Chinos!

Trög som jag är har jag inte riktigt fattat det där modet med chinos, förän nu! Så jag provade ett par idag och de va helt okej! I look great!
Så imorrn blir jag helt klart grymmast! Gillade tröjan också:p men den va lite väl lång...


Föresten lydde jag min magic 8 ball idag ändå:P hahaha

090331

Bra fakta ems, men helt ärligt jag kommer bli hängd! inte ens använda gester.. då är jag dödsdömd.. hur ska det här gå? Jag kommer nog aldrig lyckas bli populär bland asiaterna....:P


jag har funderat på en sak kan jag eller kan jag inte lita på min magic 8 ball?? nu har jag frågat samma sak 2dagar i rad och får samma svar.... Ska nog lyda min magic 8 ball idag? Eller?

Idag blir det förläsning i ekonomi.. ha en fin dag!

Seg dag

Den här dagen har jag ägnat åt Korea-stuff. Fasen vad mycket det är som skall fixas. Visum, försäkringar, vaccinationer, intyg, tillgodoräknande, betygskopior och jag vet inte vad. Tror ändå jag börjar få lite koll på läget. Lutar nog åt att läsa masterskurser där borta. Lite nervöst med tanke på att jag bara läst två år här hemma. Men tyligen ska det funka ändå?

Här är lite do's and dont's in korea:

- Lägg aldrig kinapinnarna i maten när du ätit klart. Dom måste alltid ligga vid sidan av tallriken. annars är det ohövligt!

- Fyll aldrig på ditt eget glas när det är tomt. Bordsgrannen skall alltid fylla på det. Och om din egen bordsgranne druckit upp måste du fylla på hans/hennes glas. Med BÅDA händerna (viktigt)!

- När man skålar glasen skall man aldrig hålla glaset högre än den äldsta vid bordet. det är respektlöst!

- Man skall inte använda handgester när man konverserar.

- Börja aldrig äta din mat innan den äldsta personen vid bordet börjar äta.

- Aldrig äta med händerna!

- Ingen fysisk kontakt what so ever! Inte ens en klapp på axeln. Det är inte okej!

- Inte prata i mobil/lyssna på musik på buss/tåg (det stör).

- ALDRIG snyta sig öppet! Det är jättefult.

- Aldrig neka någons gästvänlighet. blir man bjuden på nått/till något event måste man accaptera.

Oh my god... jag kommer ju dö. Förhoppningsvis får man kläm på lite saker efter några veckor.





Dagebs låtval: The Shins - Girl On The Wing


Fan också..

Jag är så jävla gammal. Det är inte klokt... Från och med nu tänker jag sluta fylla år!


Födelsedags barn!

Grattis Ems pems som fyller år idag!! En dubbel 2a!! Yeaah!


snefylla

fyyfan vilken snefylla det var igår och herreguuuud vad man skämt ut sig för vissa.. förhoppningsvis har dessa lite åtanke att jag inte är lika hysterisk i vanliga fall! Sorry Kenneth inte meningen att bete mig som ett pucko jag var nog väldigt känslosam och Tasnuba du är guuld! hahaha jag hysteriskt grinande kan inet alltid vara lätt!

Höjdpunkten var ändå när jag möter en lite för full fakke på vägen hem och han köper kebab som han sedan kastar i marken cola som han också kastar, ramlar över staket och jag vet inte vad. men rätt roande var det! Nu får jag ialf stå mitt kast och mår inte helt okej på jobbet, hyffsat men inet okej! Ikväll blir det läger med tjejerna så ingen sömn här inte!

ha det fint! 

Bittraste tjejen i världen

Det är fredag och planerna inför helgen är många. Men jag är inte pepp?! Jag fattar inte vad som har hänt. Ikväll blir det aftherwork buffé med tjejerna, som ioförsej kommer bli rätt mysigt. Imorgon är det tentaröjj som jag inte aaaalls är sugen på, och söndag är min födelsedag. Men om någon kunde skjuta mig nu så hade jag varit tacksam..


@work!

Shit vilken promenad, aldrig gått så fort.. och vad det blåste, herreguud trodde jag skulle åka över atlanten..
Men nu är jag ialf här och ska strax byta om.. en fredag på ikea=) alltid nått.. ikväll får vi se vad som händer men vinaren står på kylning hemma och jag är så laddad!!

Imorgon blir det övernattning med tjejerna=) Yeeah

sushi!

Ikväll blev det sushi middag med Kenneth och hans kompis Peter som fick smaka på sushi för första gången=) And he liked it.. vem gör inte? det är ju det bästa som finns.. :D


 
Innan det bjöds det på dans, vi körde igenom alla koreografier vi gjort,, wiiieee mycket att minnas.. än sitter hjärncellerna och kordinationen nära varandra.. Tack för det! Dock har jag blivit så stel, inte alls lika mjuk när jag stretchar i framförallt split, men tillsammans med dansläraren kom vi fram till att det måste vara för att jag bygger muskler=9 weeyy, someting is working:P men jag fick en rejäl läxa, måste stretcha typ varje daag,, Damn!

Nu blir det sleepy time.. somliga vaknar ju kl. 5 eftersom en viss paranoid mamma lever rövare på morgonen, men sista dagen för henne imorgon. Tack och lov!

Onsdagens höjdpunkter

Onsdagen började med en trevlig lunch med Sanne och Mimoza på uni:k. Riktigt mysigt. Efter det blev 6 timmars stipendieletande i bibblo, där jag endast lyckdes hitta omrking 4 stipendier som jag kan söka. Det är fan en jungel out there.
Efter det var det dags för hockey hemma hos Richard. Jag kommer nog aldrig helt och hållet få min hörsen tillbaka, men det var trevligt sålänge det varade. Jag och Mimoza rymmde mot allstar baren. Där träffande vi diverse skönt folk.
Sammanfattningsvis var det en sweet onsdag som får betyget 8 av 10.
The best of the onsdag:

  

  

Nu ska jag åka in till stan med tjejerna som skrivit tenta (i idéehistoria, HAHAHA, sukkas) där väntar maxmat och shopping inför tentaröjjet. Yippie. Monki har även öppnat i smedjan. Snacka om tufft! See you later aligatoris. Smisk.

Dagens låtval: The Beach Boys - California Girls

extreme


Fyy fan en sån här vill man inte vakna upp med dagen efter krogen. Asså han måste ju spricka snart! kolla tuttarna ser ut som ett par vatten ballonger.. snusk!



Crap!


Restskatt my fucking ass! Vad tror dem? att jag älskar att betala skatt eller? No fuckning hell! nej tacka vet jag svart jobb! Ge mig ett nu! Jag är största kandidaten! 
Inte fan gick tentan bra heller.. inte för att jag trodde nått annat men ändå!
ska nog iväg och avreagrea mig på gymmet:P

Onsdag

Idag var det tänkt att jag skulle vara effektiv. Tvätta, städa, träna, luncha med tjejerna och dricka vin på stuk ikväll. Men nyvaken som jag är börjar jag inse att jag bara kan bocka av 3 av sakerna på min lista. Lägenheten förblir ostädad och kläderna förblir otvättade ännu en dag.. But hey, thats just the way it goes! Jag slipper i alla fall visa runt en förvirrad mamma på huddine sjukhus ;)

Dagens sexställning är:




Tvistad-sked! Enjoy people!!


Visste ni förresten att majoriteten av killarna visst anser att man kan starta ett förhållande efter ett one-night. My god, och här har vi gått och trott nått helt annat..... något att tänka på ;)
(cosmo tipsar)

Dagens låtval: Nirvana - All Apologies

äventyr?

Imorgon blir det äventyr minsann, inte för min del men mammas.. Hon ska nämligen åka till flemmingsberg, hon ska på kurs på huddige sjukhus. Detta har förberetts i över 1 vecka i minsta detalj.. Fast nu har det tillslut blivitt så att jag ska åka med henne, inte enbart för att jag är snäll utan för att jag har tenta, så jätte stort äventyr blir det nog inte.?! Jag kommer väll få följa henne ända till föreläsningssalen:P

för övrigt har jag haft världens huvudvärk, bra träning med tjejerna, bra dans, schysst hårdag.. Och där var det nog slut på det roliga:P och därmed läggdags..  ching ching!

090324

Vilken intensiv kväll det blev igår, jag som hade tänkt att det lugnt och sova redan kl 21. först promenad med malin som blev fram och tillbaka till hennes jobb/ halva mitt. Sedan möta upp kenneth som fått en smäll, som stukat hans käke och tydligen har hinnan på trumhinnan blivit förstörd. Först satt vi på jakans akut tills de skickade vidare honom till KS, då blev det käk på donken och sen hem.
Kom i säng i skaplig tid ändå men huvet är like fucked up idag som igår:P Jag har ialf varit produktiv nu på morgonen, fixat fristående musiken till träningen ikväll. Gjort planering till lägret och ringt massa samtal.

Em " nej jag är inte bitter" hahahahhahahaha You go girl!

Asså ibland kan man få ångest för mindre.. men asså what the fuck was I thinking?? hahaha större läppar har jag inte sätt! Inte lika slemmiga heller.. Och du.. schitzo varning! Nej, tack för att det finns en framtid!  

Nu bibblan...


Singel and fabulous

Sen när började alla killar bli så in i h*lvete korkade?.. bara en tanke som slog mig nyss. Det går ju inte ens att föra ett vettigt samtal med hälften av dom (redan här kan vi sortera bort 50%). Och även om man hittar någon som man faktiskt kan komma överens med och ha roligt med så ville hälften utav de 50% resterande procenten ändå bara ligga (vi är nu nere i 25% av den manliga befolkningen). Ytterligare bortsorteringar blir de: ohygieniska, fula, mesiga, impotenta och flintskalliga (som by the way börjar synas mer och mer på killar i typ 25 års åldern.. vad hände med regaine-mot ärftligt håravfall guys?). Slutsatsen vi kan dra här är att det finns en ca 5% chans att hitta en rolig, smart, och hyfsat snygg kille. Men då återstår ändå problemet att han ska vara singel också. See what I'm saying here people?! Nej jag är inte bitter.. Jag är bara jävligt realistisk..

Nu ska jag köra maraton av "how i met your mother". LEGEN (waaaaiiiiit for it) DARY!!
Whaaaaduuup!?!?!?



Dagens låtval: Jackson Browne - For A Dancer

eyy huuh?

Bra Jobbat empo, du har flitigt uppdaterat vilket vi alla är ytterst tacksamma över då jag virvlar runt och vet varken ut eller in.. som ni trogna läsare har uppfattat är jag mitt inne i min egen berusning av jag vette fan? hahah börjar få igen sömnen nu men mjaee en bra bit saknas.

ska snart iväg på lunch sen plugg resten av eftermiddagen.. Tentan på onsdag ser inte så ljus ut,,inte gör våren det heller.. fucking crap snö igen!

Snälla, snälla.. kan det bara inte bli fredag igen? Jag är sugen på en till urflippad kväll! hahahah ME like flipp!



FLIPP KVÄLL!

haha, det var en riktigt sjuk kväll...Och gammla ex träffade man också.. jag tror det här är väntan på de urflippade tequila shootsen, lugnet före stormen!

It's time!!

Tentadags...















AAAAAAAAAAHHHHHHHHHHH!!

min gud!

Imorgon spelar en något äldre bob dylan i Stockholm. Om nån har lust att ge mig en gratis biljett och flygresa skulle jag bli grymt tacksam. Är så sjukt avundsjuk på alla som ska dit...






1 Day to go.. AAAHHH!!

Imorgon 09.00 är det tenta i arbetspsykologi som gäller. Skjut mig långsamt tack, för det här kommer inte bli roligt.






Här har vi dne lyckliga vinnaren av gårdagens rebus (den enda gissande, bör även nämnas):
Congrats Malutten my hoe.




Back to the plugg yao.

P.s. Joe, jag är inte nådigt besviken på ditt bloggande denna vecka. Skärpning broschan!

Dagens låtval: Pulp - You Don't Know

Saturday night with a fever..

Det värsta som kan hända nu två dagar innan tenta är att bli sjuk! Och det ser inte ljust ut för mig. Vitlök och c-vitamin, here I come!

       





Dagens rebus: Vem/vad är det som låter "nöff-nöff", går till jobbet direkt efter krogen (IGEN), agerer man för en kväll och playar halva jakan?

..Om ni fortfarande inte vet... här kommer sista ledtråden:

- Personen har aldrig tidigare levt upp till sitt namn så bra som nu: " * * * -the-hoe"

Alla är välkomna att gissa... vinnaren nomineras inom kort (fint pris!)



Smiski

Dagens låtval: Darin - Runaway
(Till sanne)

Kommer inom kort..


Asien-tour 09-10

Josse och jag har börjat få lite struktur på vår asien resa. Efter min termin i sydkorea börjar vi med att åka till Peking för att sedan dra vidare mot Shanghai och Hongkong. Därefter åker vi in i Vietnam och besöker Hanoi.
Hela resan är tänkt att avslutas med lite schtek i thailand.

Detaljerna är inte riktigt uträknade än. Det kan eventueltl bli lite de-tourer under resans gång.


Gaaah, Torsdag redan?

Vart tog veckan vägen? Nu är dte panik-stress-tentaplugg som gäller de sista dagarna innan tentan.

Nöjd

jag är så nöjd!

Klarade tentan i Humanfysik I, trots att jag inte hade nån formelsamling, det är bra jobbat! Woohoo! Äntligen! NU blir det att ladda om och plugga till Humanfysik II.

Det är stråålande väder och kan man bli gladare .. eh nej! Finns bara en sak som fattas:P Att all sand ska soppas bort! Och kanske en liten tussilago!

Chao chao

Uäähh..

Time to digg in people..


måndag

Hela dagen idag har varit skit..
sura kunder, less, förvirrad vet ingenting..

Men snart kommer Kenneth hit och jag blir väll förhoppningsvis på bättre humör! Jag har tydligen blivit hans nya stretch coach.. grabben är stelare än stål och han vet ingen som kan fajtas bättre med utmaningen än jag! hhaha Så nu jäklar.. mitt nya mission!! Kenneth ska bli så mjuk och vig som aldrig nånsin tidigare!


fick även höra att fredag 3 april kommer bli nått extra. Nått extra på pg! hahaha

Streeeeeeeeeeessssss

Har inte riktigt tid att blogga den här veckan. Tenta-p, sjukt mycket tvätt som bör tvättas och en stökig lägenhet som jag gissar att ingen kommer komma och städa åt mig.. Muääh!

Hembiljetten är i alla fall bokad. Torsdag den 2a till söndag den 5e april är det sthlm som gäller. Och jag kommer inte ensam den här gången. Sara, diana och mimoza joinar. Snacka om vild helg.



Dagens låtval: Guided By Voices - June Salutes You

Mjaoo



Puttinutt..

Hööö höö

Nu ska jag iväg mot docent och the drink kväll..

Jag är grymt nyfiken på att höra om hur josses fredagkväll var. Det finns säkra källor som påstår att bruden gick direkt till jobbet kl 08.00 efter krogen..

Please update..


Smiski

En fredagkväll på stuk..

Riktigt mysig fredagkväll måste jag erkänna. Lite musik quiz och vindrickande med mimoza på stuk. Schysst läge faktiskt.

Ikväll är det premiär för VBs efterlängtade cocktailkväll. Det kommer bli allt annat än fiasko. Så om ni har några goda drinktips är det välkommet..



Dagens låtval: Guided By Voices - How's My Drinking?

The breakup faces..

Fas 1: depression
fas 2: förnekelse
fas 3: sysselsätt dig med annat
fas 4: agressionsutlopp
fas 5: alkohol löser allt (here's me!)
fas 6: shoppa bort problemen
fas 7: rebounder?
fas 8: dags att gå vidare
fas 9: ...forget, or be forgotten...
fas 10: visa dig med en skit snygg hunk


Allt som behövs för att komma över en kille.. works every time..

Klänning

Leter överallt efter en snygg klänning till brölloppet... kul men jobbigt.. man vill ju vara snygg lixom.. och alla de snyggaste är vita eller svarta.. blir gaalen... Så jag är nöjd om jag bara hittar nån i en annan färg sen får de tycka vad fan de vill!

alternativ

  
Den i mitten är min favorit hitills, den är dock väldigt bar i ryggen..men vaddå uringningen i fram kompenserar ju.. man kan ju inte var ahur präktig som helst! Hallå!

Fredag is here

Ikväll är det musik-quiz på stuk. Bättre det än att bara sitta hemma.. Kan till och med bli lite skoj, who knows?!

Dagens låtval:
Silvetbullit - Stars
El Perro Del Mar - Party
Robert Pollard - I'll Replace You With Machines

Fucked up..

Har försökt somna ända sedan jag kom från från gymmet omkring 18.00. Tycker inte det borde vara nått problem med tanke på att jag inte sov nått i natt, tränat ihjäl mig, stressat och grubblat alldeles för mycket. Är helt körd i huvvet. Men still no sleep.  Jag vet inte vad jag ska göra..


Bibblo.. the place to be.

Sitter i bibblo och fördriver tiden. Segt..

Redovisningen gick bra. Ring och underhåll mig tack!

Kul...verkligen

Har sovit 2 timmar, ska till skolan nu och ha viktig projektredovisning och det har precis tagit slut med killen. I look like shit, jag har ingen frikost hemma och jag är bitter som fan.... kuuuuul... jättekul.

materialistisk

Ni får kalla mig hur materialistisk ni vill men nu börjar det bli olidligt!! JAg vill ha min mobiil! Eller mitt simkort! det kom inte idag heller.. Gaaahhhh! Nu har det fan gått 4 dagar som de sa..! Jag vill inet leva såhär isolerat! JAg vill ha mitt liv tillbaka!! Gaaaahh!

Trasig

jag är totalt trasig.. Inte bara vettet försvann i helgen utan också kroppen.. varit hur sliten som helst, yr, huvudvärk ont överallt.. men vafan sån har jag inte tid med! Men det är inte mest synd om mig, kom nyss hem från dansen och precis i sista koreografin så gjorde Hanna nån konstig skurv så knät hoppade ur led och antagligen är korsbanden paj, fyy fan! 

Hade tidigare urnsättning idag för Göran ( morfars bror).. rätt konstigt måste jag säga att en person som levt ett helt liv ligger i en liten urna som man sedan stoppar ner i ett hål.. 

Var nära att vara med om värsta olyckan idag också.. mellan gympan och dansen hade jag bilen och skulle stanna vid rödlyse.. Fick tillslut stopp på bilen så jag inte åkte in i den framför men satan vad isgata det var.. vart är alla plogar??!?  Kan säga att jag aldrig varit så rädd och vill inte köra bil förän all lsnö är borta igen.. har sätt hur mycket folk med sladd som helst idag!..

Nej nu ska jag sluta trötta ut er med mina satans långa inlägg och äta min kvällsmat=)

Klar så det bara smäller om det..

Nu var det färdigpluggat för idag. Skönt som tusan ska jag tala om. Imorgon börjar helvetet om igen, men jag lyder Bob Dylans grymma citat: "Let me forget absolut today untill tomorrow".

Jag och brudarna tog ett litet plugg-break och åkte in till stan tidigare. Hittade massa fina saker såklart, som alltid när man inte har några pengar. Jag inhandlade i alla fall en kjol. Och en annan kjol kom hem på posten för några dagar sen (nelly is the shit på snabba leveranstider alltså). Sheck it out:

                     




Synd att det är minus 10 just nu och maaaaaaassa snö. Men what the fuck, det måste ju bli vår nån gång..

P.s. glöm inte bort att Joe the Hoe fortfarande har bortsupen mobil. Way to go bruden! Uppdatera oss när du skaffat ny tack. Det finns skvaller.

Dagens låtval: Vashti Bunyan - Winter Is Blue

Tisdagmorgon..

Snacka om att jag ställt om dygnet. Jag tycker till och med det är segt att gå upp kl 9 nu. Skärpning..
Denna vecka kommer bestå av tentaplugg till 110%. Wish me luck!

Dagens låtval: The Smashing Pumpkins - Tonight, Tonight


Skevare än nånsin skevt!

skeva kvällar börjar tydligen bli till en vana.. Gårdagens kväll var tung.. tog emot att dricka men till slut slog det slint.. Bowlingen var nice... men jag förlorade, inte spelat så dåligt på jag vet inet huur länge..Hela kroppen är skev! Det slutade med ytterligare en kväll på MP.. Där min kära mobil blev återfunnen, synd bara att jag spärrat kortet så jag inte kan nå nån ialf..
Jag lyckades även vandalisera en toa dörr.. eller den va skev innan! Men att hela skulle falla samman i mitt panikslagna puttande instängd på toaletten förväntade jag mig inte! Har en känsla av att Mp får vänta ett tag innan jag intar stället igen:P

Nu blir det att ladda om fören träning med tjejerna.. 1 vecka kvar till final!=) 

Spontan kväll!

Medan Joe the hoe körde en skev fylla där hemma körde vi en sjukt spontan kväll här uppe i norr. Eftersom ingen av oss tjejer tog tag och styrde upp en tjej-mys-kväll lutade det ända alternativet åt en lugn plugg-kväll. Men nej nej. I sista minut kom vi på alternativet att gå ut och festa i stan. Fort som fan gjorde vi oss i ordning och drog hem till mr Sweder där "förfesten" väntade. Kvällen avslutade på cleo och sen vidare till stuk.. Sjukt rolig, men skum, kväll.

Hård kväll!

Kvällen igår var riktigt hård..  Var ute med Grabbsen, först hos Kim sedan fakke, pg och sist MP.. Lyckades under den tiden förstöra skorna, pajja fakkes lampa, slå Kennteh ( jag är så ledsen ber verkligen om ursäkt), kissa på killarnas sunkiga toa, spilla curry på hela vita tunikan och supa bort mobilen?!?  Så jag är helt okontaktbar de närmaste 3-4 dagarna! Känns surt!

Men jag hade så sjukt kul ändå!!

Bara sovit 3 timmar och bakfull som ett as men ska nu laga middag sen göra iordning mig för en ny kväll! Det verkar som att det blir bowling ikväll=) Jag är laddad!

Awsome

Har äntligen fått lite bilder från Linnda sen i Lördags, vet inte om det var alla bilder men kanske lika bra det? hehe men här har ni lite godbitar iallafall..



Klarhet!

okej.. Nu ska vi få klarhet i det här!!
Min katt är inte FET han är bara glad i mat! Och dessutom otroligt mysvänligt.. Så sluta tryck ner min gulleplutt! Lite kroppshydda har ingen dött av! 

Aloe Vera


Helt klart bästa!

Här har jag haft hudbersvär i jag vet inte hur många veckor, min hy har varit så torr. Inte en ända fuktighetskräm har hjälpt.. så jag tog lite aloe vera innan jag skulle sova igår och vips imorse.. Betydligt bättre hy! Dock torkar aloe vera ut huden lite men nått magiskt är det.. och den hjälper mot allt!

förstår inte

Jag förstår lixom inte grejjen med att göra om nått som redan är bra.. Som skönhetsoperationer.. Tanken slog mig nyss när jag zappade förbi opera på tvn och ser att Nicole Kidman är där.. Har inte hon alltid varit vacker på ett naturligt ljuvt sätt. Nu vet jag inte riktigt vad hon gjort? men hennes läppar ser helt sönder opererade ut och det ser ut att det gör ont i hela henne när hon pratar.

Yebisu Garden Hall
          Före                                             Efter

Min kille gillar glass!


090304

God Morgon! Uppe med tuppen men idag blir det en massa jobb.. 8- 18. Känns som otroligt lång dag!

Igår var det äntligen dans igen efter sportlovet och åhhh det var så skönt.. fortfarande stel i axlarna och måste slappna av. Koreografin är så sjukt grym men snabb som attan.. Svår men kul! Det är till låten greenlight med John Ledgend.
För er som såg melodifestivalen i helgen så var min danslärare med i starpilots! Så kul att se honom dyka upp där!'

Nu bär det av mot jobbet!
Ha en fin dag!


Sydkorea hösten 2009

Idag fick jag mitt antagningsbesked för utlandsstudier till hösten. Sydkorea here i come! Kommer bli en sjukt rolig termin som förhoppningsvis avslutas med lite backpacking i Kina och Japan. Wöööhöö!!! Awesome!! =)


Universitetet ligger i staden Suwon (strax under huvudstaden Seoul)



Lite övriga bilder från Sydkorea:















Wiihiiii! :)

ekonomistyrning #¤%/()=)(/&%¤#"

Gaaaah.. Hjäälp! jag orkar inte! Suttit hela dagen med förbannade ekonomistyrningen.. tiden är för knapp, finns inte en chans att jag klarar tentan på måndag! Inte nog med att jag har en massa föreläsningar och inlämningar i Humanfysiken också! Skjut mig tack!

Hård helg..

Medan Joe the Hoe har festat hår i den kära huvudstaden, har vi här uppe i norr slagit hårt på maskeradtema. Nämligen schoolgirl. Rikigt fränt. Gick framförallt hem hos utbytesstudenterna som drog tag i ens hår när man gick förbi. Jävla muppets.

Här är lite smått o gott från helgen som bestod av: kareoke, trubadurspelning, schoolgirltema och fylla.

  



  

  






Dagens låtval: The Rolling Stones - Miss You

Bakis söndag!

Det blev ett hejdundrande till tenta röjj igår.. först mysig taco middag hos mig, melodifestivalen, en snabb visit på villan, vidare till söder och Göta Källare.. Grymt mycket dans.. Vissa fick ragg, andra fick  fler ragg och själv dansade man som en gud! Hade en riktigt rolig kväll! Så kul att det var så många som möttes upp! Det var Moi, Kenneth, Vrickan, Malin, Linus, Linnda & Nabil! Bra gäng.. fast alla verkade leva sitt lilla egna liv där inne!

Dagen idag har varit riktigt hård och en bakfylla som jag antagligen förtjänar sitter i!. För att få mig på bättre humör har jag lite skönhets kväll. Färgar håret och ansiktsmask, på tiden må jag säga.. Och visst är jag ursnygg!


Läskig brud!

RSS 2.0