Jason Mraz!

Today is the day!

Jason Mraz på Arenan! Det kommer bli så grymt kul....
 
Nu kör vi så det ryker!=)


Shopping!

Igår vart en heldags shopping med Em Und Joe & Malin! Em var helt faschinerad över att vara tillbaka i den stora staden, Helt förvirrad på Hötorget.. stackarn, vad har Lappmarken gjort med henne?

Det var inte den mest hysteriska shoppingen men vi lyckades hitta några saker ialf:P


Detta var det som köptes...



Dessa var funderarna....

   



dabadadibedo!

Woohoo, Em kom hem igår.. Trodde hon skulle komma idag men icke! Till denna ära blir det stan idag=)  och bästa stan vädret, det är SOL! ( lite mulet, men det räknas inte).

Igår var det after work med Linnda, mycket trevligt. Vi snackade en massa skit och jag tror vi beslutatde att åka med på kryssningen med jobbet.... ska bli så kul! Hoppas bara att potential finns på båten!

Nu blir det att fixa håret sen mot Stockholm!

Löning!

Äntligen löning=)
har levt på sågspån senaste veckan:p inte riktigt men nästan!

För att fira lönen har jag shoppat lite idag, eller köpt det nödvändiga, handskar och en jacka:) Lite piffi!
Är ledig imorrn så det blir lång helg för mig, känner för att ta en pg runda, nån som är sugen?

Dagens solstråle!

Dagens solstråle är helt klart Linnda, blev så glad när jag fick detta sms...

Du är en underbar vän
Josefin och jag är glad
att du är min!
Kram bara så du vet=)


Thank you!
You're awsome!


Samin!

Samin vad har hänt??
Följer du inte bloggen längre? Jag som trodde du hade koll på mig men inte då:P

Idag finns inte så mycket att berätta, målade tak imorse.. Blää. Haft föreläsningar och dramatisk färd hem, hela tågtrafiken i stockholmslän stog stilla, det var nått på banverket. Precis när de skrivit i Metro att förseningarna minsakat.. Tror inet deras statestik höll..:S nåja..

Köpte mig ett par nya örhängen eftersom jag söp bort mina för nån helg sedan.. och nu sitter jag här.. Och jag tänkte faktiskt lyxa till det ikväll.. ska ta ett bad, relax kvällen!

God dag!

solen skiner och det är tisdag! Den roligast men också mest krävade dagen på veckan!
Ska träffa mina underbara tjejer och så klart dansa! Lääängtat heela veckan på att få dansa igen:P Töntigt ja!

Förmiddagen har spenderats i skolan med grupparbete, åt även en blåbärspaj som inte alls var för god:P Lite torr, tror dem har gjort en paj light, helt värdelöst! En paj ska innehålla MYCKET socker!

Strax bär det av mot Mio, ska kolla på matbord:P och även bauhaus, mer fäärg... örk jag vill inte! taket är tydligen inte klart, på nått sätt lyckas det bli flammigt ( inte där jag målat) så antar att jag kommer behöva göra om allt... min kropp kollapsar.. människor, MÅLA ALDRIG TAK! det är ett rent helvette! Vi som hade tänkt börja måla väggar och tapetsera.. fanskap!

Kanske ska ta en vända förbi jobbet och se om de har lite extra tider, men hmmm det var ju det jag gjorde igår.. kan ju inte vara där varje dag... kanske lite skumt? Vi fårse!

Helt klart bästa låten just nu : Al Azif vs Crossfire - Lady
Tack Tasnuba, letat överallt;)

Jag döööör

Precis när jag hade tänkt lägga ner så vände allt, jag min blyge fan pratade som största kvarnen och respons fanns, OMG! Nu är det vinna eller försvinna som gäller och tar detta på stooort allvar! Och jag säger bara jag döööööööör!


fruktsoppa?

Pratade med Linnda tidigare och hon kollade på sjuka klipp hennes arbetskamrat gjort.. Var bara tvungen att kolla.. helt störda klipp..här är ett av dem!



Fröken duktig!

Självgod som jag är så bara måste jag få skryta lite om mig själv.. För det första så har jag fixat och trixat massor här hemma... Även köpt spakel, fixat tapeter och stor handlat...

Sedan har jag för första gången i mitt liv hållit ett föräldramöte:P Jag var nästan livrädd men det gick bra och det blev  bra diskutioner och föräldrarna fick mer koll på läget och även mer förståelse!

Jag har även anmält tjejerna till Södra hoppet 26 oktober! En tävling bara i hopp! Kommer bli grymt roligt!

Nu blir det mail skrivning till alla föräldrar..

Kram på er!

Äntligen!

Äntligen klar med all tak målning:) Wooho!
Väggarna i köket är också klart, nu blir det snart väggarna i vardagsrum + matplats... Men takmålning, Inget att rekomendera.. det tar tid, är svårt och man har problem att röra sig en vecka efteråt!

Igår vart det häng kväll i jakan med vår allas favorit Kenneth=) Vi skulle ta en lugn jakan kväll men det slutade i tequila shoots, jäger shoots, drinkar och en jävla massa cider & öl. Som tur var lyckades jag ta mig till jobbet idag! Men det blev en riktig jakan runda vi började på Villan, drog vidare till bowling hallen, sen till Pg och till sist MP.. Men det va riktigt kul!

Ikväll får det bli lugnt... ska kolla BECK strax och äta popcorn men innan det ska jag ta bort all skarv tejp i köket:P

Begravning..

Idag var det Görans begravning, en mycket fin stillsam borglig begravning i norra kapellet vid haga norra. Alltid lika sorgliga men jag brast när hans vän höll tal.. det var så fint och väldigt personligt.
Känns bara så sjukt, nu ska han brännas och sen grävas ner i jorden.. bara skalet, men det känns ändå så hemskt.
Man blir lite djup när man är sådär på kyrkogården, jag menar när man ser alla gammla gravar, många av dem var säkert jätte mysiga människor men vem bryr sig om dem nu??
Och det värsta med allt, man ska själv grävas ner en dag och vem kommer bry sig då? INGEN.. ligga i mörk jord och frysa, är det tacken för att man levt ett helt liv? Nej, jag ska spridas för vinden på nån fin plats....

Efter begravningen käkade vi lunch på söder och sedan gick jag och mamma en sväng och kollade lite i inredningsbutiker, och nu har vi hittat tapeterna vi ska ha och vet ungefär vilket matbord och stolar vi vill ha=) det kommer bli så läckert!

Gäller bara att bli klar med allt jävla grundarbete, målning 2 av tak i vardagsrum, spakling, grundmålning väggar, sen målning väggar igen, tapetsering, måla socklarna och in med möbler... Long way to go!

Bästa Nabour!

Jag har nog världens bästa granne..

Här råkar man måla taket lite och får på nått vis kablarna att gnistra och smälla... hela lägenheten blir natt svart.. Ingenting funkar. Hur jag än gör går inte strömmen igång.. Då kommer jag på, Grannen är elektriker.. jag ringer och får proffs hjälp direkt.. Dock var det en massa strul och halva lägenheten hade ström..

Lite senare när han kommit hem hjälper han mig med att byta proppar i det gemensama propp skåpet för alla lägenheter, lite om och men men vips, sen funkade allt igen! Vilken kille alltså.. KUNG!
Han är helt klart veckans KARL!



Måla tak!

Ja det där att måla tak är inte lätt... fruktansvärt ont i nacken och helt slut i hela kroppen.. :P
Kladdig som en kladdkaka är man också.. men vad ska man göra? Nu är det mesta av kökstaket + väggar målade.. lite till längs kanterna bara.. sen blir det bara en omgång till om några dagar.. urk

Så het blir man ialf¨.......                                 men så snyggt det blir=)

                                                              

haha, lyckades även skapa ett strömavbrott här hemma då jag smat nog målade rakt in i lamp uttaget..

=)

Hahahaha, ska snart lägga upp bilder på FB men måste bara lägga upp några stycken här:P

helt crazyy!

Utstyrseln som ger 100% ragg!



          


Hjälp någon?

Någon som har lust att komma förbi på en liten målar dejt imorgon??
Taket i vardagsrummet + kök behöver målas:P Låter det intressant?

Jag har glada nyheter till folket... jag har fixat USB kabel, och Bilderna finns på datorn.. Tyvärr har jag inte hunnit lägga upp något än men det kommer.. ska försöka imorgon. Kanske inte blir alles men ev angels night;) 

sweet dreams!

Gulligaste

Måste bara visa er det gulligaste!

För någon vecka sedan var det personalfest och en grymt knasig efterfest hos Kattis, hur som helst när festen började segas ut började youtube kollandet och det här klippet kom upp.. Och shit jag grät som ett barn och gör det varje gång..Blev också väldigt paff att en viss "matador" visade klippet, helt otippat..




Nu blir det läggdags.. blir jobb imorrn. Lugnet före stormen bara.. hela helgen ska man jobba + måla taket i vardagsrummet... hårt!

Godnatt!

ty ve!

Ja, att Katten är fet kan ingen missta men att han skulle äta upp mig, det är att ta i! Kanske äter han mer än mig men om han åt mig, vart skulle han då få maten ifrån.. inte helt dum är han!  Och föresten är han för lat, han skulle inte ens orka halvvägs innan han dog av förmättnad....

Usb kabeln är fortfarnde ett problem.. Prio 1 nu! Måste ha bilderna annars tror jag hela Norrland kommer dö av frustration.. Och hur skulle det se ut? ingen vacker syn, bäst att vi befriar världen från det!

Tyvärr hinner jag inte skriva så mycket mer nu, har lite brådis till jobbet.. Och idag är det stöörsta mission!  Jag har planerat allt i minsta detalj.. :P till och med nyklippt!!=)hahahaha

Ha det great!







Den paltigaste paltskallen av dom alla!

Oerhört tjusig bild på mig här ovanför måste jag medge. Aldrig sett snyggare ut. Men vad gör man inte för en rullkorg lixom ...


Palt? Skulle det vara gott eller?

Jag måste tyvärr meddela er alla om att Joe the Hoe har gått och dött. Hon är spårlöst försvunnen utan vare sig ett telefonsamtal eller ett sms under de senaste veckorna. Jag skulle tippa på att katten ätit upp henne. Han är ju för fet för sitt eget bästa. Och såfort de ska försöka banta honom så går han och äter upp josse. Precis som saras orm ni vet? Katten började med att inte äta något på flera veckor. Självsvält. Och sedan mitt i natten så lägger sig katten jämnlång bredvid josse i sängen. Detta för att MÄTA om hon rymms i honom. Sedan ligger han lågt ett tag, och PANG så smäller det.
Det är så det går till i naturen ska jag tala om för er. Smartast överlever ;)

Dagens låtval: The Shins - Phantom Limb

Men din smurf..

Nu är hela Luleå i damptillstånd. ALLA vill se joe the hoes bilder. Men broschans usb-sladd verkar vara mongo. Kanske kan låna nån annans? Eller ragga dit nån hightech snubbe som vet hur det går till?

Ojojoj vilken fest det blev igår. Bakfyllan sitter fortfarande i. Förfesten blev ioförsej en FET plopp (för somliga). Hur kan så många desperata cpn få plats på så liten yta? I dont get it! Senare på stuk blev det i alla fall full fart. Tequila, white russian, vinpimpling och massa cider. Somliga söp bort bankomatkorten och själv lyckades jag bara supa bort min badboll. Dansgolvet glödde och psyk-soc soffan blev kvällens häng. Men idag väntar massor av plugg. Bara att gilla läget och ta sig en tupplur fört ;)


Styling!

Nu har jag trixat om bloggen igen, vet inte riktigt vad jag tycker? Men lite variation.. Brist på annat att göra när man är hemma en lördag kväll och är sjuk:(
Det blir väll bra så länge..

Nu blir det popcorn och european (nånting) final i let's dance.. ska ta och måla naglarna lite snyggt också;)

Sjukt gott!

Oh NO!

I have some really, really bad news....

Jag kan inte lägga upp bilderna från kameran.. Jag vet inte vad felet är men nånting med usb kabeln, den är otroligt trög att sätta in men när man väll fått in den så blir det ingen kontakt med datorn.. Och ja, jag har kollat så att alla sladdar sitter rätt i..  Nått allvarligt fel är det, och det måste lösas omedelbart!!

Så trött på att förkylningen aldrig släpper... jag har inte tid att vara förkyld... jag måste komma i form.. har viktiga grejjer pågång... Hård träning krävs;)


Meat!

Säger bara meat! I'm going crazy!... Aldrig nånsin har jag känt sån åtrå till någon.. Okej att man blir attraherad och intressrad men inte på det här sättet.. Jag vill bara ha!! NU!
Jag blir nästan besatt, läskigt! Men Hell no! I'm gonna get it! jag dööör, så jäävla het! Riktigt kött asså!

Aldrig förut har det varit så roligt att jobba som nu;)

Mycket på en gång..

Jobbsökande, maaaaassa plugg, städ o tvätt, dejtande, festande och massa mer... Tiden räcker ju inte.
Någon som vet hur man fäster en gardinstång i gipsvägg förresten? Eller en spegel för den delen?

Livliga diskussioner har väkts angående mitt tidigare inlägg. Vem är den mystiske nr 3? Men please folks.. Om jag skulle avslöja det så kommer han ju bli norpad. En nummer 3 spårad i hela Sverige änn så länge. Jag måste hålla hårt i den!

Nu bär det av mot skolan. Wish me luck

Dagens låtval: The Shins - Red Rabbits 

Kaos!

Okej, jag må vara seg men har all rätt.
Jag har totalt supit sönder mig.. näsan rinner, rösten är pajj, halsen svider, öronen värker..(AJ)
Det är lite för mycket grejjer på en gång just nu, så tyvärr har jag inte hunnit med några bilder, men dem kommer I promise, tålamod!

okej... Lite update då!
Min morfars bror dog i söndags, totallt kaos hemma med att fixa hans begravning, se vad vi ska göra med katten, och att hans lägenhet blir tömd.
Min morbror har en hjärntumör och är blind på ena ögat och har humör rubbningar. 
Syrran = problem med snubbe
Morsan har tömt hela lägenheten på möbler så allt är helt tomt.
Ny hall med tjejerna som är sämst, inte ens trampett finns!!

Men det glädjer mig att det finns hopp därute! Jag undrar bara vart? Inte fan har jag mött en nr 3..  Jag lyckas alltid med dem totallt efterblivna!  

Nämen..

Visste ni att det faktiskt finns killar där ute som INTE bara är ute efter knull? Detta är ju värsta revolutionen. Dom är fett svåra att hitta, men dom FINNS! Ett tag trodde jag att grupp 1 höll på att ta över världen. Men grupp 3 kan vara spårbar. Det vet man ju ioförsej inte förän några veckor fram. Det kan ju dölja sig en nummer 1 eller 2 bakom det hela. Men so far so good!

Idag väntar: tvätt, städ, plugg och party party. Om folk fortfarande är på?
Och vad hände med partybilderna yao? Seg eller seg? Hon är fett seg.

Dagens låtval: The Shins - Australia

RSS 2.0