Påväg ut mot saltarö!

Landet here we come! Gummijollen tar semester och åker ut till landet med korre 1 och 2. Förhoppningsvis håller den även den här gången. På sina max 95 kilo får den nu istället bli matad med två 55 kilos korrar som är allt annat än försiktiga.
Det är med spänning som vi änn en gång paddlar ut den skeva båten. Åran är pajj, men vi är lika glada för det. Pocahontas fick bli förebild.

Förhoppningsvis får ni ännu en gång heta bildbevis i efterhand...

Dagens låtval: Colbie Caillat - Bubbly

Lill-sjön! Det är där det händer!

Hela dagen idag har bestått av: Sol, bad, volleyboll, fotboll med melon och varmkorv! Värsta nice. Och dagen kommer avslutas med en flarra vin inne i någon härlig park. Jessa, Mätsi, jag och ett gäng dreads-hunkar från götet. Tror det var nån gotlänning med i gänget också. Hmm.. Kanske borde ta med en fotboll eller nått?!

Nu är det pasta som gäller. Sen tutar vi o kör!

Smisk!

sund?

Finaste dagen på hela sommarn, och man jobbar! Yippie:(
Jag är så avundsjuk på alla som glassar sig i solen... Men bara 2 timmar till:P

Eftersom temat för sommarn är dejt , och om jag ens överhuvudtaget ska ha en chans drog jag mig i nacken och gjorde en helomvändning! Jag ska leva sunt!!!
Och jag tar detta på stooort allvar! Jag ska ha en dejt!
Så från och med igår har jag inte små ätit, sagt nejtack till chips, druckit as mycket vatten (idag), uppe i 2 liter snart  och sprang 30 minuter... Alla kommer vilja ha mig! Ta mig bara!!

Raaauurrr!



Wöhö! Klösigt!

Broschan är ju fett med hightech! Kolla värsta snygga bloggen vi fick!

Idag har det hänt nått extra speciellt! Jollen har invigts. Jungfrufärden i "Mr 200 Mustawa" skedde vid görvälnsbadet. Och det blev en riktig långfärd. Hallvägs till källhäll och sedan tillbaks vidare mot bruket. Fatta vältränade pocahontas. Bildbevis kommer innom kort.....

Detta är kort...;)





Uppdatering: Slutet av sommaren har  fått temat "dejt". Vem fan vill ha pojkvän?! Och inte fan orkar man one-nighta cp huvven! Nu är det dejting som gäller! Och helst många på samma gång. På det sättet kan man ju faktiskt ta reda på om killen är störd eller inte, innan det går nått längre. Cred!
Stek-dejt är på topp just nu! Båt, solbränna och bakslick! Here we come!


Dagens låtval: Radiohead - Creep

gnägg!

Heeej!

Det var ett tag sen minsann.. men vad ska man göra? det är sommar och det finns bättre saker att göra än att sitta framför datorn!

Helgen var nice, det var massor med fest och jobb... känner mig helt sänkt! men imorrn är det 1 ledig dag och sedan 8 dagar i rad:P. Den lediga dagen ska spenderas med mor och syster på finnhamn.. ska bli mysigt... Hoppas på att vädret blir fint bara!=)

I helgen börjar vårt nya mission! Det är fortfarande hemlighets stämplat, men jag kan säga som så att det inkluderar Kött!

Ska kolla på film och mysa lite nu!
Ems, Hör av dig! Du måste berätta!!!!

hejdå;)

Italien :)

Imorgon bär det av till italien för min del. En 14 timmars resa till sorrento väntar. Wihu. Förhoppningsvis håller Joe the Hoe igång bloggandet.

Gårdagens fest på söderhöjden blev lite sådär. Det blev en kombination av folk vi inte känner (och som inte känner oss) plus överflöd av hårdrocksmusik. Det kunde inte sluta annat än tidigt. Ändå lyckades man vakna kl 12, bakis som ett as.

Hur som helst ... Nu är det packningsdags!

Nyp

Brunstig som få...

Jag slutar aldrig förvånas över hur många som faktiskt läser denna blogg. Härre jisses!
Nu var det ändå ett tag sedan den brunstiga Joe satte sig ner och bloggade. Ändå har det hänt en heeeeel del ska jag tala om!

Den omtalade roadtrippen till götet började i torsdags, då vi hämtade upp Maryam o Sanne vid Helenelund stn. Den brunstiga roadtripen bar vidare mot västerås (där kaos utbröts då vi körde mot enkelriktat vid donken) HAHA! Sedan åkte vi vidare mot Örebro, Skövde och till sist GÖTEBORG!

Festligheterna påbörjades redan torsdag kväll när vi hittade fram till Nivå, som visade dig ha temakväll med redbull (till Rikards förtjusning). Där träffade vi bl.a: österrikare, gamling med rosa brills, hångel alà Hoe, dreads in orange och massa fler hunks.
Fredagen bestod sedan av bakis-solning i vasaparken och sedan en aningen sen utgång (med förkrök i parken med mansstatyn) och sedan en helvetes krogletning som slutade vid trädgårn. Bästa utekvällen i götet, helt klart! Bjudande kalmarbor bör aldrig underskattas!

Lördagen var fruktansvärd! Bakis som få, krälade vi oss till vasaparken och somnade i solen. 3 tappra brudar var vi (som levde den dagen). Blyko tog en chill i lägenheten.
Kvällen slutade med takterassfest utanför ullevi (Bruce, du är kung!) Luleåbor i överflöd fanns där. Tyvärr fick jag aldrig chans att prata med min läskiga stalker från färjan (som tydligen är värsta kapet, enligt säkra källor)!
Efter denna takterass, begav vi oss till samma ställe som föregående kväll. Vi hittade till vår förtjusning SAMMA bjudande kalmarbor. Brats eller inte, vi gillare! Sedan släpade vi oss hem den långa vägen, relativ tidigt den kvällen. Sanne och Maryam kämpade på som as, HELA HELGEN! Tappra festare in i det sista!

Det bästa från helgen:

Bilrejs med roadtripande brudar + amerikan
Felkörningen i spårvagnsfilen (utbackning i panik)
Stölden av rullande konsumkorg (bildbevis kommer inom kort)
Orange dreadshunk med segelbåt
Amerikansk rumpmodell
Josses fosterställning i sömnen
Förfesten i parken med inslag av engelsman, österrikare och partyfolk
Lägenheten där vi bodde (högsta lägenheten i hela götet, vattentornet)
Barcelona grabbarna som gick vilse
Och sist men inte minst kalmarborna på trädgårn


Några ev resans dumförklarade komentarer:

" - I Örebro finns det ju inget vatten!
- Men här har du ju massa vatten (pekar på sjö).
- Men asså, jag menar ju vatten som i en sjö!"


" - Asså, jag behöver laxeringsmedel!"

" - Jag vågade inte dricka ur ditt vattenglas, jag trodde du skulle bli as sur på mig!"

" - Kolla en kyrka!"

" - Hur fan ska vi nu äta keso? Utan sked altså?!
- Men ta bara med fingret!"

" - Kan vi inte blåse upp gummijollen och sätta oss i bältesspännarparkens fontän?"



Vi väntar nu med spänning på att Joe the Hoe ska ta sig samman och lägga upp bilderna! Any time now people!


R.I.P gummijollen som ännu en gång fick ligga i lä!

Shopping!!

Efter ett par timmars solning tog jag bilen mot stinsen..uppdrag: kattmat!
Tog mig även en liten sväng i centrumet och hu geda mig vad fin fina grejjer jag hittade!
Garderoben för roadtrip är = spikad!
1 klänning
3 party toppar
1 skjortklänning
1 sweater

 Wooohooo!
(+ lite andra saker)

Snart ska jag börja med packning.. ialf det jobbigaste.. täcke och sån skit.. men innan det måste det köpas frulla till imorrn..

Morgondagens stora happening: Systemet och pyntning av bil:p, kommer bli totallt smärtfritt!

Håll i hatten så kommer takten;)




Brrrrrrrunstigt!

GBG roadtripen kommer smälla hårt som aldrig förr! Imorgon laddas det med systemetinhandling. Även gummijollen följer med!

Nu bär det av mot jakan. Ett väldigt ångestladdat besök plus en liten solning i polparken! Inhandling av sockerfri kattmat finns även på listan! Jag gillare!

RSS 2.0