Mini UT

Det blev en 8:e placering för tjejerna. Mycket bra, vi tog oss till final den 15:e mars. Väldigt fina poäng på både matta och hopp dock drog fristående ner oss lite men det hade vi räknat med eftersom det var första gången dem tävlade på det samt att det tränat 8 träningar på det. Så 6.95 är ingen dålig poäng då!

Jag är helt slut efter den här dagen så nu blir det en snabb tupplur och sedan bär det av mot bowlinghallen!

Kval i mini-UT

Imorgon är det dags, kval i mini UT. Jag hoppas verkligen att vi går vidare till final, skulle vara så grymt roligt! Men det är otroligt duktiga lag som ska vara med och detta är en riktig utmaning för tjejerna. 

Har lite pyssel ikväll, fixa tävlingsmusiken och presenterna=)
Det blir lite möss.. urgulliga!! Vill själv ha! 


Massa möss i påsen!


Färdiga med snöre och allt!

 
Är dem inte hur gulliga som helst??

Jessica

Fick nyss höra en mycket glad nyhet..

JESSICA KOMMER HEM IHELGEN! WOHOO!


Let's Dance

Snart börjar let's dance och jag har laddat med massa chips, läsk och allt vad det heter!
MIn favorit är helt klart Carl- Jan så klockren!  Så rösta på honom ikväll!




Dreamgirls

Tog det lite lugnt ikväll så det fick bli en film kväll...

Filmen som stod på listan var Dreamgirls, den var inte riktigt som jag förväntade mig men ändå mycket bra. Nu är jag helt bessat av Diana Ross and the supremes. Kan inte sluta youtuba:P haha




Lite käk blev det också, en ruskigt god kebabpizza, dock en från frysdisken på coop men den gick ner som inget annat ändå.




Efterätten bestod av en Josefin Alá special. MIn efterlängtade apelsin, banan och med lite kanel, smaskens!





baksidan av danslivet

Ni flesta tycker nog att dans är lite glamoröst och underhållande men jag ska tala om för er att så är det inte alltid. Det är svett slit och framförallt friktion!

Har fått så mycket friktion idag att jag inte kan stå på fötterna, gör förbannat ont.. Dessutom har huden slitits av.. Så ni ska veta att man sliter och lider..

ingen mysig syn va? Nä ussch! Hoppas bara att det läker till tisdag..

Katastrof

En viss person är ute och köper tidningen och jucie och en annan viss person är påväg mot okänd destinantion där en apelsin infinnes. Om dessa två möter varandra blir det katastrofalt, ge mig bananer!
Men om dem inte träffas så blir destinantionen att apelsinen slukas innan svetten rinner. Inget svettigt engagmang är välkommet. NÄ!
Jag i knipa sitter.

Dance clothes

Var en vända på stan och shoppade lite nytt att ha på mig på dansen.. Hittade äntligen ett par shyssta shorts... rätt tufft linne också...



När jag ändå var i farten blev det en t-shirt också.. inet så speciell men REA, inte så jag grinar om jag inet använder den.. kan ju alltid dansa i den med!!




 

morgonspinning

Måste säga att jag är rätt stolt över mig själv, var upp 06.30 för att gå på ett spinningpass kl 07.00. Känns grymt.. dock råkade jag somna strax efter jag kom hem.. men nu ä rdet nya tag! ska röra mig mot skolan, i eftermiddag är det seminarie redovisning.

Dansen igår var by the way svin jobbig, men rolig! Allt har inte försvunnit under julen, bara lite:P

dans



Ska snart iväg till dansen=) bara äta, snabbt förbi tjejerna och sen! ska bli så grymt kul!

Jag är så laddad!








obeskrivligt


God morgon :)

Vaknade upp imorse av att jag inte kunde ta mig ur sängen. vet man att man har träningsvärk!

Snart rullar jag iväg till bibblo för att möta upp projektgruppen (mary & malin). Har inte så lite dåligt samvete för att jag inte pluggat nått i helgen, men äsch..

Puss på er


häften man hälften träd

såg sjukaste dokumentären ikväll.. En man som hade vårtor över hela kroppen och hans händer och fötter såg ut som trädrötter. Det var helt sjukt. Dessutom så var han anlitad av några som tjänade massa pengar på att han visade upp sig med andra människor med missbildningar, stackars människor.

Nu blir det ialf sängen som gäller.. Imorgon är det nya tag och ladda inför dansen=)

090126

Idag är det ingen vanlig dag, för det är rullstolens födelsedag , Hurra hurra hurra!
 

Hej å hå

Nu var det visst ett tag sedan jag blogagde, ops..
Men jag håller med Malutten: vem fasen ska du på bio med joe?

Här kommer en efterlängtad uppdatering från julafton (grr):

      


YÄH!

Dagens låtval: Bob Dylan - Like A Roling Stone

Måndag

Regning måndag men jag känner mig så nöjd, klar med dagens att göra.. Dvs plugg och träning! Var på spinningpass i morse.. grymt skönt..  Det verkar bli bio ikväll, ska bli riktigt nice.

Imorgon börjar dansen.. I can's wait, ska bli så kul! Jag är laddad men inte ritigt i form, har varit ett långt lov:P
Nu ska jag fixa iordning mig och sen bege mig mot stan, möta upp min bio dejt och sen massa popcorn=)

Äntligen

Jaaa, har fått in bilderna på datorn.. yeaahh.. can I be more happy? No?
Så om ni vill känna er insdie, spana in Facebook några bilder är uppe men det kommer fler inom kort!
Nu ska jag sova.. blir spinningpass imorgon bitti!

Värt att minnas från helgen

Fredag

Kenneth var lite sliten..

Lördag

febrilt taxi jagande in middle of nowhere?!

090125

Äntligen dämpat min hunger med en feeet lasange:P jag svulstar. yeah! Känns som en riktigt lång dag, tränat tjejerna i 4 timmar.. och nu är jag helt färdig.. Ska dock bada katten men sen ska jag bara dega:P

inte bra

det här är inte bra..
öööhhhhhhh.. jobbet om 45 men jag är full så what the fuck? vad fan hände igår.. ingen aniing om hur vad när.. hur kom jag hem?
ehmm I stilllive...how? assssååå... det är hårt, så hårt..

ett livsverk!

Nu har jag köpt en minneskortläsare så att jag nångång kan få de där jävla bilderna till datorn.. Så jag hoppas, hoppas, hoppas att det funkar nu! vågar knappt testa.

Jag köpte även en efterlängtad present till mig själv.. Björn Gustavsson DVDn.. yeeaah! Kan bli ont om tid att hinna se den ikväll men inom snar framtid.. me inlove!


It's friday!

Dagens to do's!

Lämna in skor på klackning
Ta en sol
Tripp förbi hälsokosten
bolaget
Media markt, fixa kamera sladd
Träna!



Rull fredag?


Kommer bli en grymt kul fredag... ska ut med Rullstolen. Kan bli riktigt spännande. Det blir tydligen att föra lite på Pans och sedan vidare mot äventyr.. denna gång verkar det bli fallskärmshoppning.. Cool!  
Jag hoppas fortfarande på att få åka riktigt rallyrace sedan.. Varför inte lite paragliding med rullstol? Awsome!


"Party like a rockstar!"

back pain..

Fy fan, nu känner man att man är gammal, ont i ryggen som in i helvette.. Krockig som en kärring.. de där trampolin volterna var nog några för mycket..

Min dag var hur bra som helst, varit glad och sprallig hela dagen men att en halvtimme på kvällen kan sabba hela skiten? Me fatta nada? Blir bara så sjukt jävla irreterad.. om jag kunde skulle jag springa av mig ilskan men kan ju förfan bara röra mig i slowmotion..Fuuuuck.. it sucks somtimes.

ska ta mig en dusch så kanske mna blir lite munter sen!

sex and the city 2

Fick nyligen höra att det blir en ny sex and the city film=)Awsome!


Full som en getull?..eeh..

Asså josse jag kunde inte se dina bilder`? vadå?

Jag är nyligen hemkommen från STUK. Full som en biltull.. eller en kachmirulll!! Klyftigt värre...

Asså skrivandet går halv-skevt nu. Men jag måste återkomma imorgon. fet med dansband och spyor ikväll!! (INTE för våran del). nej nej, Men för dom desperat raggarna. Pathetik (enligt miss ingagöööörd).


Puss och smisk

Älg

Älgskit, riktigt bra naturmaterial måste jag säga. Miljövänligt.. och mycket cellulosafibrer i det. Tydligen så köper tyskar tydligen lite älgskit när de är här.. Kanske bra gödsel också? Vem vet.. kanske värt att prova?
älgspillning. alces alces, avföring, bajs, bollar, bruna, djur, däggdjur, kulor, runda, skit, spillning, spår, älg, älgar, älgbajs, älgko, älgskit
Ni tror antagligen att jag är helt cp och det är jag nog också, oftast. Men hela dagen idag har vi snackat älgskit i skolan så man blir ju alldels snurrig över det..
 
Hur som helst, nu ska jag byta om och dra iväg till JG halen for some action!


tisdagkväll @ donken

Otroligt att man kan vara så hungrig fast man ätit middag.. Malin hade "ärenden" i jakan och när hon ändå hade vägarna förbi passade vi på att gör en tripp förbi donken.. sjukt gott. men jag befinner mig i total matkoma. Nu är det bara sängen som gäller... BUMS!






alltså..

Vilken måndag det blev, herregud. 04.30 var jag hemma.. Vi som skulle dricka lite vin och inte bli så sena:P .. Visst det var en lugn kväll, väldigt trevlig.. men så seent..! Men what the heck.. we only live once.

Idag var det en spännande dag i skolan. Jag börjar en ny kurs, utan mina gamla klasskamrater så bara nytt folk, creepy. Men jag lyckades hitta några till seminarie arbetet så det är coolers.Däremot känner jag mig så peppad för den här kursen:P Ska verkligen bli kul!



Svett!

svetten rinner, jag är dygnsur.. I like it! Och ju mer det rinner desto mer peppad blir jag. Jag vet, äckligt men så funkar jag! Spinningpasset var grymt! Känndes grymt skönt!
Är riktigt nervös, ska till skolan imorrn och ny kurs, helt själv. Buhuu!

anyway, snart kommer Malin hit så blire lite vin och mys.. That' s nice!

Full rulle

Idag började mina föreläsningar i kursen arbetspsykologi. Och imorgon 08.15 drar motivationspsykologin igång. Fullt fräs. Svårare var det däremot att få tag i böckerna, vilken skräll..

Märks att jag inte är lika rastlös och uttråkad längre. Bloggandet går segare än satan för tillfället. Jag återkommer såfort jag skaffat ett liv. Under tiden står Josse till ert förfogande. Hon är både villig och öppen för förslag ;)


Dagens låtval: Cornershop - Brimful Of Asha

Öppethus danscenter!

Nu bär det av mot en heldag med bara dans=) först ut är moderndans! Ska bli så grymt kul!
Kommer även testa på afrikanskdans, comercial och lite house! Great!

Bounce

DETTA ÄR EN ANNONS!

En liten tjej som heter Josefin vill jätte gärna gå på Bounce och skulle hemskt gärna vilja ha sällskap. Så om du vill ha en helkväll med en urmysig tjej så säg till! Känner du för att stuffa lite efteråt tackar jag inte nej!
Biljetten kostar 250kr!


Shoes!

Eftersom jag har varit så otroligt duktig den här tentan tyckte jag att jag förtjänade en liten present.. hade dock svårt att bestämma mig för en så det fick bli 2 presenter=) Och vad är inte bättre än skor??








inkomst/ intäkt

Det där med inkomster och intäkter är tydligen inte lätt och det tog ett tag innan vi kunde komma fram till lösningen... 

"Så du menar att om jag jobbar på IKEA så får jag en inkomst. Men om jag dansar och nån ger mig pengar för att jag gör det så bra är det en intäkt? För att jag fick pengar jag inte räknat med?"

"Men om du tex säljer en produkt får du ju intäkt på den"

"Men jag säljer ju mig själv!"

YES MAN!

Kenneth, återigen en klippa!
Efter en hel dags plugg kommer han med den briljanta idén! BIO!
Först käkade vi lite sushi och sedan såg vi YES MAN! Kan varmt rekomendera filmen, grymt rolig..

Måste säga att jag nog ska ta med mig lite från den filmen:P


Em The Hoe

Jag fördriver tiden i väntan på brevbäraren. Jag väntar nämligen leverans i form av min balklänning. Men brevbäraren verkar vara segare än självaste fan idag..


Jag har under tidsfördrivet sammanställt en lista på mina drömmresemål. (Så om nån rik människa läser detta, får du gärna bjuda mig på en jordenrunt resa).




1. Brasilien!!




2. Peru



3. Chile



4. Bahamas



5. Kenya



6. Indien



7. Hongkong



8. Filippinerna

 

9. New York






Thats right...

Läsarsiffrorna sjunker.. ?

En sak som jag lagt märke till är att våra läsarsiffror sjunkit en aning. En annan sak som jag tänkt på är att såfort vi skrivit nått porrigt/snuskigt eller lagt upp någon porrig bild så stiger läsarsiffrorna fett mycket i en hel vecka..

Hmm...

Fredag

Ska snart iväg till tåget och mot skolan mot ännu en plugg dag, men bara idag sen skriver jag skiten imorgon och förhoppongsvis blir jag av med den.

Lite less över att ha tenta på en Lördag, för det första ska vi skriva i huddingegymnasium vilken gör det as jobbigt för mig att ta mig dit en helg morgon. Tåg till centralen vänta i 30 min på nästa tåg och sedan vänta på en buss i huddinge.. typ 1½ timme att bara ta sig dit.. För det andra så verkar det som hela stockholm ska ut ikväll och jag vill också.. Bjuden på afterski party! men nej nej, ska plugga istället.. Fyy!

Däremot blir det sjuuuukt med tentaröjj på Lördag då jäävlar går jag löss! Det  är PARTY!

Nu måste jag skynda mig,:P

ha en bra dag!

Filmmys!

Hade nyss Malin här på besök vi kollade på film åt lite bilar, kännde oss deprimerade över alla kärlekspar. Hallå killar vart finns ni?
Vi avslutade med att kolla lite på sex and the city, and yeah. Samantha klockren! Du fick oss att må lite bättre!


Garderobsstädning/rensning!

Dag 2½ beståendes av ledighet.

Jag har under mina lediga dagar:

1. städat.
2. shoppat.
3. Lunchat.
4. Kollat på diverse filmer och serier.
5. Lagat flashiga middagar (åt mig själv).
6. Lagt ansiktsmasker och vaxat privata områden.

Och idag... pamparapam.....GARDEROBSRENSNING!!

Såhär gick det till:



Planering är viktigt!!!

 Kaos 1

 Kaos 2






Voallá. Inget mästerverk, men ordning och reda är alltid bra. Underkläderna plus lite övrigt (träningskläder, sovkläder m.m.) fick hamna i mina svarat flätade korgar. Orkar inte fota, men you get the deal?!


Fler förslag på tidsfördriv???

Kvällens låtval: The Script - The Man Who Can't Be Moved

Puss

Ibland är det svårt att heta Emma..

Jag är helt ledig, har fördrivit tiden med att städa och shoppa och har nu beslutsångest över vad jag ska ha på mig på lördag (tentaröjj). I-lands problem? nej, nej. Emma-problem.

Jag behöver all hjälp jag kan få. Här har ni alternativen:


Porrigt som fasen. Öpper i ryggen och kort kort.



Porrig urringning. Jag får något tjock rumpa, men jag tror inte folk tänker på det? eller?..


Min fina julklapps top. Antingen tajta jeans eller legins under.



SÄÄÄÄÄG VAD JAG SKA HA PÅÅ MIIIIGGGGG!!




P.s.. Har även inhandlat följande:



Blocket - nya grejjen!

Förstår ni hur mycket bra grejjer det finns att köpa på blocket? Nya märkesprylar, möbler, you name it.. Jag gillaré!

Och här har ni lite flummiga eftermiddagstips:

http://www.bestofblocket.se/bilder/fullsize.php?v=blocket_758.jpg

http://www.bestofblocket.se/bilder/fullsize.php?v=blocket_754.jpg

http://www.bestofblocket.se/bilder/fullsize.php?v=blocket_745.jpg

http://www.bestofblocket.se/bilder/fullsize.php?v=blocket_729.jpg

http://www.bestofblocket.se/bilder/fullsize.php?v=blocket_728.jpg

http://www.bestofblocket.se/bilder/fullsize.php?v=blocket_724.jpg

http://www.bestofblocket.se/bilder/fullsize.php?v=blocket_723.jpg





Hahahaha...

Skev, skevare, hoe.

Vadå nudelsoppa till frukost? Du är skev.

Jag är påväg att förbereda mig till en porrig lunchdejt med VB-brudarna. Det var flera månader sedan vi hade en lunchdejt senast. Inte så konstigt kanske med tanke på alla distanskurser. Men nu är det i alla fall dags!!

Återkommer senare med skvaller...

Morgonens låt: The Clash - Train In Vain

Morgonens ordspråk: Det vi inte gör idag slipper vi göra om imorgon.

Goooooood Moooorning!

Måste säg att jag är piggare än vanligt, yeeaahh! Antagligen var det rätt på sömncykeln!
Ska snart pallra mig iväg till tåget, och till min lycka går Tumba tåget så jag slipper byta!

Frukost idag blev nudelsoppa, lite udda men var så grymt hungrig!, vad ska man göra?? Feed me!

Idag blir det föreläsning, plugg,plugg,plugg och förhoppningsvis hinner jag träna också! Skulle kännas fint med lite spinning!

Have a nice day!



Fritid?

Någon har tydligen haft mycket fritid idag kan jag se! Men det är good stuff kör hårt..

Äntligen är jag klar med dagens to do!
Pluggat
Tränat tjejernat
skicka massa gympa mail
Ledarsamtal

Men nu ska jag äntligen få sova., ska upp 05.30 imorgon, börjar skolan 8.00 Jaaaa vad roligt.. OH NO!
Kul att det går bra för dig Malin, jag visste väll att du skulle fixa det=)

Grattis till min kära granne som fyller år idag!
 Väldigt lungt ändå.. förväntade mig röjjar party.. haha Men det kommer väll:P tuta och kör!



Rotfrukter i ugn - recept alá Emmutt..

Behövs:
Morötter
Potatis
Gul lök
Paprika
Squash
Aburgine

Ugn = 225 garder



Skala och skär i lika stora bitar. Häll olivolja (ca 2 dl) och vatten (ca 2 dl) och krydda med salt och peppar. Ha i mitten av ugnen i ca 45 min till 1 timme tills bitarna är mjuka. Ta ut och rör om 2 ggr under tiden.

Mums att äta med kyckling. (I sånt fall:) marinera och tina kycklingen. Egen marinad är godast, så man kan krydda som man vill. Jag brukar göra med några matskedar olja samt: tandorikrydda, salt, peppar, röd curry och vitlökskrydda.
Skär några snitt i kycklingen och ha i nedre delen av ugnen samtidigt som rotfrukterna steker.

Jag brukar även göra en supergod sås till. Man börjar som en vanlig bechamelsås (några msk smält smör, några msk vetemjöl, och några msk mjölk = koka upp) och sedan tillsätta skyn från kycklingen samt lite mer salt. Mumsfillebaba!





Voallá:


 



Matlagning alá Emmutt! Hemmafrun nummer ett!


Kvällens ordspråk: "Det man inte vet, har man ingen aning om"


Frågestund med tant Emmutt!

Jag är (som ni alla kanske vet) den vise utav oss här på em und joe bloggen. Och därför har jag tänkt komma med några kloka små ordspråk samt lite allmänbildning till er där hemma.


- Visste du att om du konstant skriker i 8 år, 7 månader och 6 dagar, så har du producerat tillräckligt med energi för att värma upp en kopp kaffe. (värt besväret? Hmm.. tål att tänka på)

- Visste du att om du slår huvudet mot en vägg i en timme så förbrukar du 150 kalorier.


Dagens ordspråk:

"Den man ligger med får bädda"

"Det man inte minns har aldrig hänt"

"Har man slagit yxan i båten får man ro som fan"


Kraffs och slick /Slemma

Tvättäkta rena pengar, vs. uppdatering!

Hej hopp alla glada fjantar där ute!

Idag är mitt humör på topp. Kom precis hem från en porrig lunchdejt med jojo. Har dessutom fått tag på en snygg balklänning, samt att jag är totalt ledig nu fram tills på måndag. Och jag hittade diverse sköna bilder på kameran. Alltid lika trevligt.

Snygga pengar förresten joe.. Rent är fräsht!

Här har ni en quick-update:



Fredagen i november med de 3 förfesterna plus "skönsång" hela vägen till stuk!


                                                                
En glad jon och Jessa påväg från skolan..


   
Ett så kallat "smurfbett". Hämnden planeras..


  



Möss-shopping inne i stan en trevlig fredagseftermiddag i december!

 Tränar på ny inslagningsteknik..


 Keso is the SHIT!

 Väldens finaste 20 års present som skall komma till användning på vinterbalen. Kommer passa perffa till min mörklila tub-balklänning. Thanks joe-hoe! Love you!


Dagens låtval: The Killers - This Is Your Life (Ovanlig men fett skön låt)


Smiski

Tvätta pengar?




Häromdagen blev jag lite paff när jag fick se pengar hänga på tork bland all tvätt.. Nämligen så att mamma tvättat upp mina jeans där jag hade pengar i fickan! Mest nöjd över att de inte blev förstörda..

Balklännings dilemmat kvarstår..

Jag var sjuuuuuuuuuuuuuuukt nära på att få en sprillans ny oanvänd märkesklänning på tradera för 300, men precis 1 minut innan den skulle gå så bjöd någon över. Jävla fuck! Så nu är jag fortfarande utan klänning till vinterbalen.

Skall man beställa från skräddare tar det fortfarande 3 - 4 veckor innan de kan leverera. Jag har eventuellt napp på en på blocket, men hon vägrar skicka den på posten. Så någon stockholmsbo måste offra sig. Ta den för laget helt enkelt.

Någon som har fler förslag??

Dagens låtval: The Killers - The World We Live In

Bröllop

ÄNTLIGEN! Jag ska få gå på bröllop=), som jag längat. Sist var jag 10 år  Jag tycker så mycket om stämmningen och få klä upp sig! Dansa massa vals och annat. Dessutom är det alltid på bröllop som man träffar puddingar har jag hört!
Det är min kära storebror som ska gifta sig den 20 April..  Awsome!





Keso is the shit!

Asså Josee, den där var inte helt okej asså. Fett snuskigt!
Men på tal om drömmar.. Jag drömde om ditt ex i natt. Att han var och kollade på småtjejernas träning med sin nya brud. Sen började bruden göra kullerbyttor mitt på golvet (fett kasst). Snacka om skev dröm?

Jag har precis blivit klar med min kriminologiuppsats och är nu LEDIG fram till på måndag. Är det skönt eller är det skönt?! Jag är kung!


P.s. asså jag älskar keso!

Puss på er!


allvar..

Nu är det tillbaka till allvaret.. Tenta på lördag, av alla dagar varför lördag?? Men kan ju bli galen för mindre..
Hur som helst..

Hade äckligaste drömmen häromnatten..
Jag drömmde att jag fått nått äckligt utslag i munnen som tydligen var infekterat och skulle opereras bort. Jag kännde mig mest tvingad till operationen men hade inget att säga till om.. Precis innan operationen skulle en sköterska kolla på den, hon var i 60-70 års åldern. Ganska rynkig i ansiktet.. hon bad mig gapa för att hon skulle titta på den, hon kom väldigt nära, jag tänkte att det var för att hon hade dålig syn.. Helt plötsligt stoppar tanten in tungan i munnen på mig och slickar på såret.. så vidrigt!!! 

Min kärlek!

Jag har inte haft många kärlekar i mitt liv.. Först var det Ben Adams och nu Björn! Denna underbara guldlock.. Ännu en gång har han gjort min kväll! Se honom i den heta magtröjan dansandes till Abba, jag är såld!
Jag vet nog vad jag kommer drömma om i natt.. och kudden kommer nog inte vara lite våt efter allt dreggel.. ;)




TAKE ME NOW BABY!
I AM YOURS!


Nu ska jag ut på en liten spontan promenad med Malin!
see youu!



 

stel

Asså 20 min intensiv gymnastik och jag kan inte röra mig, vill inte tänka på imorgon.. Åsa och jag stannade kvar efter tjejerna gått idag och körde lite.. Fyy faan vad kul det var.. men MINA LÅÅR! och rygg.. sjukt bra träning.. ska fan stanna kvar varje söndag:) hehe.. Så magrutor till sommarn!!

Lugn lördagskväll!

Somliga grabbar är ute och lever rövare på stockholms nattklubbar och jag hade inget hellre velat än att följa med...  Men åldern börjar ta ut sin rätt och  jag är väldigt sliten sen igår/ dag. Dessutom börjar jag kl 6 imorgon bitti så det får bli lugnt hemma. Och dessa grabbar festar inte nådigt och låångt fram in på småtimmarna och sömn piroriteras för tillfället..

Har precis kollat klart på körslaget, ska ta en liten snabb dusch nu och sedan kolla på Wallander, om jag inte somnar...


 
Ha en trevlig kväll alla ni Gold diggers out there!







 

it always ends with MP!

Lugn kväll.. slutar i champange röj, shot race, white snake massa dans och otroligt svettig shorta.. Asså Killar.. Ni ska ha en BIG elogue som har shorta,, sjukt svettigt asså! VIP bord på MP, inte vanligt.. men det händer.. tydligen gillar vi det!
Kenneth kung som vanligt!
Jag nöjd idag..mer än nånsin förväntat!

Nu sk ajag sova som ett galtt lutet barn..upp om 4 timmar och läger med tjejerna..

GOd natt!

fnatt !

Hur svårt ska det vara att hitta en balklänning?

Ingen jäkla affär har balklänningar. Så nu har jag två val: låna av någon eller beställa på internet.

Är det någon som vet vart jag kan beställa balklänningar förutom typ nelly.com ? Jag behöver alla tips jag kan fåååå!!

Rullen påväg

Snart rullasd det iväg till "stan" för min del. Det är nämligen så att Miss Jovana har räddad mitt liv. Hade det inte varit för henne så hade jag fet-kuggat min kriminologi inlämning på tisdag. Hon lånar nämligen ut sin bok till mig som jag (totalt inkompetent som jag är) aldrig beställde.
När jag ändå är i "stan" så skall jag passa på att leta efter en långklänning till vinterbalen samt titta förbi apoteket och köpa det obligatoriska SB12 (bästa ever).
Är ju inte så ofta man orkar åka till stan nu för tiden. Man håller sig ju mest på porsön lixom. Lika bra att handla upp hela förrådet på en o samma gång. Nu när jag tänker på det, är det typ som filmen "the beach". En gång om året typ, åker man och storhandlar. Fett smart!


Joe the Hoe har för övrigt börjat smida planer på ett Lulebesök inom den närmsta månaden. Här har ni en kort sammanfattning från tidigare lulebesök av bruttan:















Till alla er som såg gossip girl igår: Shit asså! Snacka om drama!

Pepp!

jag är så sjukt pepp!.. Fick hem broshyren från dansgaraget och de har massa roliga klasser iår=) Roligast blir helt klart danslinjen som jag ska gå.. 5 timmar dans i veckan yiiiihaa! Men jag funderar även på att ta popping eller locking, sjukt ballt juh! Jag är helt extass.. snälla bli v 5 NUUUU!!!

Hard work work..

En helt vanlig jobbdag i Josefins liv!..


Alltid redo!


Min huvudsyssla mellan 11 - 16..Returer.... Ångest!





Äntligen FIKA!!


Elina alltid pimpad för en yoghurt..


Hänt extra.. HETASTE samtalsämnet i mat & Prat!


För er som inte visste har vi kändis spotting och den som ser den mest berömda kändisen har helt klart bäst status! Idag gästades IKEA av Kristin Kaspersen sågs av Elina..  Men jag måste stolt skryta med att jag leder tävlingen som sätt prinsessan Madde och pojkvän..

Korre 1 och 2 gör succé

Idag har det pluggats som bara den. Fram tills på tisdag är det fullt fräs som gäller. Har mitt sista kriminologi-paper kvar för den här läsperioden. Sedan väntar 5 underbara dagar med ledighet innan vårterminens föreläsningar drar igång.

Mitt största uppdrag den kommande månaden blir även att hitta en balklänning. Men som om inte det vore tillräckligt med problem så måste jag hitta den i Luleå dessutom. Hallå?! Det finns typ inga affärer, vart ska man leta lixom..
VB brudarna är nämligen bjudna på vinterbalen den 6e februari. Det är den finaste balen ever, och vi skall självklart dit och flasha upp vår allt annat än oseriösa festförening ;)

Och nu....... till det som vi alla väntat på ...................GOSSIP GIRL avsnitt 14. Yeah maddafakkas!



P.s. Asså läskigt många läsare på vår blogg just nu. Snacka om att vi korrar kommer bli rikskändisar snart...


Grammisgalan

Jag är inte upprörd, jag kan bara inte smälta hur min kära syster FÅR biljetter till grammisgalan och sedan struntar i att gå dit för att hon inte orkar. Och hon gav inte ens bort biljetterna till mig?? Aja, inte mycket att göra åt.. får väll gotta mig med att hon lovade att hon inte skulle göra samma misstag igen!

Nu är det bedtime.. Undra vad jag drömmer om i natt..  Kanske det jag drömmer varje natt? Hmm Jo jag skulle tro det och jag kan knappt vänta=D

Sleven möter vispen

Måste bara passa på att tipsa alla om the killers nya skiva "Day and Age". Jag är helt såld!




(P.s. 23 unika besökare idag.. Shit my godness, vilka är ni egentligen?)

Skevt fördelad dag

Min kära dag började med att jag och mr J vaknade kl 6, helt klarvakna efter ca 8 timmars sömn. Och eftersom bibblo inte skulle öppna förän 2 timmar senare bestämde vi oss för att kolla på lite film. Självklart ska ass grabber även välja vilken film vi ska kolla på. Så det slutade med att vi såg "Eden Lake" kl 6 på morgonen. Detta är ju då självklart en skräckfilm som handlar om tortyr. Yeey....

Efter filmen var slut somnade vi om. Och när klockan väl var 12 gick vi upp för att bege oss till skolan i 15 minusgrader. Snacka om att man är helt skev i huvudet. Fett skev dag! I natt ska jag bannemej sova som en normal människa.

P.s. (Jag rekomenderar INTE denna film till allmänheten. Man blir skev.)




And good luck på gumpan joe my hoe!

latmask goes hurtbulle

Fick panik för ett tag sedan när jag insåg att jag hade försummat allt jag hade att göra och det blev ett jäkla krut..

ska snart iväg på träning med tjejerna inför mini UT.. ska bli så kul att få träffa en del av gänget=) har verkligen längtat efter dem.. Och jag är så taggad för den här terminen! Jag har stooora planer på tjejerna och vi kommer rocka gärnet!


Lite uppvärmining innan tävlingsdags på trazan trupp cup.

Latmask!

Jag måste var största latmasken denna värld beskådat! Min lediga dag idag hade jag planerat som mycket effektiv.. med morgonpromnad, titta förbi gymmet och utfärda några ärenden.. men nej nej titta på mig.. 14.00 och pyjamasen fortfarande på! Inte helt okej!!
kan någon komma och dra mig i örat tack!!!

Herregud

Ibland tror man att man nått botten men efter gårdagen kan jag bara säga ett ord.. KATASTROF! och mer än så säger jag inte.. för det är redan glömt!

Today its been a lot of woork.. rätt mycket att göra men jag har ändå hunnit med att leka klas klättermus på högsta stegen jag kunde hitta, leka handyman och montera 2 sko hyllor.. Ätit för mycket lunch som vanligt, varit mycket hjälpsam mot alla kunder och på nått sätt lyckats tappa skräpet från pallen ca 4 ggr på vägen från avdelningen till kajen..

Nu ska jag diskutera lite framtidsutsikter med min magic 8 boll.. som för övrigt styr stora delar av det jag gör. 


Ha det gött!

Börjar vakna til lliv

Herreguud..det märks att man är gammal.. bakfyllan satt i sent i går men idag mår jag betydligt bättre.. bara helt mör i hela kroppen..!Men jag har bestämt mig nu!! Träningen ska komma igång och kroppen ska få komma i form igen.. sen  får vi se hur länge jag håller det bara! :P haha

Känns tråkigt att Em har åkt upp till urskogen igen.. men vi ses snart igen så får gotta mig me det..
Idag blir det jobb.. Först ska jag bara försöka ägna mig åt mitt mission.. FIXA KAMERASLADD!

Back to the norrland idag..

Kl 17.55 lyfter flyget. Men ska börja rulla redan kl 4, så jag inte missar yao. Ska bli feeett skönt att komma hem, MEN jag kommer sakna dubbel 2an som faaeen, och för att inte tala om alla er andra också! Dock har jag planer på att tvinga maffia-duon till Luleå snartast möjligt.

spanky

Oh dear god, vilken kväll!!

Det gick inte nådigt till när b-day gänget mötte kallhälls-lantisarna igår. Shot efter shot efter shot sveptes hämningslöst strax efter helvetes drinken (med 50/50 vodka) och skumpan var dragen.
Inte konstigt att agressionerna löpte amok på bloggen kl 5 i natt. Jag (Ems) ber om ursäkt. Eller egentligen inte..

Gammelbrudens one and only uppdrag de närmsta dagarna = KÖP en kamerasladd! Muähä!

Smisk


Quoting: "We are what we drink" (kunde aldrig någonsin ha varit mer sant!)

Asså diss eller spyP?

Dålif ursälr eller är folk sjuka? 10 pers tror jag nästan inte på. taxichaffis du är äcklig.
Nu fukk! Ful" Spy int! Fett dåligf stil alla son vangar! Puss

GRATTIS HOE, 22!!

Idag smällder det! Och hårdast ikväll.




Grattis mannen!!

2008 vilket år!

Januari 2008

januaribarn som man är fyller man år tidigt på året, min 21 års dag var den första händelsen på året!







Sedan bar det iväg upp till lule, en gaaalen party vecka!




















Våren 2008








Sightseeing i gamla stan


svettigaste högskolan nånsin!

Det bar upp tull Lule igen för att fira Valborg!!

Traditionella dödsskuttet över bäcken..








Lunch på parkbänken.


Åres första solning!

SOMMAR!

Mats mottagning


Alanya!


EM


Midsommar








Härliga, härliga sommar











Roadtripp till GBG



Hösten 2008






















Tyvärr blir det inga julbilder eftersom sladden inte vill fungera:P
Så detta får bli it.. Tack alla för det här året, det har verkligen varit AWSOME!!


Victoria Secret show!

Just nu: Victoria Secret show!! I love it!


Heidi klum





Härre fuck alltså!

Snacka om skevt fördelad kväll. Först på topp kl 4, sedan bakfull runt 8 tiden, och sedan på topp runt kl 2 på natten. Snacka om oplanerat. Men trots skevheten så blev kvällen oerhört lyckad. God mat, trevligt sällskap, sjuka lekar under kvällen och porriga snapsvisor i överflöd. Desvärre försvann rösten igen, men jag börjar bli van vid det här laget. Nu väntar vi med spänning på Maluttens nyårsbilder.

RSS 2.0