om 20 min, kill me!

Stan med Jennie!

Jennie ringde precis och lockade med mig på en stan-runda.. Hon ska köpa nån klänning till en fest och sen ska vi kolla på julskyltningen på NK och strosa runt lite. Sightseeing med Jennie brukar alltid bli lyckat!=)


Bild från sightseeing i våras

Gårdagen

Det var en oplanerat konstig kväll igår..
Malin och jag tänkte gå på bio, men eftersom de bara visade 2 filmer där både innefattade våld kände vi oss inte så sugna. Vi drog till gammla highlander där Malins jobb höll till. . Efter nån cider sådär drog vi vidare till Bowlinghallen där halva jakan lyckades hålla till. Träffade många från jobbet som skulle bowla samt äldsta syster. Den sist nämna var dock lite för full, inte alltid lika lyckat. Slutatde med att jag bowlade lite och lyckades komma 2:a stolt, 121 poäng på en serie, har nog aldrig hänt förut?!! Så jag fick glänsa lite!
Sedan bar det av hemmåt.. Tidig kväll men ändå helt okej..

NU ska jag käka lite frulla!!

förtidspension??

nått är fel.. på riktigt.. Folket har som gått i pension, de orkar inte röra sig från hemmet.. Ska det vara så? Herregud.. jag tror världen börjar nå sin undergång:P


Nu blir det middag:P

beslutsångest..

Funderar på att åka in till stan, ta en vända och kolla lite, hälsa på Linnda som jobbar.. men vet inte om jag orkar? för lat
Har en massa annat jag skulle behöva göra också.. Hmm nu blev det svårt..?!

Palnerna för kvällen är lite diffusa.. ända jag vet är att det blir kyckling till middag! =)


ny renoverat..!

Jag kom på att jag har ju inte visat hur fint vi fått hemma.. har bara visat matplatsen men inte vardagsrummet.. hahaha
så nu har ni chans att se:P












Stor skillnad sen innan.....

Psykbryt * 100

Nu jävlar går jag under. Crap crap och mer crap! Har 10000 saker att göra, ingen motivation, inga pengar, ingen tid till att skaffa mig ett liv... Jagh ar inte ens tid att klippa mig, jag har inte ens tid att boka en klipptid! Jag har inte ens tid att sitta här och skriva..... skjuuuuuuut miiiiiig!

tenta morgon!

Alltid lika nervöst innan man ska skriva tentan, som idag.. Man vaknar med ett ryck tidigare än vad man hade gott upp i vanliga fall eftersom man vill vara tidigare i skolan, laddar med stor frukost och är ändå klar på 15 min.. Otroligt..

Vi fårse hur det går, kan gå hur som helst.. Med tanke på att kursen är 4,5 p så borde tentan inte vara några problem, men samtidigt så är det en person som sätter ihop tentan som har en tendens att gå för detaljerat och antalet frågor på tentan.. men men...

Efter tentan blir det direkt till jobbet och spendera resten av dagen där..

ha en bra dag!

natti natt!

Herregud, tiden rinner iväg, ska upp 6 timmar.. OH my Gosh! Lika bra att slänga sig i sängen. drog ut lite på tiden men skulle nominera årets tävlingsledare.. jag säger inte vem., men hon skulle förtjäna det definitivt!

Hur som haver, nu är det natt!
sov gott

Dejavu

Ikväll är det plugg på hög nivå, men unnar mig nu en liten paus, som jag tyvärr måste säga har blivit alltför många.
Biblioteksragget dök aldrig upp idag, sköönt, så jag lyckades få lite gjort var däremot dunder nervös så fort någon gick förbi...


Var precis med om en dejavu, hur läskigt som helst fast inte en sånn där man brukar få den här var mer special... Jag läste och kände shit jag har läst det här förut, det är en dejavu och min mobil kommer ringa snart, ca 5 sekunder efter ringer mobilen. Så sjukt skumt.. Deja vu varar ju bara i typ 3 sekunder men den här var lång.. scary!

Seg

Är lite seg i starten idag men ska nu kila iväg  till bibblan och plugga..

ha det gott!

Världskrig

vänner, 3 världskriget är igång.. Jag är så frustrerad.. Som tur är så är det inte bara jag utan en hel förening, så det känns ju bra att dem är på min sida.. Inte så kontigt i och med att jag har rätt och blir kränkt av okorrekt fakta. Hur som helst.. sjukt jobbig period just nu!

Ställde även in tävlingen i helgen, mest pga av detta för att jag inte orkar, bröt nästan ihop på träningen igår. Dels också för att vi har tävlat mycket vi är trötta och tjejerna är trötta, dessutom har vi juluppvisning nästa helg. Känns ändå tråkigt att ställa in, vi hade ändå chans att komma långt. Men idioten förstör inte bara för hans egen dotter utan även för  en hel trupp.

Godnatt!

Nu får det räcka för idag, har varit en jobbig dag. Känslosam om inte annat. Senaste dagarna har varit en hel del uppgivna... Förhoppningsvis så går det över snart.

Måste bara tipsa er om av mina favoriter just nu: Jordin Sparks -  tatto


Biblioteksragg

Träffade mitt biblioteksragg idag igen.. Inte lika roligt som det låter... han slog sig ned vid mitt bord snackade på som fan och sen vägrade han att gå!!! Jag gav honom många pikar, jag behöver ju plugga vafan. Tillsut gick han... efter 4 timmar när jag kännde att jag behövde röra på mig.. skjut mig! Kommer han imorgon är han = DÖD!
Försökte dock ta kort på honom men det blev inge vidare han höll bara händerna för ansiktet, måte ändå få bild så jag kan visa er.
Lite + i kanten får han för alla äckligt roliga sexberättelser.. Killen är rikitgt skum assså..

Har ikväll hjälp Malin med hennes design på bloggen, så spana gärna in den;)http://malincaroline.blogg.se

Tisdag

Ännu en tisdag, dundrande huvudvärk och trött som ett as.. En vanlig morgon med andra ord!
Tack och lov så är det inte snöstorm idag utan fint soligt väder, mysigt..
Ska snart bära mig av till bibblan och plugga lite implantat... inte det roligaste kanske, hade varit ute och byggt en snögubbe eller åka tefat!
Får bli en annan dag:P

Idag kommer det bli massor med plugg, träna tjejerna och dans.. Måste säga att det sistnämnda är det jag ser mest fram emot! :)


Spinning!

Halloj!

ska snart iväg på spinning, ska köra ett medelpass ikväll = jag avlider! Lollo har lyckats övertala mig och jag min dumma nöt faller för det...

Fick ett alltför otrevligt mail igår, stackars lilla pluggande Emma som får ta hand om en hysteriskt arg tjej mitt i natten. Jag har lyckats  lugna ner mig idag och  det känns helt okej, inte mitt problem nu längre.  Men måste säga att jag inte uppskattar att få massa skit slängd över mig över arbete som jag lägger ner, när inte ens ett enda ord stämmer.. Det finns alltför många puckon i den här världen...


Föresten igår var det invigning för årest första åk! Blev snowracer race nerför bruket! Sjukt kul! Inte åkt snowracer på minst 10 år, roligast var dock att se jocke åka efter bilen på snowracern. ( bundit fast en lina mellan bilen och snowracern)

Gungar det här eller?

Shiitt asså, det var nog en sambuca shoot för mycket igår.. Hela skallen gungar..
Men jag hade stöört roligt... Kul att så många hängde på till stan, roligast var helt klart dansgolvet:P Hahaha Turisterna är riktigt klåfingriga..:P 
Eva blev överaskad och kvällen var helt klart succé! Dock lite yr på nattbussen, men hade trevligt sällskap på axeln så det kompenserade!

Här hemma är det städning som står på schemat och jag har redan hunnit damsuga och damtorka. Tänkte köra ett spinningpass men det var inställt:( Riktigt hurtig ändå för att ha rundgång i skallen!:P
 

Frustration!

Nu är jag riktigt frustrerad....
De har satt mig som tyckare att dömma mina egna tjejer.. Det kommer aldrig funka!! ALDRIG!!! Vettefan om jag grejjar det... Kommer inte kunna sätta ett enda avdrag, eller så är jag för hård som vanligt för jag vett att de kan bättre?? NEEEEJJ!
Panik, ångest! Dessutom vill jag ju vara med på golvet!
Typiskt!

Men, å andra sidan ska min flirt från Trampett utbildningen också vara tyckare, dock vid ett annat tyckarbord, men ändå;) det är ju alltid dommarsamling!

I Like to Move it move it!

ETT VIKTIGT MEDELANDE!!!!
Jag Josefin går frivilligt på dejt med vem du än är OM vi ser madagaskar 2..
Så är du en typ som gärna vill ha lite biomys med en grymt trevlig tjej är du välkommen att höra av dig här!
OBS! Inga kyssar på förtsa dejten! Gäller oavsett kön!
Tack!


Död eller ketchup?

Gårdagen blev rätt så händelsefull måste jag medge. Började lite oskylldigt med fotbollsmatch hemma hos Richard kl 20.30. SJÄLVKLART var det obligatoriskt med vin/öl. Efter matchen så drog hela gänget ner till stuk, där drickandet fortsatte (i skrämmande fart för vissa). Stackars Malin hade dessvärre ingen egen talan i sitt supande.
Kvällen slutade lite knasigt.. Undra om jag borde ha ångest?

Jaja.. jag måste köpa ketchup i alla fall. Min är slut. Och jaf har massa spagetti och köttfärsås, men ingen ketchup. Det sög!



Dagens låtval: Cornershop - Brimful Of Asha
(En klassiker helt enkelt)

Vad gullig du e!

Tänk, jag min blyge faan vågade! hahaha jag vågade säga så till Mr matadoor.. Fånga mig om jag svimmar:P
Haha inte direkt rakt ut.. men ändå! Det ledde till mer snack! jag svävar! hahahahahah

Lek i diskhon!




cutie!

Knasigt ..

För tillfället har jag en pluggpaus från det 'kapitalistiska samhällets maktkamp i fråga om stigmatisering'. Mycket, mycket, myyycket ointressant. Några timmars mer pluggande, sedan skjuter jag mig själv långsamt. Men nu är det ungefär bara 3 veckor kvar tills kaoset är över och jag åker hem inför julen. Problemet blir då istället att jag har en jävla massa plugg och en jävla massa jobb att hinna med. "Mary x-mas and a crapy new year"..


Dagens drinktips alá norrland:

SCREWDRIVER

17 cl Vodka
1 st Apelsinklyfta

Häll vodkan i halsen och titta på apelsinklyftan

Back to work...

Glad

Blir så oerhört glad när man får tillbaka tentaresultat och man klarat sig känns toppen! Måste skryta lite med att jag hade högst av dem från min klass på senaste tentan med 0.5 p men ändå! Visserligen en omtenta men ialf.. grymt juh!

Nästa tenta är om en vecka, så det är bara att ladda om då!



03.00

Från och med 03.00 i natt förväntar jag mig alla samtal:P Nämligen så att mitt 3 abonnemang är finito, capish, over... vad du nu vill kalla det och jag får mitt efterlängtade tele 2=)

Vi hörs!

Åt pipsvängen

Som ni kanske märkt är det Joe the hoe som tagit över bloggandet på senaste tiden. Men alla är vi tacksamma för det! Själv har jag knappt tid att laga mat, och ännu mindre tid att sitta vid datorn. Och jag kan tänka mig att folk är fett tacksamma för att slippa höra om mitt pluggande stup i kvarten. Därför det råkar vara allt jag gör! FÖRUTOM i lördags. Håll hårt i hatten people, för här kommer uppdatering:


Lördagen började mindre festligt hemma hos mig med en ronja rövardotter titt:


(Jessica har stolt kommit fram till att ronja är mjukporr för barn!)



Festen fortsatte i sitt vanliga tempo med ölspelet, shotande, ögonbrynplockning och hångel:




Strax innan avfärden inträffande följande:


Ja! Ni såg rätt! 5 personer fast i hissen. 112 tillkallades.


HAHA..

Thats all for now folks..

Dagens låtval: Kaiser Chiefs - Na na na na naa
(paty on)

Måndag

Hur lyckas man?
Bara för att man inte ställer klockan är det inte okej att sova till 12.30?? Blir tokig! Ville ju få lite gjort av dagen men samtidigt var det behövligt efter den här helgen!!!
Vädret ute är underbart och jag hade tänkt att gå ut och gå en promenad nu medan det är ljust ute, varar väll inte så många timmar till..
Sedan blir det plugg i biblioteket och sedan träning:P Levt otroligt osunt I helgen så detta måste kompenseras.. blir nog spinningpass, måste svettas ut skiten!

See you!!!:D



Personalfest ala Disco

Helt sinners, gårdagen blev  grym.. Att man kan ha så kul på kajjen det visste jag inte! Och folk släppte loss minsann, Hångel helt offentligt, flirtande på hög nivå hemligehter som kom fram.. Vad ska man säga? Firmafest på hög nivå!

Ett urval av bilder...


Snö i stockholm!

Set snöar, kylan har kommit till huvudstaden!!


Inköpslista!

 Snart bär det av mot stan och här är dagens inköps lista


  •  Skor
  • Väska
  • Hårspray
  • smycken
  • lösögonfransar
  • Strumpbyxor
  • PArtyfeet
  • MAT!

See you!


Morning Glory!

Goooooood moooornign people!

Today is the day!
Vaknade lite tidiagre än planerat och inte sovit så jätte bra:( Jag som hade tänkt att ladda * 100. Tur att redbull finns!
Ska snart hoppa in i  duschen och käka frulla för att sen möta Linnda och dra till stan:D Då är vi igång! ME LIKE!


Fredagskväll

Tar en lugn fredgaskväll, känns som att det behövs eftersom det blir röjj imorgon..
Malin var precis här, sötis då! Kände att jag inte var till så stor hjälp, men jag fattar nog lika lite som du! Killar som bara tänker med glöggen är ingen hit! Spola ner dem i diskhon bara!

Em ringde, tydligen går det vilt till uppe i norr.  Rödvin i överflöd och sinnesförlust? Vad kan man säga, det är Lule det! Ta det lugnt bara... och ät inte gul snö!


Morgondagens outfit!

Här är klänningen som jag ska ha på mig imorgon!....


Discodiva;)

Sedan ska jag Och Linnda ta en snabb sväng på stan imorrn innan fixet börjar, ska köpa skor väska, strumpbyxor och lite sånt kraffs.. har ialf hittat skorna och väskan!

Klicka på länken för att se skorna..
http://images.nilsongroup.com/erez4/erez?cmd=get&src=Inmapp/DS_239514_A.tif
Linnda ska ha likadana men i beige, vi kommer rocka stenhårt!

Sorry folks!

Jag är ledsen för den dåliga uppdateringen men dagen idag har varit rätt så konstig måste jag säga, vaknade..  hör och häpna 12.50.. rätt skönt men ändå hela dagen försvann, softade på morgonen och kom iväg till solariet vid 14.30..
Sedan handlade jag mat och hämtade ut min nya mobil, inte alls märkvärdig men fick den på köpet.. Bara så ni vet har jag tele 2 från kl 03.00 den 18/11! jag ser fram emot alla samtal då!
Efter det blev det gymmet, pumpat armarna och kom nyligen hem.. inte alls märkvärdig dag... bara konstig.. eller?

godnatt!

Tänkte krypa ner i varma sängen nu, har gjort mitt idag:D!

Innan blir det lite pannkakor!

Godnatt vänner!

Picture from the day

Har faktiskt varit relativt duktig idag och dokumentera min dag i form av bilder, dock inte så många och med dålig upplösning ( mobilkamera:P)

Nirleps födelsedag.. firades med lite presenter...
  




Döds tråkigt plugg, däremot var det trevligt sällskap med Mitra!;)
  



Lite shopping på stan med mamma, Blev lite käk på Taco bar också.. Mums..
 

Hittade även klänningen till festen, det blir en silvrig paljett klänning! AWSOME! Har ingen bild på den än.. men har en bild på den i guld,  hade tänkt den först men färgen passade inte lika bra som den i silver....  


da school

Är i skolan, behöver vila cellerna lite.. ( dessutom vissa Mitra lite potential bilder) suttit med en massa ekonomistyrning, fyfan! Inte kul asså.. måste säga att jag inte känner mig så mycket smartare... Blir ett tag till sen åker jag förbi stan och möter upp mamma, hon är tydligen inne på shopping..  


Grattis Nirlep som fyller år idag!

AHoo

Att så lite kan göra så mycket? Helt otorligt, nästan så att man svirrar runt i 180. Ahhh, Me like alot!

gjorde pannkakor idag, var så grymt sugen och damn smaskens var det!

Blev lite smått vansinnig av att spring runt på stan, hittade ingen bra klänning, alla jag provade satt konstigt. Dock hittade jag 2 toppar och en snygg lila klänning, men vet inte om den passar till Disco temat? Ska förbi syrran imorrn och snoka igenom hennes garderob och förhoppningsvis hitta nått där :D
 Att bero på syrran så har hon tydligen potential på hennes jobb som skulle falla mig in i smaken, kanske dags för den där lunchen då sis?

Nu ska jag sova!
 Imorrn blir det hjärnverksamhet gånger 100, nämligen plugg till ekonomistyrningen, skjut mig!

smör

Godmorgon vänner!

Sov länge idag men sov väldigt oroligt, vakandade vid halv 5, halv 7 gick jag upp och käkade lite och kunde sen somna om igen.. har väll inte fått så mycket sömn, men lika glad är det för jag men gladast är nog John Blund.

Snart bär det av mot stan och jag ska leta upp min outfit till Lördag:) wooho!
AWSOME!


4 more days to go!

4 dagar kvar och förberedelserna är enorma, självklart handlar det om Personalfest! 
Dagen idag har börjat lite halvslappt, men men.. ska snart iväg till solariet, ska man i klänningen vill man inte vara likblek. Sedan blir det lite pluggande (går inte att försumma) på bibblan följt av träningen med tjejerna & Dans.

Imorgon blir det förhoppningsvis inköp av outfit + tillbehör.. sedan har jag 2 dagar på mig att fixa bästa frisyren! Mitt mål är affro, men kan bli svårt med tanke på att mitt hår är tunt och plattare än platt?!

Måste säga att jag fick lite försmak igår på jobbet, ännu mer skvaller från den sk kryssningen som ägde rum förra helgen, I like this!! Saturday is more than welcome! hahahaa

updatation in the nation

Fan vad kul att du skriver lite igen, trodde nästan du dött i iglon!

Jo tack, JTC gick helt okej.. ingen medalj den här gången men det trodde jag inte heller. Däremot så var vi 2:a på hopp (8.90p), matta lite halvt okej och friståendet drog ner oss som vanligt... Men den här gången ansåg dem att det var något kort, men å andra sidan hade de andra lagen väldigt långa jämfört med vårat men vi hade vad man behövde. Anyway, totall poängen var ialf någorlunda jämn.. 
Vi slutade på en 6:e plats så det är helt okej..  Nu blir det att satsa på Tyresö.. sen ska vi faktiskt köra Mini UT i Januari, kommer bli grymt. Måste slipa friståendet bara, men Lisa kanske ska hjälpa oss lite. Fixa musiken, lägga till lite nytt. Jätte bra!  Fristående är inte min starka sida:P

Föresten skulle du ha sätt Emelies volt igår:D Tyckte du hon gjorde bra när du såg henne förut var det ingenting, hon gör över min arm när jag sträcker upp den! Grymt! Ska helt klart visa upp det på juluppvisningen..


Vad hände?

Snacka om beiget.. Såhär ser det ut i Luleå för tillfället:



Alla har tokmycket att göra. Med andra ord så är det sociala livet lika med noll. Det är vad jag kallar för beiget.

Är däremot grymt nyfiken på hur JTC gick i helgen? abo?..


Dagens låtval: Radiohead - Stop Whispering

Måndag!

Ännu en ny vecka som kommer gå alltför fort...
Ska snart iväg till jobbet och spendera kvällen där, känns helt okej! vädret ute är piss, jag är big behov av cash och kanske får man sig lite ögon godis som förgyller vardagen!




Bakfylla

Asså, varför blir det bara värre under dagen.. ett fenomen jag aldrig lyckas begripa:P Känner mig helt skev.
Det man gör är äter, mår illa äter ännu mer och mår mer illa.. fy fan!

Snart är det ialf dags för bio med mammsen, nicee.. Popcorn i fulla lass ska det vara!

Dagens + går helt klart till Emelie ( gymnast) som idag gjorde de grymmaste volterna.. Så höga, hon dubblade sin höjd bara sådär.. hur grymt som helst!

Sliiiten

Är man inte sliten så säg..  Efter en helkväll på garbo med en följande snefylla i stan och sjukt mycket smältost på max  är man rätt sliten.. Teorin börja tidigt och kom hem tidigt, funkar tydligen inte. Kvällen började tidigt men slutade inte alls lika tidigt..  Runt 6 var man hemma.. 
Nu är det bara att knata iväg till gymmet och sen träna tjejerna.. 


p.s grymt besviken över att min paraflax inte pallade trycket:(  

2 år!

Kom på att det är lite årsfirande idag! Inte så super roligt men ändå, exakt 2 år sen jag började på Ikea. Känns som mycket längre tid.. Så man kanske kan börja kalla sig vettran på jobbet??
Ja dessa 2 år, det är mycket man har upplevt minsann.. Allt från knasiga kunder till schyssta ragg, till dåliga ragg, till snälla kunder, skratt och gråt, rolig personal, till konstig personal, tidiga mornar, sena kvällar. Ja, vad ska man säga Ikea är mångfald helt enkelt!


http://www.jan-kretschmer.de/photo/stockholm05/stockholm_ikea_barkarby_0805.jpg


Dessutom så har mamma Namnsdag idag! Grattis Mamma!


@ work!

Är på jobbet, tok mycket att göra.. men jag måste säga att det är rena skvaller hålan! Varit borta 1 vecka och redan en massa skvaller..
Desssutom har jag fått höra en rolig version om vad som hände i onsdags, sägs att vi gick hem till en viss person vilket inte stämmer.. vi träffades på en pub, tog ett gals och sen drog jag och Linnda, inte ens i närheten åt hans håll... Kul bara att vissa tolkar pubben som hemma.. gått lite för långt då kanske?

Dagens bra händelse..
Fick mig ett kärt glatt leende, OH I missed that smile! Känndes som att jag behövde det för att peppa upp mig lite efter gårdagens besvikelse.. Och inte bara 1 gång utan 3=) ahhhh!

Dagens roliga händelse..
Ni vet stationer där det finns kundvagnar, dem åker ut en efter en..
Gick förbi en sånn idag och helt plötsligt flyger en vagn ut som en kanon från ingenstans.. Såg hur kul ut som  helst..






Blir galen

Jag blir helt tokig, suttit hela kvällen och letat låtar. En låt som passar att köra mattavarv till på tävlingen.. Den ska inte vara för snabb, men man ska inte heller somna..det ska ju vara puls, men inte så man blir stressad.. Hur svårt ska det va? Och jag måste ha den imorrrn!

Måste även säga att ni av det manliga könet är helt oförståliga! Ät eran jävla kaka och var nöjda sen!
Om ni har bollen så se till att kasta den för helvette.. får man en pass måste man fan passa tillbaka!


God natt!

En dag på stan!

Blev en skön dag på stan.. först en grymt god lasange till lunch, är fortfarande mätt:P
Sedan gick vi vidare på lite shopping.. Hittade en massa snygga grejjer.. Och potentiella paliettklänningar till festen nästa vecka... men ändå så lyckades man ju köpa allt annat än vad man tänkt från början...så det blev en mysig kofta och en väst.



God lunch + halva Linnda.



Mys kofta



mot stan

ska dra mig in mot stan nu och luncha med Linnda.. Sen ska vi ta en liten shopping runda.. måste ju hitta kläder till nästa helgs stoooora händelse! Personalfest! Temat är disco/ studio 54..
Jag har mina aningar att den festen is the fest! Mycket kommer hända.. det ligger mycket i luften, man känner vibbarna bara man ser varuhuset!  I like it!

have a great day!


Glad Nyhet!

Godmorgon!

Jag har en glad nyhet till folket!
Igår sa  upp mitt 3 abonnemang =) Och om några dagar kommer jag ha tele2.. så det är bara att börja ringa =) woohoo! Och vad mycket mer skojj jag kan göra än att bara betala dyra räkningar!!
Förhoppningsvis kommer man komma fram när man ringe rnu också;)

Metropol!

Hahahaha metropol i sumpan, ett riktigt sunkhak och där spenderade jag Linnda vår kväll=) Blev riktigt kul ändå  Det blev en  massa dricka och så träffade vi tommy också,.. Han sjöng kareoke för fulla muiggar! ( finns inspelat).

Inte visste jag att MP har öppet även på onsdagar, tydligen nått nytt.. heey jakan... vi blir lite inside! Måste säga att jag är lite sugen att gå dit... men.. min hunger sa nått annat.. sitter och gluffsar i mig varma mackor och cola:) onyttigt som fan, men vad ska jag göra? jAG BARA LYDER!  Om kroppen vill ha, den får!

Nu blir det bed time!
good nighttt!


Kalaskväll!

Ska snart iväg på sista träningen innan JTC i helgen.. Och ikväll blir det kalas.. Vi har ju inte hunnit fira vår seger efter södra hoppet ordentligt så ikväll blir det kalas.. massa glass och skojj.. Dessutom peppning inför helgen så att dem får chans att äta glass igen!

Senare ska jag iväg och träffa Linnda, vi ska ta en liten Sumpan runda, kanske metropol? hahaha Tommy är du där?  Sen ska hon få en bild av mig som hon ska förstora upp på jobbet som jag sedan ska sätta upp i JG hallen! Tjejerna kommer bli så glada=)



Bilden som ska sättas upp i JG hallen!
Dem är bara för goa<3

Gula jeans..

Nu vet jag varken ut eller in? Gula jeans är det okej?
Först tyckte jag det var as fult, sen rätt snyggt, sen jävligt fult och nu nånstans mitt emellan?  Kankske lite väl extremt? Nää jag vet inte?
Jag får nog fundera vidare på det där?


Då var det klart!.

Valet I USA, Barack Obama! I like.. Första mörka presidenten känns som en bra grejj för USA... Hejjdade på honom, försökte vara uppe och se valvaken i natt men runt 3 snåret gav jag upp och stängde av...
Vaknade dock ovanligt tidigt.. ivrig att veta hur valet gick!=)




Barack Obamas Vinnartal.

my dream is to fly!

My dream is to fly on a rainbow so high:P

Haha lite så man känner.. 2 tentor på 5 dagar.. och nu är det finito! Oh yes, here I come..

Nu till nästa uppdrag: TÄVLING! 4 dagar more to go! Varven är nästan spikade.. Friståendet klart, MEN ska göra om formationerna...LÖRDAG 9/11 Jakobsbergsporthall 9.30.. Jag förväntar mig en stoooor hejjaklack!! Den som inte kommer får en snigel på ögat! En sånn där svart äcklig sak!  WATCH OUT!

Plugg, plugg, plugg!

Urrk, nu orkar jag inte mer.. Pluggat hela dan.. Blir nån timme till.. Imorrn är det bibblan 9.00 till 11.30 sen iväg till skolan oh tenta.. Fy faan!

Måste säga att jag var lite besviken över att mitt ragg inte kom idag:( Fast det var nog tur det.. fick jag plugga i lugn och ro! Lite tråkigt dock, hade velat höra mer om honom och hans pappas 4 fruar..

Har faktiskt hunnnit med ett spinningpass också och idag har jag studerat.... Rumpor.. fan vad jag har stirrat i personen framför mig ( vilket råkade vara en kille med schysst rumpa;)), på sidan om mig, snett farmför.. ja överallt... Och jag kan säga att om jag trodde att det inte märktes förra veckan så har jag sååå fel.. Kan ju knappast ha misstats.. Faan också..!


Ragg på bibblo

här är man risigare än risigast, mjukisarna på och ett helvette till plugg. Nej men då dyker det upp ragg på bibblo.. Dessutom engelsktalande ragg... Slutade med att vi snackade i nån timme, gick sällskap till bussstationen, det avlutades sedan med att han frågar.. How can I meet you again?
Och jag sa: I will be studdying tomorrow, so you can always drop by the libary! Haha så vi fårse om han dyker upp!

Enligt honom såg jag inte svensk ut heller... Europieisk men inte svensk, det var nått nytt måste jag säga:P

haha nej, nu blir degning isoffan, känner mig inte helt stabil efter helgen asså...  

Köttigare och köttigare!

Halloween är avslutad för det här året. Det blev an kabrakfest på stuk igår beståendes av: förfest som startade kl 3, den långa vandaringen till professors, puss-förfest, bengt-shots, mösshaffning, oönskade möten, oönskade spyor, klumptjockis med stilettklackar på dansgolvet, hångel on the scen (för vissa), hotshots med lakrits, älgcykling på hemvägen och mycket, mycket mer!


RSS 2.0