Burdust rökande på höga höjder

Idag har det varit chill hos Johanna hela eftermiddagen. Med andra ord har vi inte gjort ett skit, bara kollat vänner säsång 4. Grymt! Lite för många cigg på balkongen. Nikotinförgiftningen har inga gränser.

Nu börjar manistädningen inför morsans ankomst 19.30. Den stora frågan är om man ska ta med morsan till invit eller olearys efter thai thai restaurangen? Lite party med morsan har väll ingen dött av?

Fick oväntat (men trevligt) besök av Mr Granne igår. Nappa inte riktigt på idén att agera chaufför kl 2.30 på natten. Men vem vet, kanske nästa gång? Bara att titta förbi any time nabour, bring the dog! haha

Min uppsats har gått finfint. Lite hjälp av johanna gjorde susen. Temat för uppsatsen är likheter / skillnader mellan människor och djur utifrån ett idéhistoriskt perspektiv. Detta har jag kommit fram till:


 Jag kan börja med att konstatera att människor förvandlas till djur under påverkan av alkohol. Denna studie har utförts de senaste helgerna på studentkåren STUK.

Oavbrutet festande under en hel kväll resulterar i att man i slutet av kvällen parar ihop sig med annan djurliknande människa och går två och två hem för att fortsätta kvällen med egna aktiviteter. När akten är slut så biter honan av hanen huvudet. Eller visar på ett väldigt tydligt sätt att NU är det slut! I omvända fallet så smyger hanen eventuellt ut genom dörren med kläderna i handen, medan honan sover, så att honan inte ska ha en chans att bita av huvudet.
Och så upprepas det helg efter helg.



Dagens låtval: The Tough Alliance - Make It Happen


Festa lugnt nu tjockisar. Fyllesamtal uppskattas alltid. Men då jävlar ska det vara rejäl fylla så jag kan mobba er dagen efter.


Kommentarer
Postat av: Jon

Lär du ju bli högsta betyg på din uppsats!

2008-02-09 @ 17:50:36
URL: http://www.jormaa.blogg.se
Postat av: Grannen

Gissa om det var en lång, trög dag på jobbet idag..! Och om det var trööööögt att ta sig upp imorse... När sällskapet anlände hem vid 0400 drog de av mig täcket och skanderade "EFTERFEST"!

2008-02-09 @ 23:41:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0