Stekig helg!

Vilken underbar helg det varit, vädret har varit fantastiskt och jag har varit ute och gottat mig hela helgen! Till och med spelat årets första volleyboll och  tagit första doppet!
Hade även avslutning med tjejerna idag med massa bad och lek!

Lite höjdpunkter från helgen:


Skönt chill väder vid görväln







Håller koll långst  upp på bruket!


Hoppsan!






Berömda splithoppet!











Nä, inte så mycket färg än...


Årets första dopp!


Driving the boat!


AVSLUTNING MED TJEJERNA!









Tjejernas snygga presenter


Vilken höjdarkväll..

Gårdagen bjöd på både den ena och det andra. Direkt efter tentan igår blev det pizza hemma hos Lisa. Därefter begav sig tjejgänget mot tuna och bowlinghallen. Resten av kvällen är lite dimmig..



















Nedräkning..

Om prick 1h och 27 minuter drar min tenta igång. Jag vet fortfarande inte skillnaden mellan kaplan & kaplans preferensmodel och berlynes aesthetics.. men jag ORKAR INTE BRY MIG!! sug på den du géza!

Direkt efter tentan blir det pizza (marcopolo!!) hemma hos Lisen och därefter bowling. Förhoppningsvis blir det lite vin på stuk efteråt. Hallelulja, alkohol!

Wich me luck !

Saknad

Saknar min bättre hälft!!

The best of the hoe:




2004

  





2005






2006

 






2007
  





2008

    





2009

  


Bästa bruttan ever!!

Vem sa att man skulle växa upp med åren lixom! ;)

Det går fort..

tiden går  så fort.. för exakt 1år sedan tog jag mitt körkort=) sweet! bara 1 år kvar nu av prövotiden..



Jobbat idag, byggt om hela säsong ytan!!.. det var riktigt jobbigt men roligt! Alltid kul att få göra något annat!
Söt-killen jobbade idag också så man hade ju nått att titta lite på!! haha


Ska snart iväg till Åsa och fixa presenten till tjejerna.. Men måste bara fråga hur lyckas man bränna sönder gommen? Har så fruktansvärt ont att jag inte kan äta!

En dag på stan!

Efter flitigt pluggande blev det en tripp till stan för att fixa de sista linnena till tjejernas avskedspresent..Därefter mötte jag upp Linnda på hennes jobb, fixade min "diva bild" och sedan tog vi en mysig fika med sommarens första rabarberpaj! Sockret tog snart över och det blev lite fjolligt en stund!
 





Ett Muffin..s

Ceck it out:


Tvättäkta tjejmuffins med strössel. Jag är kung av bakning.




Och några med dumle på toppen.. mmmmumms!

Dansuppvisning

Snacka om nice uppvisning! Det gick så sjukt bra, alla vargrymt duktiga och kul som fan hade vi! Att det ska dröja ett år till nästa, en hel evighet ju!


Av4ning

Vi hade riktigt roligt igår på av4ningen. Roligast var ändå att se allas föräldrar och syskon. Här har ni lite smått och gott från kvällen:





Mimoza




Yääh



Haha



På bussen



Arcushallen



Mimoza Dessi



Haha, dans vid personalingången



Lisas B-day!

Hagel?

Tydligen så kan det hagla fast det är 15 plus. Thats new!


Synd att det inte syns så bra.. Big-ass hagel nu alltså!




Förutom hagel och tentaplugg så är detta vad vi haft för oss den senaste veckan här uppe i Lule:





Tjockis-tisdags-middag on the donk:
  


Fredags-schtek








Oj nu hörde jag en åsk... då ska man väll inte sitta vad datorn?! Gaaahh!!


Hejsisvejs

Fredag

Helg innan löning och det kan bara sluta på ett sätt:P Haha, fick i alla fall min lönespec idag och det blir fin fin lön, eftersom att semesterersättningen var med också=)

Dagen igår gick som  en raket..5 timmar på jobbet känndes som 2.. sedan var det dans i 3½ timme. Därerfter blev det mysig filmkväll hos mig med Fakke och Kenneth.. Massa chips, godis:P

vädret är inte det roligaste.. kanske därför jag lyckades sova till 14.. hmm eller så var jag fortfarande sliten efter förra helgen:PVem vet?

Nu blir det ialf mot bibblan och plugg.. Määppp


Muuääähhhh

Nu är det tokretss.. tenta-p is on! Nu går det segt med bloggandet gott folk. Men förvänta er en STOR kompensation efter  tentaröjjet (efter den 5e/6)

Puss på er

Äntligen!

Äntligen har jag klarat den där sablarns redovisningen.. Känns Hur skönt som helst! Fan vad man kämpat med den asså! men nu.. NO MORE!!!

Regnigt i stockholm idag... rätt skönt, då behöver man inte ha dåligt samvete över att man slappar inne efter den här helgen..

Nu ska jag anmäla mig och syrran till vårruset nästa vecka=)

Stolt!

Jag måste helt klart ha de bästa tjejerna som finns.. de var så otroligt duktiga idag att jag tror jag aldrig har varit stoltare.. Så kul!

I matta fick vi en slut poäng på  8.60 vilket gav oss en delad 4:e plats.
I hopp landade slutpoängen på 9.74 och gav oss GULD!!
Vi tävlade även på vårt nya fristående för första gången och fick där en slut poäng på 8.90 vilket gav ytterligare ett  GULD!!

Helt otroligt! Jag tror aldrig jag har varit så nöjd som ledare förut som nu! Vi hade dock lite otur på mattan vilket var synd, men sånt händer. Så nu jäklar, nu blir det att byta om och hoppa i festkläderna för här ska firas!!!


Bästa tjejerna!

Trollbäckscuperna!

Nu drar jag iväg på tävling!!
Sjukt niceeeeee=)

wish us luck!



Jag "drar en josse"

Alla måste verkligen förstå hur varmt det har varit idag. Jag "drog en Josse"* för att försöka förklara det för er:






Inte fullt lika effektivt pluggande, men fan så värt det. Nu ligger jag efter som satan och har ställt in diverse roligheter ikväll för att sitta med den här jävla miljöpsykologin.

Puss på er



Dagens låtval: Shout Out Louds - Blue Headlights



* Att dra en Josse = Ligga på balkongen och ta kort på sig själv. Kanske borde kallat det en "malin" istället.. men what the hell.. ;)


Maj

är inte maj en av de mest underbara månaderna som finns? Det blommar ute, det är behagligt väder (ofta) det är ljust på kvällen! Folk är ute och det bästa av allt.. Man har hela sommaren framför sig=) Fantastiskt.!





En klar favorit är ju helt klart de här vackra träden!! Åh lovley!

help please?!

Okay, I need help folks!
Jag behöver 2 låtar, en snabb med mycket fart och en lite halv snabb.. dessa ska jag ha till tävlinegn på lördag en som passar till hopp och en till matta.. Dessutom ska låtarna vara rumsrena!  Några förslag? jag skulle bli otroligt lycklig!

Lång dag..

Idag har varit en väldigt lång och plågsam dag. Inte nog med att jag har en miljon sidor att gå igenom inför tentorna.. det är dessutom massvis att göra i projektarbetet och seminariet. Jag fattar inte hur jag ska komma ifrån detta levande!?! Blir bara mer och mer irriterad!!!!



Dagens låtval: Shout Out Louds - Hard Rain

Nervös!

Hade sista träningen inför tävling på lördag med tjejerna idag. Men det är inte det jag är nervös för, jag tror att tävlingen kan gå riktigt bra. Eller jag hoppas på det iallafall!
MEN det är träningen imorgon jag är rädd för, vi ska samträna med en UTY- grupp, Tjejerna är äldre och riktigt riktigt duktiga. Inte alls på samma nivå som mina.. men det kan vara en kul grej men ändå.. Blääähh..

Gjorde för övrigt en grymt bra träning själv idag på dansen, tekniken gick hur bra som helst och vilka hopp jag fick till, lång bit kvar men betydligt mycket bättre än innan! Kul kul.. Bara 2 veckor kvar till dansuppvisningen nu.. Säg till om ni vill komma föresten!

Nu blir det läggdags!

Puss & kram!

Satans jävla *******!!

Om ni ser den här boken: SPRING!!



Det är tamejfan det värsta jag vart med om!


Kvällens låtval: Regina Spektor - Fidelity
(bästa!)

Hjälp vad tiden springer iväg

Redan tisdag? Jisses. Enligt mitt nya pluggschema så ligger jag redan 10 sidor efter. I'm screwed!
Eftersom varken jag eller joe the hoe tydligen harft tid att blogga under helgen så ska ni nu få ta del av helgen som varit. I fredags var det fest med Sydkoreanerna och i lördags blev det fest med psyk-soc-ettorna:






























Thats all folks!


Dagens låtval: Cat Stevens - If You Want To Sing Out, Sing Out
(Stämningshöjjare)

dans på hög nivå!

Hittade nyss det här klippet och det måste vara bland det vackraste jag nånson har sätt.. Helt otroligt!

Palla

Skrev inlägg tidigare men blev error så pallar inet skriva igen.  Too bad suckers..

Genrepet gick sweet.. svårt golv som fan att snurra på, men uppträdandet imorrn kommer bli grymt:P



Asså nä nu jävlar..

Korre 2 är numera utesluten ur tjej-trion. Malutten och jag skall nu bilda en ny tjej-duo istället.

Idag skickade jag in ALLA Sydkorea papper till the final application. Nu är det verkligen no turning back. Sjukt läskigt alltså. Men det känns så himla skönt att ha det gjort så jag kan koncentrera mig på mina mördar kurser i skolan istället. Imorgon kl 10.00 drar sista experimentet, med de sista 8 deltagarna, igång. Sen börjar nästa helvetes procedur med att sammanställa, tolka och analysera skiten. Men det får bli till nästa vecka!

Tack för hjälpen med insamlandet av nykterhets-bilder Malutten. Tyvärr fick vi ingen respons. Två nya bilder är i alla fall tagna och ivägskickade till Sydkorea. Maluttens blogg får veckans cred (check it out): malincaroline.blogg.se

Dagens låtval: Coldplay - The Scientist
(Inget går upp emot en gammal goding)

Puss på er


Död åt korre 2!

Jag har svinmycket att göra de kommande veckorna. Och vad gör korre 2? Ja inte tusan bloggan hon i alla fall. Skärpning på riktigt! Nu har till och med klagomålen börjat komma in.

Off to school...

Smisk

Pyssel..

Sitter just nu och pysslar med ansökan till Sydkorea. Tusan vad svårt det ska vara att skriva rekommendationsbrev och self-introducing essays.. Snacka om att jag måste träna på att skriva på facklig engelska i sommar. Men nu känns det i alla fall som det är på riktigt. Inte långt kvar nu, 3½ månad typ. Wiiee!


Dagens låtval: Neil Young - The Emperor Of Wyoming


Josse! Skärpning med bloggandet!

Härre jisses

Vilken kväll det blev! Bussolyckor, fotbollstittande, god grillmat, världens matkoma, ölspelet, majbrasor, ramlande i diken, tappande av örhängen, massa dans på stuk, oshc massa mer..
Här är en liten sammanfattning från kvällen:

   
  
  
  
  
  

RSS 2.0