Fyhelvete..

Nu är de två första Luleå-veckorna över. Fest 7 av 10 dagar och feber de resterande. Rösten är borta och bakfyllan är enorm. Kameror och mobiler är bortsupna och återfunna. Kundvagnar och konsumkorgar är förbrukade. Grodan i påsen är fri och vattenpipan är slutkörd. Helrören sveptes snabbt och dansgolvet var stekhett. Sympatihångel vs "sympati-prat". Vin i överflöd. Cider-fyllan gick fetbort. Tequila har stått högst på listan. Vad mer kan man säga? Nu dröjer det ett år till innan samma procedur upprepas. Thats what I call Nolle-p!

Joe the Hoe och Matsi har lämnat Luleå för den här gången. Men nu är det inte långt kvar tills jag åker hem. Och Kalix ligger ju bara en bussresa bort. Jessa har börjat komma till ro i Luleå och imorgon börjar skolan för hennes del.
Själv ligger jag en hel vecka efter med plugg och har ett helvete framför mig. Men oj vad det var värt det!

Ikväll väntar en film-pizza kväll. Hallelulja!

Dagens låtval: Jackson Browne - The Pretender

Luleå Imorgon!

Imorgon bär det av! Och jag måste säga att det inte kunde ha kommit mer lägligt=) så alla ni norrlands bor, om ni känner för att go crazzzy tomorrow så welcome!!

Kollar just nu på so you think you can dance, och måste säga att dem är bara för grymma!
Nedan kommer en av de koreografierna ( av Mia Michaels) som är bland de bästa jag sätt!




Skol start

jaså, då var skolan igång igen, 3:e året... schysst sen har man en kandidat examen, eller ja? har lite rest också:P hehe
Det var kul att träffa gänget igen efter sommarn och andra mindre kul.
Vi läser ialf grymt rolig kurs, implantat så det är massor om proteser, implantat och transfusioner=) great stuff!

Efter skolan tog jag och Tasnuba en liten sväng på stan och ovanligt nog gjorde man av med alldeles för mycket pengar.. men det är löning och jag förtjänar det!

Felicia har legat och huttrat i flera dagar men nu börjar hon komma fram, vi serverade Tonfisk, en katt kan inet motstå det:p. Vi ställde dessutom hennes matskål brevid hennes favorit plats så hon skulle våga äta och att Linus den feeta katten inte ska äta upp hennes också. Den katten, snacka om att ha bulimi utan att kräkas.

Nu ska jag börja packa lite, snaart bär det av!
Bara Emsan ser till att bli frisk innan jag hinner komma!

Oj oj oj oj oj..

Luleå altså. Vad ska man säga? Fest fest och mer fest. Nolle-p är hetare än någonsin. Fest 4 dagar i rad, men nu är det vilodag. Det behövs altså. Har sovit i snart 14 timmar, haha. Men imorgon fortsätter festandet igen. Sedan kommer som sagt Joe the hoe på onsdag. Då inleds det med pyamasparty på stuk.
Jessas klass är för fasen den mest partyglada klassen nånsin. Helt klockrent!!

Rille = dagens WTF!

Sundbyberg

Har precis skjusat Syrran och hennes kille till Arlanda, de ska ka ivg en vecka till Grekland och jag är absolut inte avundsjuk nej!
Måste säga att det var en upplevelse, körde syrrans bil, automat, rätt intressant. Skön att köra man det var lite hakiga inbromsningar. En speciell upplevelse.

Är nu i hennes lägenhet i Sumpan=) ska spela lite Wii strax, det är nog den enda aktiviteten jag orkar med idag, igår var rikitgt kalas, lite för mycket shoots på mp! Minns inte hur eller med vem jag gick ut med därifrån, men hem kom jag ialf =)






Luleå bokat!

Nu är det bokat!! Biljetterna till Lule!!
På onsdag 14.15 går planet;) Fullt össs! Då jäklar blir det röjj!:) wooohoo!

Hört rykten om ett visst pyjamas party kommer att äga rum  på STUK, kanske leopard nattlinne får introduceras;)
Den som lever får veta!




God morgon!

En ledig helg:) så grymt skönt att få sova ut, men ska jag vara helt ärlig hade jag behövt den här helgen förra helgen mer än nu. Fast än vet man aldrig?
Ikväll blir det pg, Jessi är hemma från Oslo och har även med sig hennes kap, så det ska bli kul att träffa dem ikväll.
Jag var tvungen att välja bort Pariks kräftskiva, dn hade säkert blivit väldigt rolig men jag kände att humöret inte riktigt var i form för det.

Föresten undrar jag vad som hänt med Em, hon brukar ju alltid vara mest aktiv på det här stället.... Fast hon har tydligen supit bort det ena och andra så man kan ju inte vara säker längre;)

Nu ska jag ut i det fina vädret. njuta av somarens sista solglimtar!


Nya katten!

Nu har vi hämtat hem henne, hon var livrädd stackarn när vi skulle hämta henne, fick lite rivmärken på cupen men tillslut kom hon in i boxen. Hon var väldigt snäll jamade ingenting. Men vad ska katten tro, igår hämtade vi hennes ägare och han kom inte tillbaka och nu kom vi att hämta henne.

När hon kom till oss var hon tvungen att ta ett bad, hon hade legat långt under sofforna med mycket damm..Men hon var förvånande vis väldigt snäll, det gick hur bra som helst. Efter badet kunde vi till och med gosa lite grann medan jag torkade henne.

Hon har tagit en liten vända runt i vardagsrummet men inet längre, hon känner sig fortfarande lite rädd så hon håller sig för sig själv. Hon och Linus har inte träffat varandra än, hoppas dem går ihop bara.

Eftersom hon inte hade nått namn utom Katten så valde vi att döpa hennne till Felicia:)


Nybadad


Efter badet.

Akuten

Satt 6 timmar igår på akuten, helt sjukt..
Min morfars bror är riktigt dålig, 2 av hans kotor i ryggen har på nått vis roterat och sitter på andar ledden:S Han kan inte röra sig och han har så ont så han inte ätit på 2 dagar. Men nu har han lagts in på avdelning och ska idag göra CT och massor med prover, för att ta reda på vad som är orsaken. troligtvis är det nog cancer som sedan har spridit sig:( men det vill jag inte tänka på ännu!

Känns som en en liten sorgsen dag. Vi ska åka förbi honom och hämta hans katt, vi ska ta hand om den medans han är på sjukhuset, hoppas Linus går i hopp med henne.

Ha det fint!

Gentleman på Gröna Lund

Till alla er som missade Gentleman på grönan 14/8.. Här får ni se lite av vad ni missade=)
Upplösningen är inte den bästa! Men han var grym!


Köttbullar..

... var precis vad jag åt till middag, med massor av brunsås, Mmmmm!

Fick träffa mina underbara tjejer idag, guud vad jag saknat dem! Jag behövde knappt sätta min fot i hallen innan man hörde en röst, Jossan är häääääär, och kramkalaset var igång! Så underbara!
Tyckte så synd om Moa som inte kunde vara med eftersom hon inte får träna eftersom hon bröt axeln i somras av att ett jäävla pucko som köre på henne med moppen! Att det finns sånna, jävla dåre! Stackars lilla gulliga Moa, men hon har lovat att vara med varje träning och kolla på! Hon är bara för söt!

Resten av dagen har bestått i evigt pluggande, och lite smitande från pluggandet;) Åkte till stan som sällskap att välja ut födelsedagspresentt, betydligt mycket roligare =)




Frustration..

Äntligen!

Jag råkade tabba mig med att göra om designen på bloggen, och det blev hemskt.. försökt att rätta till ett tag nu men gav upp och gjorde nått nytt istället! och det blev helt okej, för ett tag ialf!:)

kram kram

Allvar!

Känner att allvarens sug är riktigt nära nu!

Sommarens jobb schema är över, liksom det fina vädret och vardags partyt!
Nu väntas plugg,plugg, plugg, träning och åter plugg!

För att inviga årets mest deprimerande period har jag suttit i biblo och pluggat inför omtentan på onsdag i medicinteknisk verksamhet, inte ett dugg deprimerande nej! Massa lagar och klassificeringar om hur medicintekniska apparater ska användas... UGG! För att pigga upp mig lite grann köpte jag några nya trosor, helt välbehövda, har på senare tid uppmärksamat att dom jag haft tidigare inte varit helt okej.. och man måste ju alltid vara rätt utrustad man vet ju aldrig vad som väntar;)

Snart drar all träning med tjejerna igång också, kommer bli nice att träffa dem igen! Börjar riktigt sakna dem nu!
Tyvärr blir det inget visby för oss, men det blir nog tävlingar som VGF, JTC och Tyresö! NICE!!

Men måste säga att sommaren har varit toppen och jag är extremt nöjd, kanske lite väl mycket jobb senaste veckorna men vädret var ändå trist! Tack till alla er som delade denna sommar med mig!

Dagens låtval som Josefin får välja:D
Me & My - Dub I Dub ( Nostalgi med lite fart i)


Pimpling av the morgonkaffe..

Ångest large! Det känns inte helt 100 att dra tillbaks till Luleå idag altså. Efter mina 5 timmars sömn i natt sitter jag nu och pimplar morgonkaffet.  Det hade ju känts 1000 gånger bättre om bara jojo, maryam och sanne  och resten av VB varit uppe. Men det kommer ju vara helt tomt!  En tom vänortsvägen plus massa omtentaplugg. Ångest, ångest, ångest, ångest, ångest!
Har hittat alldeles för mycket här hemma som kommer saknas!

Men nu bär det först av mot 9 timmars kneg. Förhoppningsvis gör det mig spyfärdig, så jag sedan kommer slänga mig på det där flyget ikväll. One can only hope..

Dagens låtval: Snow Patrol - Run
(me like)

Jisses

Bakfyllan håller i sig idag altså. Klockan är fasen snart 18.00.
Packning och tvättning pågår för fullt. Tråkigaste som finns. Börjar känna ångest över att åka tillbaks till Luleå. Börjar trivas riktigt bra här hemma. Förhoppningsvis kan jag vara hemma myyycket i höst i och med att alla kurser är på distans.

Måste passa på att tacka alla för en GRYM sommar. Kvällen som toppade var midsommarafton. Den kvällen slog allt! Gårdagens kräftskiva hemma hos Dogge blev också succé. MP har aldrig varit så fullt av välkända faces. Har ett svagt minne av att jag till och med träffade min favorit pg-bartender, haha. Kommer sakna alla grymt mycket!

Det var ...

Det var inte nådigt att jobba idag, bakfyllan var maximum!

Ne nu jävlar..

Kräftskiva? Vilken industri altså! Jisses.. Nu krävs till och med VIP lista till kräftskivan. .

Nu känner jag att bloggandet har kommit till det stadie då det står stilla. Jag och Joe the hoe är så fruktansvärt tråkiga att det lixom inte finns nått att skriva om. DÄRFÖR, har vi kommit fram till slutledningen att vi ska ut på uppdrag. Kvällens uppdrag består av: malibu, vin, sprit, en lägenhet (väry clooose to home), osså lite flummiga grabbs. Sen får vi se vart det landar...

Tråkbråk!

Sitter just nu hemma och tråkar och gnäller över att joe the hoe är på gentlemen. Jag borde följt med. Sicken fiskmås jag är!
Aja, jag får nöja mig med den sjuka msn-konversationen om långt hår är bättre än kort, vad man gör i luleå på semestern och hurvida en kk är bättre än en fickvän (från tjocksmockens synvinkel då). Jisses, lulebor altså. Snart är jag en utav dom! (igen)..


Dagens låtval (äntligen): Daughtry - Over You
(Tog sin lilla tid, men ojoj så bra!)

Insane kväll!

You craazzzyyy!

Igår var det livat på stan minsann! Efter att ha knägat som ett as i 9 dagar fanns det bara ett sätt att fira ledigheten! FEEEEEEEEEEST!

Otur att många jobbar, men jag lyckades få med mig Kenneth ut, som för övrigt aldrig bangar på fest! Cred!
Vi Öste cider, vin och tequila shoots på villan! Historiskt moment då lilla Josefin inte druckit tequila på 3 år!
Sedan bar det av mot stora staden! In på Laroy och mer shoots (Sambuca shots), drinkar, cider!
Och Kenneth du är en gentleman, du vet verkligen hur Josefin får en helkväll! Stort cred till dig och plånboken som bjöd hela kvällen!

Dagen idag har varit som jag förtjänat, lite rundgång i skallen och helt uttorkad, men jag fick träffa en vän som är på besök i sthlm och vi åt massa sushi! ( 5 av 5 toats)

Snart blir det grönan och Gentleman! Woohoo!
 




Drama on the jobb..

Usch vad jobbigt när det blir massa jobbdrama. Tråkigt, tråkigt, tråkigt..

Nu är det i alla fall bara 5 dagar kvar tills jag drar till Luleå. Hur sjukt det än låter för er "normala" människor, så längtar jag fanimej upp till norrland! Det ska bli riktigt skönt att komma hem till mig egen lägenhet!
Efter omtentan den 23dje ska det festas som aldrig förr!

Annars har det inte hänt så mycket. Gentlemen spelar på grönan imorrn för er som inte har nån koll. Jag ska inte gå. Men alla singelkillar där ute har nu chansen att se josse shaka rumpa in action!

Dagens låtval:
Gentlemen - Intoxication
(Han kommer kicka ass imorrn)
DJ Tune feat. Orremannen - Bag In Da Box
(Jag säger bara: hahaha! "Var e boxen? Dääär e boxen!")

Lycka!

Ingen kan förstå min lycka!
Jag ska få sova ut imorgon!!!!:D:D:D
Har jobbat från 6 varje morgon 8 dagar i rad, tar på krafterna och imorrn är det sova som gäller!!

Ikväll blir det öss på balkongen, Vi ska fira att mamma fyllt år med kräftskiva;)

Nu blir det powernap!


Spik spik o spik!

Okej. Joe the hoe, me und M den 27e då. Smurfigt!

Och på måndag bär det av till Luleå igen. 21.00 lyfter jag. Sedan kommer Jessa upp den 19onde. Det är vad jag kallar stek.

Oh dear god!!

Jag ska gå o se Jason Mraz den 27/9. The love of my life! Har bokat två biljetter (måste hämtas ut senast onsdag). M är du på? Annars raggar jag vidare!
Wiiiiihhhhhhhuuuuuuu!!!

Dagens låtval (of course):
Jason Mraz - Love For A Child
Jason Mraz - Make It Mine
Jason Mraz - If It Kills Me

Hard work, work..

Back from work och trött som en gädda. Nu är det i alla fall spikat inför imorgon. Det kommer bli ös och klös.

Visste ni förresten att Jason Mraz spelar i sthlm i slutet av september?! Jag måste dit! Vem vill joina?

What to do.. what to do.. ?

Torsdag lixom? Whats up with that?!!
Jag är i desperat behov av någon som kan statestik. Någon måste förklara Chi-2 test för mig! Anyone?

Annars händer inte mycker just nu. Imorgon är det ju ioförsej 080808. Då blir det eventuellt kungsan eller stureplan eller nått.
Och snart bär det av till jobbet. Men först lite serious litteratursökning. De kursen som jag läser till hösten är: kriminologi (15hp), neuropsykiatri och kriminalitet (7,5hp) och avvikande beteende (7,5hp). Jag längtar som f*n efter VB nu!!
Check it out yao:
http://www.freewebs.com/vicious_biatches/


Sist men inte minst är det dags för dagen citat: "Man vill alltid ha det man inte kan få." Änn en gång är det kloka VB citatet användbart. Detta gäller inte minst när det kommer till guys. Vad hände med att spela svår lixom? Pang på rödbetan bara!



Dagens låtval: Bob Dylan - I Want You
(boban är en favorit i repris, som man ALDRIG tröttnar på)

Chilldag..

Idag har det chillats till max. Inte en enda vettig sak har blivit gjord. Jag gillare! Borde dock ha tagit itu med min "to do list". Äsch. Lättare att skuta upp ångesten till sista sekund.
Imorgon är det back to work!

Dagens låtval: Kurt Nilsen - Rise to the occasion
(I'll always love you kurtan)

spontankväll..

Gårdagens spontankväll  ledde till succé!
Med 1 liter malibu och en rätt så sliten tetra vin drog vi oss in till tantolunden för att kolla läget under pride! Aldrig nånsin har så många bögar varit på samma ställe! Vi gillaré!

Efter tömning begav vi oss vidare mot Söder, där chillade vi lite på en bar! Mycket sofistikerade ladies!
Vi gick sedan vidare för att leta upp nått nyare place då vi mötte våra kavaljer för kvällen, 4 rätt på lyset engelsmän och 2 svenskar..  Vi levde rövare på hela söder, ljuv sång, cykelhjälm fight m.m. Tillslut stadgade vi  oss på en bar där drickan bara flödade! Spontankvällen blev en mycket lyckad kväll=)! Halleluja!

Nu bär det av mot ännu en dag i solen;) Måste passa på nu, har hört att det fina vädret ska vända...

Abo, Ali, abobo, bo, Jalá & Jalla ( Sven)

RSS 2.0