Valborg är här!!

dagens schema:

10.00 - 13.00: PLUGGA!
13.00 - 14.00: stan med mimoza (alkoholinhandling + passuthämtning)
14.00 - 16.00: Fotboll utomhus!! :)
16.00 - 17.00: Göra sig iordning inför fest!
17.00 - ca 23.00: Grilla, spela bull, förfesta, se brasa.
23.00 - ?: Feeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeest!




Och lycka till på tentan Joe! You can do it maan!!

badminton

Kom precis hem från lite badminton lirande med Malin, Danne & Viktor. Fan vad kul det var, så länge sen sist man spelade.. men oj så ont man kommer ha i nacke och arm imorgon, fast det kan det allt vara värt!



Idag har vi ett födelsedagsbarn och denna man fyller idag dubbel 2.. !! hahah 
Grattis på födelsedagen Grabben!


olycksdrabbad

jag förstår inte hur jag lyckas...
Alltid är det nått, är det inte blåsor under fötterna är det stukad fot, eller soleksem eller bränd tunga och nu vagel i ögat.. Jag förstår inte hur man lyckas få nått nytt hela tiden.. Gaahhhh!

Nu blir det iväg till skolan och rå plugg inför tentan imorrn..

By the way,  Träffade på en beknat i skolan igår, en gammal flamma... helt otippat men sjukt pinsamt. Han slutade ju till och med på Max för att han inte ville träffa mig. Han har inte ändrats ett dugg!

Hej å Hå

Nu har det varit segt med bloggandet i några dagar. Har väll egentligen inte hänt så mycket kul på sistone helt enkelt. Bara massa plugg. Vi inledde ett pilot-experiment i måndags i miljöpsykologin. Nästa vecka drar der riktigt experimentet igång och fram till dess är det massa fix med teoretiska referensramen plus plugg inför tentan. Vid sidan av denna mördarkurs har vi socialpsykologin som långsamt dödar en med tråkiga seminarieuppgifter och tentaplugg. Känns rätt hopplöst just nu. Mina Sydkorea papper skall in snart också. Massa fix med rekomendationsbrev, kursval och tillgodoräknande, passutdrag och massa mer....uuuuugggg

Men snart valborg. Och jag har till och med tänkt försöka åka till Kalix och hälsa på matsi nu till helgen (eller nästa helg). Det hade varit grymt skoj! =)






Jag vill åka till Sydkorea nuuuuuuu, nu, nu, nu, nu, nu, nuuu!!



Snart så jävlar!!



Dagens låtval: Lars Winnerbäck - En Av Alla Dom

Snart dags för valborg

Ja vad ska man hitta på på valborg egentligen? Grilla, spela kubb och hänga utomhus är ju det ultimata. Synd bara att man bor i svinkalla Luleå. Men förhoppningsvis hinner det bli lite varmare till på torsdag. Vad som helst är bättre än spöregnet vi har just nu i alla fall.. Brrrr!



9 maj förra året. Gräset bakom pierre är "the hot spot" of docentvägen..

Ikea fashion!

Det var en hel del metervaror på annons i helgen och vi på textilavdelningen tyckte att det kunde vara lite kul att visa upp våran vår kollektion!


Jag och Rossanna så  otroligt heta i våra klänningar.




Vår alldels egna geisa=)




Måste säga att jag gillar kudden på ryggen och pinnarna i håret=)



Överkast återfunnet!

Ja visst är det konstigt. Men dagen efter låg det nere i tvättstugan igen? Wierd.. nu ladda infö fest! Joe kan du sparka dig själv i ärslet och blogga lite? JAG HINNER IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIINTE!!!

Jävla fanskap!

Någon jävel har snott mitt överkast!!! I tvättstugan!! Jävla as. Jag älskade verkligen mitt överkast!! Säkert utbytesstudenterna... nu jävlar!

Det är dags..

Nu är det dags för dejt.. Stay tuned.. ;)

Skev, skevare, Emma!

Efter den här helgen är man inte så lite sliten.. Bakfyllan sitter i fortfarande. Och inte nog med det så går jag och drar på en jävla sträckning i knät som inte vill läka. Snacka om handikappat, kan knappt gå längre. Halsont och pollenallergi gör bara pricken över i'et. Är det bara jag som är svin allergisk redan?









Dagens låtval: Neutral Milk Hotel - King Of Carrot Flowers


bröllop

Min bror är nu en gift man.. Och fint var det, god mat, schysst live band. Otroligt bra stämning och jag hade verkligen super kul! Tack för det Henrik & Cicci Adler=).


Mamma i gamla stan påväg mot kyrkan


Det var riktigt kallt


Shes gorgeous


Jag utanför kyrkan


Bröllopsmarschen


Jag tar dig kyssen


Ciccis klänning var så vacker


Bombaderade med riskorn


Helena var riktigt fräsch


ja, han är så nöjd!


Transporten, lägg märke till hur turisterna stannar upp och fotograferar


Faster & mor påväg mot bröllopsfesten


En riktigt vacker dag


Maten var bara för god. 


Krister & mamma har fotokrig!


Love, love, love!


Middagen


Pappa höll tal


Mikaela & Emelie, dem har blivit riktigt stora och snygga!


Alice var en grym bartender som var otroligt eftertraktad!


Bröllopsvalsen


Efter valsen blev det livat på dansgolvet



KVÄLLENS DANS KUNG!


Mor & Far


Pappa & jag





Pappa & faster


pappa & kusin Alexandra

Tack pappa, Nu vet jag vart jag fått mina dans skills ifrån!=)




Syrran och självaste brudgummen levde dem också rövare på dansgolvet


Let´s take a photo sis


Mamma visade sitt rätta jag!


storasyster & Lillasyster


Helena & kusin Alexandra


Bästa bartendern genom tiderna visar mig hur det ska gå till!


Mamma & Syrran


Tack för en uderbar kväll, och till Henrik & Cicci önskar jag er all lycka till i framtiden!

Filmkväll

Kom precis hem från en spännande filmkväll hos Elina. Vi började att se "Fragiles" från 2005 med Calista Flockhart. Sjukt läskig film alltså. Handlade om ett barnsjukhus där märkliga saker händer. En nyanställd nattsjuksköterska börjar kolla upp mystiska fall av benbrytningar och hittar lite spännade fakta från sjukhuset år 1964. Värt att checka om man gillar skräckisar! Rekomenderar!




Sedan kollade vi in trailern på en film som hette "Dead silence". Vi blev så rädda utav denna trailer att vi aldrig kommer våga sova. Nånsin! Elina hade sett 5 minuter av filmen för 6 månader sen och är fortfarande rädd. Här är en bild på framsidan (finns en annan framsida med en docka, men är för rädd för att lägga upp den):





Filmkvällen avslutades med att vi satte på "The lake house" från 2006 med sandra bullock och keanu reeves. Den var så klychig att vi stängde av efter 20 min. Efter en rysare kan man ju tycka att en blödig tjejfilm behövs, men det finns gränser.. Rekomenderar INTE!




Puss på er!

Bitterf*tta

Om det är något jag hatar så är det att gå upp tidigt!! Och inte nog med den misären så hittar man ett nytt mejl i inkorgen som heter "är din kropp redo för stranden". Man ska alltså ha dåligt samvete för att man inte orkat träna de senaste dagarna också. KUL! Nu bär det i alla fall av till skolan. Grupparbete i socialpsykologi väntar.. yippie.. ehh NOT!!!!!

Bröllop is on the way!

Snart bröllops dags för brorsan och jag är  äntligen klar med allt fix, tyvärr inget löshår men jag får nöja mig med det jag har. Lite osäker på klänningen men den får duga!
Ska snart tona håret så det blir glansigt och det är det sista! =) Vilka bestyr, tur att man inte är bruden.. där snackar vi fix. ett års projekt!

Ett hett tips, ett nytt sortiment har kommit till Ikea, Svabba, vårt nya städ sortiment. Hur grymt som helst. Snyggaste damsugarna! Och ballaste soppborstar. Har bökat med varulägget hela dagen och jag är sjukt stolt över hur bra det blev=) så har ni vägarna  förbi, spana in!







Slutsålt


Hur kan det redan vara slutsålt till "three solos and a duett" med Mikhail Baryshnikov?? På 1 dag?!?
Jag hade så grymt gärna vilja se honom. Och biljetterna var inte alls dyra, beroende på plats men billigaste låg runt 90 spänn.. Man blir bara för ledsen ibland:( 

För er som inte har koll på snubben kan ni kolla på klippet.. En av de främsta balletdansörerna i världen, en sån teknik. Helt otroligt!
Dessutom har han varit med i Sex and the city som Carries pojkvän. 
  
   

Och så var det Onsdag kväll.. igen..

Den inte så efterlängtade onsdagskvällen är här. Inte för att det är nått fel med onsdagskväll, nej, nej?! Men numera är onsdagkvällen inte längre förknippad med hemmamys och plugg, utan vindrickande på stuk. Och inte för att det är nått fel med vindrickande på stuk, nej, nej! Utan helt enkelt för att pengarna är brända. Och de pengar som mot förmodan inte är brända i slutet av månaden kallas numera för "The-lowest-surviving-limit-coins". Men tack och adjö pengar! Studentlivet är alltid lika glamoröst ;)




Dagens låtval: El Perro Del Mar - People
(Chilligt skön låt)

P.s. vädret vände under dagen. Hallelulja!

Fy helvete

Härregud, hur trött får man bli egentligen? Känns inte direkt motiverande att gå ut i - 3 C heller. Gårdagens lilla snöväder gjorde inte direkt saken bättre. Vädret som äntligen var påväg att vända.. Hoppas som fan att det blir sol under dagen i alla fall..

NU: KAFFE!!


fattiglapp!

1½ vecka kvar till löning hur ska jag klara detta?? jag har 400 spänn kvar, gaaah. Tydligen var det lite för bra helg i baren!
Jag som hade tänkt att köpa löshår men nej nej, det får nog skippas. Jag får gå dit med kort hår, fattig som man är! Typiskt!

Pirorietering blir solning, eftersom jag varit inne i ett varuhus hela helgen då andra solat sig snygga måste man fixa det efteråt på bästa sätt. Men det kommer svida..


Inte bara vår hemma i Sthlm..

Nu har våren kommit till Luleå också. Framgår kanske inte så tydligt på bilderna, men vi har haft 15 plus och massa sol idag. Man blir verkligen på topphumör. Har gymmat, städat och gått långprommis med jessica idag. Det är en revolution med tanke på hur tjock jag varit hela helgen.


Det var i alla fall torrt på stora vägarna..


Luleås smältperiod..


Saaaarrraaa kom tillbaaaaaakaaaaa!! We miss you!

Dagens låtval: Mando Diao - Mean Street

bakis

har virrat runt i centrum med malin, båda lika skelögda.. Ätit 2 feta pizzor.. och det snurrar fortfarande.. Det var en bra kväll!=)
VIP bord, salsa, vitryssar, hemlig identitet.. ahh det va nice.. Danne är still king of dancefloor, och inte bara det.. halva kebaben... KUNG!


I denna förvirring hittade jag det konkreta vårtecknet! TUSSILAGO! Me so glad!



Nu blir det massa cola och godis och Gossip girl! Yeeaah!


Nu får det vara nog!

Ännu en ledig dag utan något att göra. Jag börjar bli jäkligt uttråkad av detta..

Dagens händelse: En viss miss J har tappat tanden (haha)..

Dagens låtval: Mando Diao - Crystal

feeeest!

papiljotterna är i och jag är redo. Malin är påväg och ikväll blir det feeeeest!  Nu kör vi!


PARRRTYYY!!

Spindelvakt

Veckans cred
går ut till jessica! Hon har tagit på sig ansvaret att sitta spindelvakt. Och det är inte åt vilken spindel som helst. Nej, nej... utan åt en stor lurvig och klättrande sak. Jag har varit moraliskt stöd i två dagar nu och kan konstatera att det är det värsta jag varit med om i hela mitt liv. Idag var det dags att vattna stenarna som den sitter på (annars hade det blivit stekhett i buren) men då får spindeljäveln för sig att klättra upp på glaset och mot utgången.. Långsam my ass heller. Erik kommer få höra ett och annat när han kommer tillbaks..



Veckans Cred!






Snusk!

Slööö

Idag har jag gjort absolut ingenting! Hur skönt som helst! Dom tre senaste dagarnas festande har tagit hårt.
Nu är det laddat med chips och film-mys! Mmmmmmmums!

090411

Nu vill jag hem! Och ut i solen... Hur underbart som helst.. hem hem hem.. Bara 1½ timme kvar! Lovley!

Påsk!

En strålande högtid.. återuppståndelse, massa godis och glada kärringar!
jaa, jag är så nöjd!

GLAD PÅSK TILL ER ALLA!

Det kommer bli en hård kväll, huujedamej! slutar 20.00 efter det blir det röj, röj, röj och mer röj! Ledig imorgon, vilket inte händer så ofta så nu jääklar, no limits!.. iofs var det inte det sist heller:P..Jag funderar ändå skarpt på att klä ut mig till påskhare!




By the way.. såg snyggt span idag! Väldigt söt.. kanske ska kapa?

Splittrad

Jag vet inte vad jag vill, vad jag ska göra eller hur det ska gå till..
Jag vet inte vad jag vill jobba med eller inrikta mig till. Jag fattar inte hur jag ska hinna med allt som jag tänkt. Jag fattar heller inte hur jag ska klara dom här jävla kurserna och om jag inte gör det är jag screwed i och med att jag måste få csn beviljat innan sydkorea resan.    FUUUUUCCCCKKKKK!!!

such a nice day!

En så otroligt trevlig dag har spenderats i stan med mina kära böna Malin. VI åkte in för att leta klänning till brölloppet, vilket vi hittade! Sedan glassade vi mest runt i det fina vädret och njöt av solen.


Kolla Malin, en gul taxi!



Glassigt!



Mätt tjej!



Me love spring!



Damen på täppan.



Vi fick ragg!



Armhävningar, vad gör man inte för sina behov!



See the world from my eyes!



Malin på spaning efter ny trend...



Nöjda tjejer, kan det bli ett bättre avslut på en fantastisk dag?




visit @ plantagen

Mamma och jag tog en snabb visit till plantagen idag för att kolla på nya balkong möbler och köpa lite fina blommor=)





flowers=)




solning!

Årets första solning på balkongen och det var riktigt nice.. varmt som tusan!

Iväg mot morfar och sedan stan=) Chao chao

fabouls

the weather is fantastic, jag är pigg och inget kan stoppa mig=) haha
dock har jag ont i hela höger axeln efter all passning i helgen och smörjer in mig konstant med tiger balsam ( bästa uppfinning nånsin).

Idag tror jag det blir in mot stan för lite klänning shopping, ska leta klänning. Glassa i solen.. kanske ta en nice fika på uteservering.. bara njuta! Nån som vill hänga på give me a call=)


Domedagen fortsätter...

Här är lite short från gårdagen:

          

Nästa förfest är igång. Stay tuned...

Bra kväll!

Det var en riktigt bra kväll igår=) konstigt nog har jag lyckats fånga biler på kameran med halva ansikten.. hmmm!

Nu blir det att göra sig iordning och ut igen=)


Domedagen är här!

Gårdagen fylla slår ALLT. Ja ni hörde rätt. Det fanns inget som vi inte drack. Och bilderna är inte nådiga. Det finns inget eller inga som vi inte fotat. Stay tuned for more info. Vissa dissades och andra söktes upp. Kvällens kung förblir i alla fall Kenneth the man! We love you dude!

Smiski

no,no

Jakten på en ny klänning till brölloppen har börjat, den jag hade beställt hade tydligen felsaldo och finns inte:( riktigt surt för jag hade varit gorgeous i den! Nu börjar paniken komma mer och mer! Så hittar ni nån schysst klänning kontakta mig omgående!

Paniiiik!

Dagens kändis spotting!

Dagens kändis att IKEA Barkarby!


LillBabs!

Home sweet jakan!

Aldrig trodde jag det skulle vara så skönt att komma hem till betongen!

  

Its the place to be!

Pg-Mp kväll imorgon för er som inte har nått bättre för er. Lördag är ännu obestämt. Jag och the hoe är öppna för förslag.

Puss

Miss smart!

Hur bright kan man bli.. här går jag runt på jobbet i min egen värld och efter sådär 15 min upptäcker jag att jag är helt ensam i hela varuhuset. Ser inte en människa.. jag tänker ahh de är säkert på fika.. efter ytterligare 10 min så inser jag att jag måste ha missat nått, just det Husmöte! vilket det suttit stora lappar om överallt! Och jag totallt har missat.. Något pinsamt!

Idag är det stora dagen D, Emma kommer hem! =) Yeeaah! kanske inte hinner träffa henne i kväll men imorrn då jäävlar smäller det! Fullt ös medvetslös hela helgen.. Ingen går säker!

Puss och kram och hopp i sandlådan;)


Broken!

Jobbkvällen gick fin fint, tills jag mitt pucko pajjar mina älskade brillor.. Jag började nästan grina.. I love them! Hur ska jag kunna hitta nya älskligar, visst de hade blivit lite uttönjda men jag ville ju inte att de skulle pajja helt..
Fick trots allt en mysig bil-dejt med Elina! Så kvällen var ju helt förlorad=)






vår?

jag känner det nu! våren är här, det kan inte bli nån mer snö. nej nej.. Vädret är strålande och jag är så på topp! Never been better!

till och med brillorna åkte på idag!







kände mig jävligt het i mina nya brallor idag, pang brud:P


Nu blir det något sen lunch och promenad till jobbet=)

RSS 2.0